Και εγώ γενικά θα προτιμούσα Παρασκευή μετά τη δουλειά, από το να τραβιέμαι Σάββατο, αλλά αν δεν βολεύει νομίζω πως και το Σάββατο είναι εφικτό.
Oldfarts never die
Δυστυχώς παιδία για Σάββατο δε θα μπορέσω λόγο του ότι θα έρθουν οι κουμπάροι η Παρασκευή αμα αλλάξει κάτι είναι ακόμα διαθέσιμη.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Για να είμαστε πιο ευέλικτοι εγώ μπορώ το Σάββατο και την Παρασκευή μπορω (αλλά μέχρι τις 6μμ).
Και Πέμπτη ακόμη μπορω αν θετε
Βρείτε την καλύτερη φορμουλα που βολευει, να βρεθούμε όμως
Λοιπόν, after popular demand η ημερομηνία της συνάντησης αλλάζει από Σάββατο 23 σε Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο γνωστό πάντα μέρος, Le Monde στην παραλία από τις 15:30 το μεσημεράκι.
Αν κάποιος μπορεί να έρθει και αργότερα όλα καλά καθώς οι προηγούμενες συναντήσεις κράτησαν το λιγότερο τρεις ώρες![]()
Προσωπικά δεν ξέρω αν θα μπορέσω την Παρασκευή, θα προσπαθήσω να τα καταφέρω όμως!
Μακάρι να τα καταφέρεις Άρη, πέρσι η προπαραμονή που είναι αργία για τους περισσότερους έπεφτε Παρασκευή αλλά φέτος πέφτει Σάββατο οπότε, αναπόφευκτα, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα σύμπτωσης οικογενειακών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων και για τις δύο ημερομηνίες.
Όπως έγραψα και παραπάνω πάντως, δεκτές και οι guest star εμφανίσεις![]()
Παιδια εγω δυστυχως παρασκευη μαλλον δεν θα μπορεσω ,θα μαζευτούμε ολο το
προσωπικο στην εταιρεια μετά τη δουλεια.
Παρασκευή τελειώνω αργά απ τη σχολή. Δύσκολο και για μένα, εκτός κι αν μας αφήσουν νωρίτερα λόγω τελευταίας ημέρας.
Λοιπόν, τελευταία πρόταση και μετά θα τραβήξουμε κλήρο
Για Κυριακή παραμονή μεσημεράκι τι λέτε;