Γεια σας παιδιά! Είμαι ένα σχετικά πρόσφατο μέλος αλλά από αυτούς που ήρθαν για να μείνουν ακόμα και αν παρατήσω το άθλημα, πράγμα που δεν σκέφτομαι όμως, άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που ανοίγω το θέμα. Ψιλοντρέπομαι να ρωτήσω για το θέμα από τον κανονικό μου λογαριασμό και για αυτό έφτιαξα έναν καινούργιο. Επειδή σιγά σιγά έρχεται το μπιφτεκάκι στο κεφάλι, θα με ενδιέφερε να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών. Μου δημιουργείται όμως ένα εύλογο ερώτημα, τι γίνεται όσον αφορά τη χρήση του κράνους. Ξέρω το πως δουλεύει η μεταμόσχευση μαλλιών, δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι έκανε φαλάκρα επειδή φορούσε καπέλο, όμως όπως και να το κάνουμε το κράνος που πατικώνει τα μαλλιά, δυσχεραίνει τον αερισμό του κεφαλιού κοκ, δημιουργεί ένα "στρεσογόνο" περιβάλλον για τα μαλλιά.
Σε αυτή τη φάση είναι εμφανής η αραίωση, πράγμα που ενοχλεί λιγάκι και για αυτό με ξύνει να κάνω μεταμόσχευση. Αν όμως είναι να σκάσω 2000-2500 ευρώπουλα και μετά από λίγο καιρό να χαθεί κάπως το αποτέλεσμα απλά θα φύγει ένα ξύρισμα όταν δημιουργηθεί κενό και ζούσαμε.
Συνεπώς θα παρακαλούσα τα μέλη -αν υπάρχουν- που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών να μας μεταφέρουν την εμπειρία τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρήση κράνους μετά τη μεταμόσχευση![]()