Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 96

Θέμα: Grand Theft Auto 6

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vassilis Προβολή μηνύματος
    Τότε ψάξε flight simulator canadair
    Τι να το κάνω όταν έχω βάλει εκατοντάδες ώρες πτήσης με αυτά; Και εκπαιδευτεί σε πραγματικό simulator των μιράζ;

Να σπαταλάω τον χρόνο μου χωρίς νόημα;
    Ααααψού!

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    λιγο offtopic αλλα είχε να κανει με το GTA. Οταν έφαγε cancel ο Pepe le pew.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pepe.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	53,3 KB 
ID:	448977

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    Πως είναι αποδεδειγμένο... η νεολαία αυτή την στιγμή βράζει, έχει γίνει ανεξέλεγκτη η βία, ακόμα και σε ομαδικό επίπεδο. Ειδήσεις δεν βλέπετε;

Θα πρέπει πρώτα δηλαδή να σας αγγίξει το θέμα για να ανοίξετε τα μάτια;
    Η νεολαία βράζει γιατί το σλόγκαν του πανκ κινήματος "ΝO FUTURE", είναι πιο επίκαιρο από ποτέ,
    και απειλεί αυτούς ακριβώς, που υποτίθεται έχουν κάποιο future μπροστά τους, όχι εμένα τον 50αρι.
    Όταν τα παιδιά βλέπουν τους γονείς άνεργους, ή το μισθό να φτάνει μεχρι τις 10 του μήνα, όταν οικογενειακή επισκεψη σε ταβέρνα παίζει πια 1 φορά το χρόνο (και αν), όταν τρώνε 5 φορές την εβδομάδα μακαρόνια μαράτα,
    τότε κάπου θα ξεσπάσουν.
    Και τα χειρότερα έρχονται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Η νεολαία βράζει γιατί το σλόγκαν του πανκ κινήματος "ΝO FUTURE", είναι πιο επίκαιρο από ποτέ,
    και απειλεί αυτούς ακριβώς, που υποτίθεται έχουν κάποιο future μπροστά τους, όχι εμένα τον 50αρι.
    Όταν τα παιδιά βλέπουν τους γονείς άνεργους, ή το μισθό να φτάνει μεχρι τις 10 του μήνα, όταν οικογενειακή επισκεψη σε ταβέρνα παίζει πια 1 φορά το χρόνο (και αν), όταν τρώνε 5 φορές την εβδομάδα μακαρόνια μαράτα,
    τότε κάπου θα ξεσπάσουν.
    Και τα χειρότερα έρχονται.
    Και YOLO... Δεν διαφωνώ μαζί σου, και γω μαράτα ψωνίζω και φαντάσου είμαι μόνος μου. Λύση δεν βλέπω να υπάρχει... την θέση της την παίρνει η καταστολή. Το θέμα είναι τι κάνουν για τον εαυτό τους για να ξεφύγουν από αυτό.
    Ας πούμε ζεις σε μια αγροτική περιοχή όπου ο πατέρας σου έφαγε τις επιδοτήσεις στα κωλόμπαρα και μερσεντές, αντί να ρίξει τα χρήματα στα χωράφια και γεωργικά μηχανήματα... εσύ τι κάνεις;
    Περιμένεις να βρεις εξαθλιωμένους Πακιστανούς και να την βγάζεις όλη μέρα στην καφετέρια αντί να προσπαθήσεις να διορθώσεις το πρόβλημα και να ρίχνεις την ευθύνη στην εκάστοτε κυβέρνηση;

Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τέτοια θέματα σε motoforum, δυστυχώς αναγκάζομαι... περάσαμε σε άλλο επίπεδο από το αρχικό.

Πάλι για ζημιά ήρθες...
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 11/12/2023 στις 17:36.
    Ααααψού!

Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Πλέον δεν χρειάζεται να φαγωθουν οι επιδοτήσεις, το μέλλον των νέων είναι κατεστραμμενο και μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει.
    Για τη νεολαία που βράζει λέω.

Κατά τα άλλα, GTA μέχρι το San andreas επαιζα, μετά το γύρισα στα mmorpg.

Πλέον δεν χρειάζεται να φαγωθουν οι επιδοτήσεις, το μέλλον των νέων είναι κατεστραμμενο και μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει.
    Για τη νεολαία που βράζει λέω.

Κατά τα άλλα, GTA μέχρι το San andreas επαιζα, μετά το γύρισα στα mmorpg.
    Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως για το μέλλον των παιδιών φταίνε οι γονείς... δεν λέω κάτι άλλο, προστατέψτε τα παιδιά σας από οποιαδήποτε απειλή. Ακόμα και αν αυτό είναι ένα παιχνίδι που μοιάζει αθώο.
    Ααααψού!

Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως για το μέλλον των παιδιών φταίνε οι γονείς....
    ΝΑΙ

Πάλι για ζημιά ήρθες...
    Καλά, φεύγω.

Καλά, φεύγω.
    Μείνε αλλά μην το οδηγήσουμε σε αδιέξοδο γιατί θα το κλειδώσουν.
    Ααααψού!

Έχω εντοπίσει πάντως το πρόβλημα και την ρίζα του μέσα από την συζήτηση που είχαμε εδώ..

"Το παιδί μου είναι απασχολημένο με τα βίνδεο γκέιμς και γω ήσυχος γιατί είναι στο σπίτι και όχι στην αλάνα για μπάλα με τους όποιους κινδύνους ή που να τρέχεις τώρα σε αθλητικούς συλλόγους κουρασμένος από την δουλειά... Είναι μια βολή και αυτό, για την πάρτη μου." Αυτό έκανε ο πατέρας μου αυτό θα κάνω και γω.
    Ααααψού!

αλλά μην το οδηγήσουμε σε αδιέξοδο γιατί θα το κλειδώσουν.
    Δεν υπάρχουν αδιέξοδα (εκτός από το μέλλον που ερχεται)

Μείνε
    Ευχαριστω

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα (εκτός από το μέλλον που ερχεται)
    Το μέλλον είναι κοινό για όλους, όλα είναι μια αλυσίδα. Αν δεν μας καταστρέψει η φύση, θα καταστραφούμε μόνοι μας έτσι όπως βαδίζουμε.
    Ααααψού!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Έχω εντοπίσει πάντως το πρόβλημα και την ρίζα του μέσα από την συζήτηση που είχαμε εδώ..

"Το παιδί μου είναι απασχολημένο με τα βίνδεο γκέιμς και γω ήσυχος γιατί είναι στο σπίτι και όχι στην αλάνα για μπάλα με τους όποιους κινδύνους ή που να τρέχεις τώρα σε αθλητικούς συλλόγους κουρασμένος από την δουλειά... Είναι μια βολή και αυτό, για την πάρτη μου." Αυτό έκανε ο πατέρας μου αυτό θα κάνω και γω.
    Το απλουστευεις πολύ.

Όταν ο γιος πήγαινε δημοτικό όλοι οι φίλοι του, σχεδόν όλη η τάξη του έπαιζε Fortnite.
    Δεν τον άφηνα γιατί δεν ήταν 13 αλλά 10 και το θεωρούσα λάθος.

Μέχρι που μια μέρα ήρθαν οι φίλοι του σπίτι και όλη την ώρα μίλαγαν για αυτό, όλη την ώρα έβλεπαν βίντεο για αυτό και μάλιστα ο γιος μου "ήξερε" και τους παίχτες!! Μπορεί εγώ να είχα φραγή στο YouTube και να επετρεπα μόνο το kids, αυτός όμως μάθαινε αυτά που τον ενδιέφεραν από αλλού.

Το Xbox με τα Forza horizon, Pro, NBA κλειστό.

Την επόμενη μέρα το κατέβασα στον υπολογιστή του γιατί προτίμησα να ξέρω τι κάνει και πόσο το κάνει, παρά να κρύβεται από εμένα και να μην έχω ιδέα με τι ασχολείται.

Δεν μπορείς να βάλεις το παιδί σου στο περιθώριο, δεν θες να μην το κάνουν παρέα αφού δεν ξέρει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Είναι ευκαιρία να προπονηθούμε στην λογική της ομάδας.
    Ο κογιότ ανησυχεί για τα πρότυπα που διαμορφώνουν τα παιδιά με το gta και είμαστε αρκετοί που έχουμε ασχοληθεί με αυτό σε βάθος.

Εμένα μου μοιάζει σαν "πεδίο αποφόρτισης κανόνων" και τους χρωστάω για τα ραδιόφωνα που έχουν φτιάξει.
    Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στο gta γ@μουν
    Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Και εκπαιδευτεί σε πραγματικό simulator των μιράζ;
    Video game

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Η ανησυχία μου έχει προέκταση στην ανθρωπότητα, δεν έχω παιδιά για ανησυχώ άμεσα όπως πολλοί θα έπρεπε. Την αποφόρτιση δεν την βλέπω πουθενά αντιθέτως βλέπω υπερβολική φόρτιση. Ειδικά σε μικρές ηλικίες.
    Συμφωνώ, κάνεις πολύ καλά και ανησυχείς. Το θέμα είναι πόσο καλά γνωρίζεις το αντικείμενο της ανησυχίας σου.
    Το παιχνίδι αυτό δεν στερείται επιπτώσεων, ούτε σαν ιστορία, ούτε σαν ερεθίσματα. Είναι λογικό πως ένας ανοικτός
    κόσμος που διαφημίζει την ροπή στην εγκληματικότητα σε τρομάζει.

Παρόλα αυτά, αν παίξεις κάνοντας ότι να ναι, θα δεις ότι απομονώνεσαι σιγά σιγά και καταντά βαρετό.
    Από όλους όσους γνωρίζω ότι έχουν ασχοληθεί, κανένας δεν έχει ροπή στην εγκληματικότητα.
    Μην ξεχνάμε όμως ότι τα παιχνίδια έχουν χαρακτηρισμό ηλικίας. https://pegi.info/

Οκ να μπει ο άνω των 8-10 στο παιχνίδι των 14-16 αν οι γονείς του κατανοούν (έχουν παίξει δηλαδή) τα ερεθίσματα.
    Αν είναι διατεθειμένοι να προσθέσουν και αυτή την ασχολία στην επίβλεψή τους, που σημαίνει και στην εξήγηση που θα κάνουν σιγά σιγά
    στο παιδί για την ελαφρότητα, την πλάκα του σουρεαλισμού κ.λπ. που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια.

Όταν όμως έχει 18 σήμανση το παιχνίδι είναι σαν την πορνογραφία, δεν είναι για παρακάτω.
    Υπάρχουν και γονείς, δεν φυτρώνουν τα παιδιά.
    Έχω κοντά μου οικογένειες με παιδιά "ελεύθερα" στο ιντερνετ με κανόνες τηλεόρασης. Τόσες ώρες, με αυτούς τους όρους κ.λπ.
    Οπωσδήποτε οι γονείς είναι ορκισμένοι μυστικοί παρακολουθητές.
    Τα παιδιά επιλέγουν πολύ ενδιαφέροντα θεάματα και μουσικές ποιότητας που μας ανοίγουν τα μάτια.
    Για τα παιχνίδια ρωτάνε. Αρνήσεις θα έχουν λόγο κόστους ή χρόνου που χρειάζεται ενάντια στα διαβάσματά τους.
    Δεν επιλέγουν τα παιδιά ανηθικότητες και βρωμιά εύκολα. Να σου είμαι ειλικρινής νομίζω πως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε
    τα παιχνίδια βίας σαν δείκτη που θα μας οδηγούσε να κοιτάξουμε καλύτερα το παιδί που τα επιλέγει και το περιβάλλον του.

Περισσότερο ανησυχώ για το αλκοόλ στα παιδιά που πραγματικά κάνει ζημιά και πολύ πιθανά δημιουργεί μελλοντικούς γονείς
    που αγνοούν τα βασικά.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Grand Prix of Portugal - Estoril Qualifing Session
    από Todi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2005, 12:25
  2. Auto pou theloun oi gunaikes...
    από panoskaragounis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 22:55
  3. Auto Pou Agapame :