Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 96 από 96

Θέμα: Grand Theft Auto 6

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dumutrus Προβολή μηνύματος
    Όταν αφορά γυναίκα το θέμα είναι πως κατοχυρώνεις τα όποια δικαιώματα (γούστα) προτού βάλεις στεφάνι μετά απλά αιτήσαι και η αίτηση απορρίπτεται άνευ συζητήσεως.
    με τη συμπεριφορά σου προτού μπει το στεφάνι.

με λίγα λόγια, αν λόγω έρωτα/καυλας/αγάπης αφήσεις πίσω τα όποια θέλω σου, τα έχασες . & -

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ratamahatta Προβολή μηνύματος
    Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στο gta γ@μουν
    Επιτέλους κάποιος το είπε!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως προσπαθώ εδώ και 1 χρόνο να ψήσω τους κουμπάρους μου να πάρουν μηχανάκι να οργώσουμε την ευρώπη.
    Ο ένας ψήνεται αλλά τρώει ακραία παντόφλα από την γυναίκα του
    ο άλλος εργένης έχει τρομερό κόλλημα με τις Αλφα Ρομέο και μαζεύει χρήματα για αυτή.
    Έμπλεξα με την νέα γενιά (μου).
    x είμαι. αλλά δεν καβάλησα πιτσιρικάς. στα 26. Η παντόφλα δυσκολα ξεπερνιεται. Θελει μαεστρια και λεφτά. Ο αλλος καλα ειναι στα αυτοκινητα, ας τον εκει.
    done.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από atom_smasher Προβολή μηνύματος
    Η παντόφλα δυσκολα ξεπερνιεται. Θελει μαεστρια και λεφτά.
    Δηλώνεις ότι αφήνεις τις μοτοσυκλέτες και ψάχνεις για άλλο χόμπυ. Ξεκινάς αθλητική σκοποβολή και της λές ότι σκέφτεσαι να φέρεις οπλοβαστό και ένα-δυο τέτοια στο σπίτι. Ίσως δει το μοτοσυκλετισμό με άλλο μάτι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ratamahatta Προβολή μηνύματος
    Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στο gta γ@μουν
    +1

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Νομίζω λίγο πολύ έχουν ειπωθεί όλα, αν μου επιτρέπεται και εμένα να πω τη γνώμη μου, αρχικά ξεκινάμε με το γεγονός ότι παιδιά για τα οποία δεν προορίζονται ηλικιακά κάποια βίντεο games αποκτούν πρόσβαση σε αυτά και μάλιστα χωρίς καμία επιτήρηση με οποιοδήποτε τρόπο- γυρνάνε οι γονείς κομμάτια από τις δουλειές τους και σου λέει μία χαρά κάθεται ήσυχο εκεί πέρα άστο το παιδί.

Επίσης, σε αρκετές περιπτώσεις όπως πάλι προαναφέρθηκε, υπάρχουνε όπλα στα σπίτια τα οποία δεν φροντίζεται να είναι κλειδωμένα και φυλαγμένα μακριά από τα παιδιά. Υπάρχει σχετικό βίντεο που μπορώ να παραθέσω και είμαι σίγουρος ότι είναι παραπάνω από μία φορές που έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, να βρίσκει δηλαδή ένα παιδί το όπλο του πατέρα χύμα κάπου στο σπίτι και την άλλη μέρα να ψάχνουν στη γειτονιά ποιος ξεκλήρισε τους γείτονες.

Σε συγκεκριμένη περίπτωση βρέθηκε ότι μία παρέα παιδιών έπαιζε τα εν λόγω παιχνίδια λίγες ωρες πριν ανοίξει πυρ σε ανθρώπους με αληθινό πιστόλι, όμως σε τι ποσοστό πραγματικά επηρέασε το video game αυτη την πράξη;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Γιατί το gta4 του 2008 δεν είχε μοτοσυκλέτες?
    Έχει, μάλιστα επειδή οι developers τότε δεν ήταν οι ίδιοι από οτι φαίνεται πολύ σχετικοί με μηχανές δεν υπάρχει καν η κίνηση του counter-steering οπότε οι μηχανές απλά δεν έστριβαν ποτέ

Έχουν γίνει πάντως σχετικές έρευνες και λένε ότι γενικότερα οι άνθρωποι που οδηγούν σε βιντεοπαιχνίδια τείνουν να είναι πιο επικίνδυνοι οδηγοί στο δρόμο.

Εγώ πάντως ανυπομονώ να δω επιτέλους ένα game να αξιοποιεί καλά την unreal engine 5
    Θα μείνω μόνο στο οτι το gaming είναι κατ εμε μια μορφή τέχνης και όταν χρησιμοποιείται στα σωστά πλαίσια ( δεν λέω και να καθόμαστε όλη μέρα ή κάθε μέρα να λιωνουμε τη ζωή μας) έχει να προσφέρει πολύ όμορφες στιγμές.

Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο κυριακάτικα ο άρρωστος, έκθεση μόνο

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Grand Prix of Portugal - Estoril Qualifing Session
    από Todi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2005, 12:25
  2. Auto pou theloun oi gunaikes...
    από panoskaragounis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 22:55
  3. Auto Pou Agapame :