Ο άνθρωπος λέει ξεκάθαρα "Θελη καποια φτιαξιματα" φαντάζομαι έχει υπολογίσει την τιμή ανάλογα.
Ωχ Παναγία μου γιορτάρες μέρες...
Αν θέλει κάποιος που τον δυσκολεύει η απόσταση για να το δεί, μπορώ να πάω Δευτέρα ή Τρίτη.
Δεν είμαι μηχανικός, μπορώ να δω όσα χρειάζεται για να κρίνει κάποιος αν αξίζει να στείλει μηχανικό
να την κοιτάξει.
Φυσικά υπάρχουν και οι αντίστοιχοι πολύ έμπειροι μηχανικοί αν θέλετε να πάρω κάποιον μαζί
αλλά θα αφήσουν το μαγαζί τους, οπότε θα πρέπει να υπολογιστεί η αποζημίωση τους.
lospsi ευχαριστώ, ωραία ανακάλυψη!
Θα έχω τύψεις για κάθε ευρώ που θα δώσω μακριά του αυτές τις γιορτές αλλά δεν πειράζει![]()
Όλα τα 10ετιας θέλουν φταιξίματα..
Η τιμή είναι αδιανόητα χαμηλή γιαυτο με πονηρεύει. Και όλα φτιάχνονται εφόσον το κοστος κτίσης είναι χαμηλό, αν ομως έχει κακό επισκευαστεί το μοτερ για μενα είναι θέμα να μη προχωρήσω.
Για δεύτερο μηχανάκι για την εμπειρία ειναι οκ
Παιδιά, από μακριά πολλά μπορούμε να πούμε και τίποτα να μην ισχύει.
Για κάποιον που ψάχνει για μεγάλο ον οφ με σφικτό μπάτζετ, πάει οπωσδήποτε να το δει. Έλεγχος σωστός, αξιολόγηση του τι χρειάζεται και απόφαση.
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι αν θέλεις να διώξεις άμεσα το μοτοσακό σου, δεν πρέπει να του βάλεις πολύ χαμηλή τιμή, διότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα νομίζουν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Δράκους βλέπεις και σε άλλα που δηλώνουν άψογα. Αυτός τουλαχιστον σε προετοιμαζει κάπως αν και οι φωτογραφίες δεν είναι αντιπροσωπευτικές.
Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει τέτοια ανάγκη που να πρέπει να το διώξει χτες. Ειδάλως δεν απευθύνεται σε αγοραστές που δεν το κατέχουν το μηχανολογικό.
Σε κάθε περίπτωση αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση πας και το βλέπεις, κανείς δεν χρεώνει την επίσκεψη.
Ρε παιδιά, το χειρότερο που μπορεί να πάθει στα 38 του είναι να πέσεις (με φόρα) πάνω σε κολωνάκι με τον κύλινδρο.
Δεν θα έλεγε μηχανικά οκ. Ο άνθρωπος έχει guzzi 1200 με τις μαμά εξατμίσεις.
Πόσο δύσκολο είναι να του λέει η αντιπροσωπεία 1200ε για καπάκι, πλαστικά κ.λπ.;
και ειλικρινά, πόσο δύσκολο είναι να στο λένε άσχημο στο αιγάλεω;..
τώρα αυτο λέγεται ευκαιρία η κατάντια ? πως σε κατάντησαν ετσι kle500 ....κρίμα κ αδικο ...
https://www.facebook.com/marketplace...D&__tn__=!%3AD
Εμένα μου μοιάζει να σφυρηλατήθηκε στους δρόμους του mad max..
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Δεν το λες ακριβώς ευκαιρία, αλλά είναι σπάνιο, προσεγμένο, και εγώ που βρίσκω τέτοια εναλλακτικά συστήματα ανάρτησης ενδιαφέροντα πολύ θα την ήθελα.
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...3887-305-20666
![]()