Μπορεί να μπαίνει στην εθνική από την Λένορμαν και να βγαίνει στη Δυρραχίου. Μόνο έτσι κάποιος δεν θα είχε πρόβλημα με τον Κηφισό.
Μπορεί να μπαίνει στην εθνική από την Λένορμαν και να βγαίνει στη Δυρραχίου. Μόνο έτσι κάποιος δεν θα είχε πρόβλημα με τον Κηφισό.
Ααααψού!
Παίζει ρόλο η εργασία για την επιλογή προφανώς.
Στα της απόστασης και τι συμφέρει/βολεύει...εγώ μετά από 3.5 χρόνια τηλεργασιας (με κάτι σπασμένες βδομάδες ανά 3μηνο-μηνα) όταν χρειαστεί να πάω δουλειά βαριέμαι απίστευτα!! 35 χλμ πήγαινε έλα είναι από Γουδί - Γλυφάδα. Λέω πως το έκανε τόσα χρόνια. Και από την βαρεμάρα μου σκίζω το σκούτερ...(αν δεν πάρω το μεγάλο).
Άλλη κατάσταση να πας παιδιά σχολείο και 830 να είσαι σπίτι, φορμιτσα, ελληνικό και μέχρι το μεσημέρι home alone!!
Άντε σε κάνα teams να αλλάξεις την μπλούζα...![]()
Ride(s) the wind of change...
Δεν επιμένω, οι μικρες διαδρομές μέχρι και από τον μεγάλο δρόμο μπορούν όντως να τρώνε πολύ χρόνο.
Πάντως 40 λεπτά το πολύ, κάνω με το ΑΧ1 που δεν πιάνει τριψήφια καν, στην γνωστή κίνηση 9 παρά το πρωί, από Σεπόλια μέχρι ... Πόρτο Ράφτη, οντας ο τύπος που κάνει συνέχεια στην άκρη στην διήθηση για να μην καθυστερεί τους πίσω του.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Εγω κανω Αθηνα Λουτσα καθημερινα τα τελευταια 30 χρονια
Εχω φαει τα τελευταια 10 χρονια ενα cbr125 ενα cbr 250 και να δουμε το cbr 500 ποσο θ αντεξει...
Σημαντικο συν ειναι η καwλα της οδηγησης ,αλλα οχι στο Κηφισο.
Δεν εχω διαβάσει τα μυνήματα. Το κάνω 1.5 χρόνο τώρα. Πειραιά - Νεα Ερυθραία. Πριν δούλευα Πειραιά, 2.4 χλμ απο το σπίτι, στο τσaκιρ κεφι ( χωρίς καύσωνα και βροχή) πηγαινοερχόμουν ποδαράτος, 30 λεπτά πρωινής ψυχοθεραπείας.
Τώρα 35 λεπτά Αρουραιός των Εθνικών Οδών ή αλλιώς Καβαλάρης της Λευκής Λωρίδας, μόνιμα, αναίσχυντα, αδιάντροπα, απροκάλυπτα, αβάδιστα στο χώρο σας.
Μόνο έτσι (ενδέχεται) φτάνεις απο την μία ακρη της πόλης στην άλλη σε λογικά χρονικά πλαίσια.
Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 30/10/2023 στις 11:52.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Κάτι αντίστοιχο έκανε γνωστός μου. Σε τρεις δεκαετίες έβγαλε άχρηστες τρεις Transalp και μια Varadero. Ανά 7 χρόνια και άλλη Honda και κάθε χρόνο 3 service και αλλαγή αλυσιδογράναζων.
Αλλάζει δραματικά το κόστος μετακίνησης με τόσα χιλιόμετρα καθημερινά. Δεν είναι μόνο τα καύσιμα. Επίσης χάνεις χρόνο με τα συνεργεία.
Το έχω ζήσει με αμάξι σε περίοδο που έκανα 2.000-3.500 km τον μήνα.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Έκανε πάνω από 200.000 km με έκαστη, αστικά χιλιόμετρα τα περισσότερα με όλες τις καιρικές συνθήκες. Από τη Varadero δεν είχε μείνει ευχαριστημένος από τη χρήση που έκανε, αλλά για να πάρει 3 Transalp, τις είχε εκτιμήσει.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 29/10/2023 στις 20:14.
200.000 km σε 7 χρόνια μέσα στην πόλη !!! 24ώρος ντελιβεράς είναι;
Ααααψού!
Είχε καλή δουλειά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ήθελε να ζει σε μακρινό προάστιο δίπλα στη θάλασσα. 30.000 κάθε χρόνο, με όλες τις καιρικές συνθήκες, με μοτοσυκλέτα.
Μερικοί φίλοι μου με την τηλεργασία έχουν μετακομίσει στα ανατολικά προάστια της Αττικής και δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι. Προ δεκαπενταετίας-εικοσαετίας το έκαναν πολλοί commuters, αλλά έχουν γίνει λιγότεροι αυτοί εξαιτίας της κίνησης και κυρίως του κόστους καυσίμων.
Υπάρχει μία παράξενη ισορροπία μεταξύ του να κατοικείς κοντά στη δουλειά σου σε περιοχή που έχει τις δυσκολίες του πυκνού αστικού ιστού και του να αποφασίσεις να μείνεις στην ηρεμία ενός αραιοκατοικημένου προαστίου και να χάνεις τη ζωή σου στον δρόμο. Για παράδειγμα, γνωστή μου είχε ωραία ποιότητα ζωής στη Δροσιά, αλλά ήθελε 4 ώρες στον δρόμο κάθε μέρα για να πηγαίνει στη δουλειά της στην Πλατεία Βικτωρίας. Τελικά μετακόμισε εκεί.
Άλλοι πάλι μετά από μερικά χρόνια που έχουν μετακομίσει στο κέντρο, καταλήγουν να ξαναγυρίσουν σε προάστιο, έχοντας πλέον εμπειρία και από τις δύο περιπτώσεις. Αν καταφέρεις να έχεις καλή δουλειά, σε ωραία περιοχή, όπως καλή ώρα ο θεματοθέτης στο Παλαιό Φάληρο, είσαι από τους τυχερούς ή ακόμα καλύτερα αν εργάζεσαι από το σπίτι σε εταιρεία του εξωτερικού, με μισθό εξωτερικού.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 29/10/2023 στις 18:20.
Άχρηστη δεν βγήκε σε καμία περίπτωση. Απλά δεν ήθελε να κάνει τις μεγάλες επισκευές και προτίμησε να τις αλλάζει.
Ααααψού!
ειναι προσωπικες επιλογες
εγω μακρινα χλμ με αυτοκινητο στην αθηνα δεν θα εκανα ακομα κι αν ηταν πληρωμενα ολα
εχω ψυχολογικα με την ακινησια και τη σπαταλη χρονου
με μηχανη στατιστικα ανεβαζεις τις πιθανοτητες να φας τα μουτρα σου
η λυση που εφαρμοσα ειναι δουλεια-σπιτι 4χλμ
νεος εχω παιξει γκυζη-περαμα παγκρατι-περαμα παγκρατι-βαρη γκυζη-ν.λιοσια