Βασίλη, ετοιμάσου για νέο Honda.
Βασίλη, ετοιμάσου για νέο Honda.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Έχουμε κανένα νέο από τον katsar; Έχει μήνες να δώσει το παρών.
Καλά είναι, μιλάμε που και που.................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Και μιας και πιάσαμε τα αλερτ, ο θείος Μπάκλης ο Σουζουκάκιας τί κάνει, γνωρίζει κανείς?
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ο Παπασούζας έχει πει εδώ και χρόνια ότι δεν πολυμπαίνει στο forum, υποθέτω λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Μιλάει όμως με τον έτερο Κρητικό peterTHErider.
Λέμε για ιαπωνική ποιότητα και ιαπωνική ευσυνειδησία στους εργαζόμενους και να που η Daihatsu, η οποία ανήκει 100% στην Toyota, αποκαλύφθηκε ότι επί 30 έτη παραποιούσε τα αποτελέσματα των δοκιμών πρόσκρουσης.
"Daihatsu pauses production over safety scandal"
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 30/12/2023 στις 13:32.
Γιατί όταν βλέπω σε αγγελία τη φράση 'ανταλλαγή με ό,τι μου κινήσει το εδιαφέρον' πάει το μυαλό μου σε ρημάδι;
Όταν εστιάζεσαι σε ένα ή 2-3 τέλος πάντων μοντέλα σημαίνει ότι έχεις κατασταλάξει σε μια κατηγορία και γι αυτό επιζητείς την αλλαγή.
Το 'ό,τι μου κινήσει το εδιαφέρον' μεταφράζεται ως δεκτά από CRF έως Busa αρκεί να φύγει το παρόν από πάνω μου.Το έχω δει πολλάκΗς σε ομάδες του fb.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Μπίλυ χρόνια σου πολλα μαν!
Μηχανάκια και κορφές μέχρι να παγωσει ο ήλιος!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE