Καλησπέρα!
Πρόσφατα απέκτησα νέα μοτοσυκλέτα και όπως όλοι μας ήθελα να την προστατεύσω.
Μετά από ψάξιμο κατέληξα σε συναγερμό Pandora.Ηταν να βάλω τον απλό αλλά τελικά είπα να μην κάνω οικονομία και να βάλω τον Moto Evo με το tracker για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Η μηχανή δεν κυκλοφορεί καθημερινά,μπορεί να μείνει και βδομάδα παρκαρισμένη πράγμα που τόνισα στον εγκαταστάτη ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα με την κατανάλωση μέχρι 10 μέρες γιατί είναι νέα έκδοση βελτιωμένη και μπαίνει σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.
Και εδώ ξεκινούν τα προβλήματα..
Δευτέρα απόγευμα φεύγω με τον συναγερμό.Παρακολουθουσα την τάση της μπαταρίας από την εφαρμογή.
Σε 24 ώρες είχε πέσει στολα 12.4V.Στις 36 ώρες 12.2V.Ξυπναω Πέμπτη 12.1V!!Βαρανε καμπανάκια τον παίρνω τηλέφωνο πάω από εκεί.Μετραει κατανάλωση μου λέει ότι είναι όλα φαίνονται οκ.Φορτιζουμε τη μπαταρία πλήρως γιατί η αλήθεια είναι όταν έγινε η εγκατάσταση ταλαιπωρήθηκε η μπαταρία και μετά από 15' διαδρομή γύρισα.
Έβαλα επίσης και τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης στις 2 μέρες αντί για 3.
Και ερχόμαστε σήμερα το απόγευμα που πάω να πάρω τη μηχανή.Αυτες τις 2 μέρες πάλι υπήρχε γρήγορη πτώση.Ειχε φτάσει να δείχνει 12.1V πάλι.Μετρώντας με πολυμετρο βλέπω 12.19V.Και αυτό μέσα σε 2 μέρες ακινησίας!!
Η μπαταρία που φοράω είναι Yuasa YTZ10S.
Το θέμα είναι τι κάνω τώρα..με αυτό το ρυθμό τη μπαταρία θα την ξετιναξει και αν τύχει να μην μετςκινηθω 4-5 μέρες αμφιβάλω αν θα παίρνει μπροστά.
Υποτίθεται έβαλα τον καλύτερο συναγερμό που χρυσοπλήρωσα με διαβεβαίωσαν ότι δε θα έχει θέμα και εγώ είμαι συνέχεια με το άγχος μην μείνω από μπαταρία σε καινούρια μηχανή...