Ό,τι και με το ΜΚ1. Ούτε και αυτό φόρεσε ψεκασμό. Εγώ δεν μπερδεύομαι καθόλου, χρόνια έγραφα στο VF forum που έκλεισε, έχω γνωρίσει και έχω δει πολλά και με τα μάτια μου. Δεν μπορώ να συγκρίνω το δικό μου που είναι με ψεκασμό με το πρώτο vtr με τα κραμπ... με τα ανάλογα θα συγκρίνω.
Συμφωνώ ότι με την μετάβαση στον ψεκασμό ο κινητήρας ξανασχεδιάστηκε και στα δύο μονδέλα vtr kai xlv. Από το ΜΚ1 δεν ταιριάζει τίποτα σε μένα ... ούτε και η σέλα.
Τώρα που τα βγάζει το ένα και το άλλο δεν ξέρω, αυτό που ξέρω πως είναι αρκετά για τουρισμό... αν ήθελα επιδόσεις θα έπαιρνα ΚΤΜ.
Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 22/11/2023 στις 20:25.
Ααααψού!
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Εσύ διαβάζεις;
Σου λέω ότι το ΜΚ1 Δεν έχει καμία σχέση ο κινητήρας με τα ΜΚ2 ΜΚ3. Αλλά με τα SP1 SP2 είναι ίδιοι... μόνο τα πλαϊνά καπάκια αλλάζουν εξωτερικά λόγω καμπάνας και βολάν.
Μπορούμε να αφήσουμε τα καρμπυρατεράτα στην άκρη για να μη μπερδευόμαστε;
ΟΙ βάσεις είναι ίδιες αλλά το ένα έχει αλουμινένιο πλαίσιο και το άλλο σιδερένιο. Πιστεύεις δηλαδή πως η χόνδα θα έβγαζε άλλο μπλοκ για τον ίδιο κινητήρα;
Όχι βέβαια, έβγαλε ένα κινητήρα όπου έριξε τα άλλογα για τουρισμό και αξιοπιστία εφόσον δεν είναι ξεχειλωμένος όπως το VTR.
Ααααψού!
Παμε άλλη μια: Ο κινητήρας των VTR-Varadero δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον κινητήρα των SP.
Οχι μόνο έφτιαξε ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ μοτέρ, έχουν τόση διαφορά που είναι σαν τα τα έχει φτιάξει ΑΛΛΗ εταιρία. Δλδ σωστό είναι αυτό, τα έχει φτιάξει άλλη εταιρία, είναι HRC το SP.
Η σύγκρισή σου για τις καταναλώσεις δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΕΜΕ.
Νταξ, βλέπω και ρήμα ''πιστεύεις'' σε θέματα γνώσης, οκ, τι με βάζετε και γράφω μάταια ρε σεις.
παμε μια βολτα??εχω και κοτερο (βαραντερο).
https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo