Να ρωτήσω όποιον ξέρει ? Η Hogert Technick είναι όντως Γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει εργαλεία ? Είδα οι καστάνιες της έχουν lifetime warranty. Παίζει να ειναι κάποιο trick ?
Να ρωτήσω όποιον ξέρει ? Η Hogert Technick είναι όντως Γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει εργαλεία ? Είδα οι καστάνιες της έχουν lifetime warranty. Παίζει να ειναι κάποιο trick ?
https://www.moto.gr/forums/search.php?searchid=7736600
Πωλείται nos καστάνια elora 1/4!!!
https://www.moto.gr/forums/search.php?searchid=7736600
Πωλείται nos καστάνια elora 1/4!!!
Πιθανότατα η Hogert είναι κάτι ανάλογα με τη Lux που γνωρίζουμε από τα Praktiker. Κατά καιρούς έχω πέσει σε εργαλεία της στο γερμανικό amazon. Διανομέας εργαλείων με γερμανική έδρα, πιθανότατα ικανοποιητικής ως καλής ποιότητας τα περισσότερα, κατασκευασμένων από άλλες εταιρείες κατασκευής. Ωστόσο αυτό από μόνο του θεωρώ ότι δεν της δίνει κάποιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ώστε να την προτιμήσει κάποιος, ειδικά στην Ελλάδα, καθώς το πιο πιθανό είναι ότι και το vfm των εργαλείων που κυκλοφορεί υπό το σήμα της δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερο.
Προσωπικά σε ανάλογες περιπτώσεις εταιρειών που βρίσκεις και στην Ελλάδα, θεωρώ ως καλύτερα vfm (και με πολύ μεγάλη ποικιλία εργαλείων) τις σειρές των Force & BGS.
Αναφέρομαι πάντα σε εργαλεία μέσης προς καλής ποιότητας, που συνήθως υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις ενός σοβαρού ερασιτέχνη.
Τα νουμερα είναι τα μεγέθη των καρέ σε ίντσες.
1/4", διαβάζεται ένα τέταρτο της ίντσας δηλαδή κ.ο.κ.
Η unior είναι τοπ εταιρεία.
Από τα βαριά ονόματα, είναι νομίζω η φθηνότερη.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλημέρα, αν δεν τα χρειάζεσαι, τα αγοράζω εγώ.
1/8 ένα όγδοο της ίντσας,
3/8 τρια όγδοα της ίντσας.
1/2 μισή ίντσα.
Από το μικρότερο στο μεγαλύτερο.
Είναι μεγέθη καστάνιας. Αυτή που έβαλες στην φωτό είναι 1/4
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, η Unior είναι από τις καλές εργαλειοεταιρείες, ιστορική φίρμα εργαλείων από τη Σλοβενία και κατά βάση παράγει ακόμα τα περισσότερα είδη των καταλόγων της η ίδια (κυρίως κλειδιά διαφόρων τύπων και καστάνιες-καρυδάκια).
Οι τιμές της γενικά είναι ελαφρά χαμηλότερες από τις τοπ γερμανικές εταιρείες, αλλά όχι πάντα. Αρκετές φορές έχω πετύχει εργαλεία της σε τιμές ανάλογες των γερμανικών. Από την μικρή μου εμπειρία κυρίως σε κλειδιά μπορεί να πετύχεις κάπως χαμηλότερες τιμές από Gedore κλπ, ώστε να αξίζει να προτιμήσεις την Unior και βάσει τιμής. Προσωπικά μιλώντας, σαν σχεδίαση αρκετά από αυτά που έχω δει σε καταλόγους (και κάποια που κλειδιά που έχω αγοράσει σε σχέση πχ με facom) μου φαίνονται κάπως παλιομοδίτικα ("παλαιάς κοπής", ίσως βέβαια αυτό να αρέσει σε κάποιους).
Επίσης γενικά Ελλάδα δεν την στοκάρουν πολλά μαγαζιά, οπότε και η διαθεσιμότητα μπορεί να είναι ένα θέμα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το 1/2", 3/8", 1/4" είναι το καρέ που κουμπώνει το καρυδάκι;
Το 1/2'' το μεγαλύτερο και το 1/4" το μικρότερο!
Bowleno ας βρίσκονται...![]()
Όπως είπαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά. Και οι κατάνιες είναι πού ωραίες, συμμαζεμένες και ποιοτικές αλλά δε μ' αρέσει που έχουν σφιχτή λειτουργία στην πίσω κίνηση καθώς βιδώνεις (back drag).
Για μεγέθη δες το ποστ στο λινκ μαζί με μερικά πόστ παρακάτω.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2665083
Sent from me using a computer.