Σελίδα 18 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 8131415161718192021222328 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 893

Θέμα: ΜΕ ΕΙΔΑ Vol III

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Με βλέπω στο φανάρι στην ΓΑΔΑ απέξω πάνω στην Αλεξάνδρας να μυρίζω κάτι ψιλό καμμένο. Σχεδόν σαν μπάφο και σκέφτομαι ''ο τσάκαλος το σκάσε έξω από την ΓΑΔΑ , αρχιδ@τος'' για ένα παλικαράκι λίγον τι ύποπτο στην εμφάνιση.
    Πάω παρακάτω και η μυρωδιά πιο έντονη και ο τσάκαλος πουθενά.
    Φτάνω Περιστέρι ξανά τα ίδια.
    Έντρομος πλέον περνούν οι σκέψεις από το μυαλό μου όπως ''τι το ήθελα το BMW να κάτι άρπαξε και τι σκατά μυρίζει μπάφο''
    Παίδες μέχρι να φτάσω σε ανοιχτό σημείο για να δω τι και πως , μέχρι και κάποιον αντίδικο να μου έχει φυτέψει ναρκωτικά στο μηχανάκι και να αρπάξανε από την εξάτμιση σκεφτόμουν.

Τελικά ήταν 5-6 φύλλα από πλατάνι που λόγω βροχής λάσπης είχαν περάσει κάτω από από τους λαιμούς της εξάτμισης....

Θέλω επειγόντως , ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Δεν ήταν τα πλατανόφυλλα... Μπάφος κανονικά ήταν, πέρασα και εγώ από εκεί βράδυ κατά τις 21:30 περίπου και μύριζε. Στην ΓΑΔΑ είναι και η δίωξη ναρκωτικών, μπορεί κάτι να έπαιξε εκεί.
    Ααααψού!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    Δεν ήταν τα πλατανόφυλλα... Μπάφος κανονικά ήταν, πέρασα και εγώ από εκεί βράδυ κατά τις 21:30 περίπου και μύριζε. Στην ΓΑΔΑ είναι και η δίωξη ναρκωτικών, μπορεί κάτι να έπαιξε εκεί.
    Ψήνανε στιφάδο για το Thanksgiving μετά το Halloween και πριν τη Black Friday.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Ψήνανε στιφάδο για το Thanksgiving μετά το Halloween και πριν τη Black Friday.

Το πιο ωραίο δεν το ξέρεις... απέναντι από την ΓΑΔΑ στην Πατριάρχου Ιερεμίου υπάρχει μαγαζί που πουλάει σπόρους κάνναβης.
    Ααααψού!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber

Το πιο ωραίο δεν το ξέρεις... απέναντι από την ΓΑΔΑ στην Πατριάρχου Ιερεμίου υπάρχει μαγαζί που πουλάει σπόρους κάνναβης.
    Αθέμιτος ανταγωνισμός

Με είδα σήμερα το μεσημέρι να έχω σταματήσει σε stop πίσω από το παλιό μουσείο στην Μπουμπουλίνας και να έρχεται ένας τύπος με ένα yaris μπλε δίπλα μου και με χτυπάει στο δεξί κάγκελο. Το φτερό του μπήκε μέσα, εγώ ίσα ίσα που κράτησα την μηχανή να μην πέσει... χωρίς να πάθω καμιά ζημιά. Αυτός στην κοσμάρα του....
    Τον κοιτάω και χαμογελάει, στην συνέχεια σκύβει το κεφάλι... κοιτάω καλύτερα και έγραφε μήνυμα στο κινητό.... Τα παίρνω στο κεφάλι βάζω το χέρι μου μέσα στο ανοικτό παράθυρο και τον χτυπάω πατ πατ πατ αλλά Μπένι Χιλ. . Σηκώνει το κεφάλι και του λέω: Ή το σβήνεις τώρα ή κάνε δεξιά και κατέβα.
    Δεν μίλησε... Ψάρωσε, το έσβησε και το έβαλε στο ντουλαπάκι μόνος του χωρίς να του το προτείνω, ζητώντας συγνώμη.
    Ααααψού!

Μέλος
    Πρόσεξε μην του αρέσει στο τέλος και σε κυνηγάει από πίσω να του το ξανακάνεις.

Πέρα από την πλάκα, θέλει προσοχή αλλά και ψυχραιμία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Πρόσεξε μην του αρέσει στο τέλος και σε κυνηγάει από πίσω να του το ξανακάνεις.

Πέρα από την πλάκα, θέλει προσοχή αλλά και ψυχραιμία.
    Όσο μπορώ προσέχω, όλοι μας να προσέχουμε, την επιθετική οδήγηση την έχω βγάλει από το μυαλό μου, μόνο αμυντική, σταματάω ακόμα και σε στενό που έχει ο άλλος στοπ... τι άλλο να γίνει; Πήζουν οι δρόμοι, για να πας κέντρο με αυτοκίνητο θες 2 ώρες και όταν η κίνηση σπάει και βλέπουν ελεύθερους δρόμους το πλακώνουν, βγάζουν το άχτι τους. Μακάρι να μπορούσα να φύγω να πάω σε χωριό.

Ούτε το μετρό έδωσε λύση.
    Ααααψού!

Νέο μέλος
    Με είδα σήμερα το μεσημέρι να έχω σταματήσει σε stop πίσω από το παλιό μουσείο στην Μπουμπουλίνας και να έρχεται ένας τύπος με ένα yaris μπλε δίπλα μου και με χτυπάει στο δεξί κάγκελο. Το φτερό του μπήκε μέσα, εγώ ίσα ίσα που κράτησα την μηχανή να μην πέσει... χωρίς να πάθω καμιά ζημιά. Αυτός στην κοσμάρα του....
    Τον κοιτάω και χαμογελάει, στην συνέχεια σκύβει το κεφάλι... κοιτάω καλύτερα και έγραφε μήνυμα στο κινητό.... Τα παίρνω στο κεφάλι βάζω το χέρι μου μέσα στο ανοικτό παράθυρο και τον χτυπάω πατ πατ πατ αλλά Μπένι Χιλ. . Σηκώνει το κεφάλι και του λέω: Ή το σβήνεις τώρα ή κάνε δεξιά και κατέβα.
    Δεν μίλησε... Ψάρωσε, το έσβησε και το έβαλε στο ντουλαπάκι μόνος του χωρίς να του το προτείνω, ζητώντας συγνώμη.

Θα με πείτε κακοπροαίρετο, αλλά στη θέση σου θα τον έβαζα να κάτσει δεξιά και θα καλούσα οδική ίσα ίσα για καταγραφή του ατυχήματος ώστε να είμαι καλυμμένος...Ποιος δεν μου λέει ότι το έκανε επίτηδες και μετά θα σου κάνει αίτημα αποζημίωσης με την δικαιολογία ότι "έπεσες" εσύ πάνω του με φόρα όπως έσπρωχνες τη μηχανή προς τα πίσω";;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kornillios Προβολή μηνύματος
    Θα με πείτε κακοπροαίρετο, αλλά στη θέση σου θα τον έβαζα να κάτσει δεξιά και θα καλούσα οδική ίσα ίσα για καταγραφή του ατυχήματος ώστε να είμαι καλυμμένος...Ποιος δεν μου λέει ότι το έκανε επίτηδες και μετά θα σου κάνει αίτημα αποζημίωσης με την δικαιολογία ότι "έπεσες" εσύ πάνω του με φόρα όπως έσπρωχνες τη μηχανή προς τα πίσω";;
    Και πως θα αποδείξει ότι ήμουν εγώ χωρίς καταγραφή και ούτε γρατζουνιά στο κάγκελο; Αυτά γίνονται επί τόπου. Από την τρομάρα του σιγά μην πήρε και τον αριθμό.
    Όταν θα το είδε ήταν ήδη πολύ αργά.
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 01/12/2023 στις 13:41.
    Ααααψού!

Μέλος
    Με είδα να στερεώνω την τσάντα στον ινδούλη με διχτάκι πίσω στη σέλα αλλά δεν με είδα να μου πέφτει στην Π. Ράλλη. Ευτυχώς τη βρήκε συντροχος που πήγαινε στη δουλειά του και μετά από επικοινωνία την παρέδωσε στη γυναίκα μου. Και μόνο η ταλαιπωρία να ξαναβγάλω τα χαρτιά της μηχανής, τις κάρτες που είχα στο πορτοφόλι κλπ θα ήταν εφιάλτης. Να'σαι πάντα καλά αδερφέ, είσαι πολύ καλός άνθρωπος να ξέρεις...

Νέο μέλος
    Και πως θα αποδείξει ότι ήμουν εγώ χωρίς καταγραφή και ούτε γρατζουνιά στο κάγκελο; Αυτά γίνονται επί τόπου. Από την τρομάρα του σιγά μην πήρε και τον αριθμό.
    Όταν θα το είδε ήταν ήδη πολύ αργά.
    Θα σου πω ένα πρόσφατο σκηνικό που έτυχε να μάθω από συνάδελφο όταν συζητούσαμε για τροχαία ατυχήματα.

Μία μέρα όπως κινούταν στα στενά της Αθήνας, σταμάτησε σε ένα στοπ με το αυτοκίνητο του προτού περάσει απέναντι το δρόμο. Ξαφνικά, ένας μοτοσικλετιστής πέφτει στο πορτ-μπαγκάζ του και εκσφενδονίζεται μπροστά στα μάτια του. Ο συνάδελφος μου σαστισμένος πήγε να δει εάν είναι καλά. Του είπε αν είναι να τον πάει σε νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις μην έχει κανένα εσωτερικό τραύμα κτλ. Ο υπαίτιος του τροχαίου του είπε πως είναι εντάξει και δεν χρειάζεται βοήθεια, είχε χτυπήσει αλλά όχι πολύ σοβαρά. Ο συνάδελφος μου στη συνέχεια, ενώ έκατσε μαζί του να τον βοηθήσει, έφυγε χωρίς να καταγράψει τίποτα και δεν ενημέρωσε την ασφαλιστική ότι είχε εμπλακεί σε τροχαίο στο οποίο ΔΕΝ ήταν υπαίτιος.

Μετά από μερικούς μήνες του ήρθε το ραβασάκι στο σπίτι. Ο υπαίτιος μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω του, καθώς ήταν ασφαλιστής και γνώριζε πως να πράξει, κατέθεσε μήνυση στον συνάδελφο μου και την ασφαλιστική για αποζημίωση λόγω "εγκατάλειψης θύματος τροχαίου". Μάντεψε ποιος κέρδισε το δικαστήριο στην συγκεκριμένη περίπτωση...!!!

Για αυτό το λόγο όταν εμπλέκεστε σε τροχαία, ακόμα και χωρίς σοβαρές ζημιές, ΠΑΝΤΑ να καλείτε την ασφαλιστική προκειμένου να καταγραφεί στα πρακτικά το ατύχημα ώστε να είστε καλυμμένοι.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Θα σου πω ένα πρόσφατο σκηνικό που έτυχε να μάθω από συνάδελφο όταν συζητούσαμε για τροχαία ατυχήματα.

Μία μέρα όπως κινούταν στα στενά της Αθήνας, σταμάτησε σε ένα στοπ με το αυτοκίνητο του προτού περάσει απέναντι το δρόμο. Ξαφνικά, ένας μοτοσικλετιστής πέφτει στο πορτ-μπαγκάζ του και εκσφενδονίζεται μπροστά στα μάτια του. Ο συνάδελφος μου σαστισμένος πήγε να δει εάν είναι καλά. Του είπε αν είναι να τον πάει σε νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις μην έχει κανένα εσωτερικό τραύμα κτλ. Ο υπαίτιος του τροχαίου του είπε πως είναι εντάξει και δεν χρειάζεται βοήθεια, είχε χτυπήσει αλλά όχι πολύ σοβαρά. Ο συνάδελφος μου στη συνέχεια, ενώ έκατσε μαζί του να τον βοηθήσει, έφυγε χωρίς να καταγράψει τίποτα και δεν ενημέρωσε την ασφαλιστική ότι είχε εμπλακεί σε τροχαίο στο οποίο ΔΕΝ ήταν υπαίτιος.

Μετά από μερικούς μήνες του ήρθε το ραβασάκι στο σπίτι. Ο υπαίτιος μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω του, καθώς ήταν ασφαλιστής και γνώριζε πως να πράξει, κατέθεσε μήνυση στον συνάδελφο μου και την ασφαλιστική για αποζημίωση λόγω "εγκατάλειψης θύματος τροχαίου". Μάντεψε ποιος κέρδισε το δικαστήριο στην συγκεκριμένη περίπτωση...!!!

Για αυτό το λόγο όταν εμπλέκεστε σε τροχαία, ακόμα και χωρίς σοβαρές ζημιές, ΠΑΝΤΑ να καλείτε την ασφαλιστική προκειμένου να καταγραφεί στα πρακτικά το ατύχημα ώστε να είστε καλυμμένοι.
    Η Εγκατάλειψη είναι αυτεπάγγελτως διωκόμενο.
    Έκανε μηνυτήρια αναφορά σε τμήμα για το τροχαίο
    Δήλωσε ότι τον εγκατέλειψε και άσκησε και αγωγή για αποζημίωση.
    Δηλαδή έκανε 3 διαφορετικές ενέργειες .
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Ο συνάδελφος μου στη συνέχεια, ενώ έκατσε μαζί του να τον βοηθήσει, έφυγε χωρίς να καταγράψει τίποτα και δεν ενημέρωσε την ασφαλιστική ότι είχε εμπλακεί σε τροχαίο στο οποίο ΔΕΝ ήταν υπαίτιος.

.
    Ε και; Που το λεει οτι ειδοποιουμε την ασφαλιστικη μονο οταν φταιμε;

Σε καθε μας εμπλοκη σε τροχαιο αφου δουμε οτι ειμαστε καλα κανουμε δυο πραγματα. Τηλεφωνο στην ασφαλιστικη και φωτογραφιες των ζημιων, δικων μας και του αλλου, οπως και μια γενικη του σημειου που αυτο εγινε. Θα γινει κανονικα καταγραφη απο αυτην οπως και την ασφαλιστικη του αλλου.

Ο συναδελφος σου πως θα αποζημιωνοταν για τις ζημιες στο αυτοκινητο του;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Η Εγκατάλειψη είναι αυτεπάγγελτως διωκόμενο.
    Έκανε μηνυτήρια αναφορά σε τμήμα για το τροχαίο
    Δήλωσε ότι τον εγκατέλειψε και άσκησε και αγωγή για αποζημίωση.
    Δηλαδή έκανε 3 διαφορετικές ενέργειες .

Το σίγουρο είναι πως παρότι δεν έφταιγε ο συνάδελφος μου που έπεσε ο άλλος πάνω του, πλήρωσε τη ζημιά (μικρή από ότι είπε) που υπέστη το όχημα του και μετά έτρεχε δικαστικά για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Το μόνο θετικό είναι πως τα έξοδα τα κάλυψε η ασφαλιστική από ότι μου είπε.

Ναι αλλά αυτός έπεσε επάνω μου όχι εγώ... και μάλιστα ούτε κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν έπαθε κάτι. Αν με έριχνε και μπορούσε να φύγει θα έφευγε, είμαι σίγουρος για αυτό, τέτοια δείγματα έδωσε με την συμπεριφορά του.

Έχει και καφετέρια ακριβώς στην γωνία που ο μαγαζάτορας είδε τι έγινε.
    Ααααψού!

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα... Vol II
    από amyroukai στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1497
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2023, 20:54
  2. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  3. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου