Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 107

Θέμα: vfm Laptop

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Blitzer ναι,budget σειρα ναι.Εγω ομως κανω την ιδια χρηση που κανει η μανα σου στο λαπτοπ. Budget λαπτοπ στις 700 λιρες να ζοριζεται στα βασικα?Δηλαδη αμα ανοιξω 30 tabs στον chrome τι θα κανει?Θα εκραγει?
    Όχι, δεν είναι λογικό να ζορίζεται "στα βασικά" ένα λάπτοπ των 700€+. Ούτε των 400€. Αλλά μπορεί να ευθύνονται πολλοί παράγοντες γι' αυτό, όπως σημείωσε και ο νεοσσός.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορείτε να βγάζετε άχρηστο έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές λάπτοπ επειδή το low-end λάπτοπ που αγοράσατε δεν έχει premium πλαστικά ή "σέρνεται" (πιθανότατα για 1002 άσχετους λόγους).

Τα τελευταία 2 Dell laptops μου των 1500€+ (Latitude και Vostro), με καθημερινή πολύωρη χρήση, με ΠΟΛΥ βαρύ software και ένα σωρό security μαλακίες, πετάνε. Επίσης τη μία φορά που παρουσιάστηκε πρόβλημα (μια στο τόσο εμφανιζόταν ένα warning κατά το boot), είχα next day επισκευή στο σπίτι μου με 0 χρέωση. Και μένω εκτός Αθηνών.

Αυτά. Για τους υπόλοιπους, υπάρχουν πάντα και τα Lenovo.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι, δεν είναι λογικό να ζορίζεται "στα βασικά" ένα λάπτοπ των 700€+. Ούτε των 400€. Αλλά μπορεί να ευθύνονται πολλοί παράγοντες γι' αυτό, όπως σημείωσε και ο νεοσσός.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορείτε να βγάζετε άχρηστο έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές λάπτοπ επειδή το low-end λάπτοπ που αγοράσατε δεν έχει premium πλαστικά ή "σέρνεται" (πιθανότατα για 1002 άσχετους λόγους).

Τα τελευταία 2 Dell laptops μου των 1500€+ (Latitude και Vostro), με καθημερινή πολύωρη χρήση, με ΠΟΛΥ βαρύ software και ένα σωρό security μαλακίες, πετάνε. Επίσης τη μία φορά που παρουσιάστηκε πρόβλημα (μια στο τόσο εμφανιζόταν ένα warning κατά το boot), είχα next day επισκευή στο σπίτι μου με 0 χρέωση. Και μένω εκτός Αθηνών.

Αυτά. Για τους υπόλοιπους, υπάρχουν πάντα και τα Lenovo.
    Κάνε πρόταση
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Δεν ασχολούμαι με λάπτοπς. Για προσωπική χρήση, αυστηρά desktop.
    Life begins at 45°.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ο πχιο μεγάλος γλεντζές
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Κάνε πρόταση
    Με μια γρήγορη ματιά, θέτοντας ως budget τα 700-900€, θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο πιθανότατα (με σειρά προτεραιότητας):

1. https://www.skroutz.gr/s/45572245/MS...-Keyboard.html
    2. https://www.skroutz.gr/s/48676357/MS...-Keyboard.html
    3. https://www.skroutz.gr/s/48963905/Ac...-Keyboard.html
    Life begins at 45°.

Με μια γρήγορη ματιά, θέτοντας ως budget τα 700-900€, θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο πιθανότατα (με σειρά προτεραιότητας):

1. https://www.skroutz.gr/s/45572245/MS...-Keyboard.html
    2. https://www.skroutz.gr/s/48676357/MS...-Keyboard.html
    3. https://www.skroutz.gr/s/48963905/Ac...-Keyboard.html
    Ωραίος, θενκς.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    Αυτο πρεπει να ειναι το προβλημα.Εγραψα και παραπανω οτι θα του βαλω αλλη μια 8αρα να βρω την υγεια μου.
    Αν θες βγάλε screenshot τον task manager αφού πρώτα πατήσεις ταξινόμηση ανά εφαρμογή που χρησιμοποιεί RAM. Σε κατάσταση idle χωρίς να ανοίξεις εσύ τίποτα.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Εγω ενα Vostro 3500 (11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-1165G7 @ 2.80GHz) εχω εταιρικο που δουλευει ολημερις και παρουσιασε 2 θεματα (περιπου 2 χρονια κατοχης).
    Τα 8gb ηταν αστεια και το συστημα σερνοταν. Παω στον IT και του λεω μνημη στα 16. Αλλη μια 8 αρα διπλα κ πεταγε εκει που ζοριζοταν απιστευτα.
    Πριν κανα μηνα δεν μου δουλευε μια θυρα USB 3. Ακομα στην εγγυηση...την αλλη μερα στο χωρο εργασιας ηρθε τεχνικος της Dell και αλλαξε μητρικη γιατι ειναι onboard και οχι dongle το USB.

Να σημειωσω πως δεν παιζω παιχνιδια και δεν χρησιμοποιω βαρια προγραμματα για editing video η αλλα συναφη. Σιγουρα ξεχωριστη καρτα γραφικων απαιτειται.
    Χωρις βαση με ανεμιστηρα δουλευει αρκετα νορμαλ χωρις να κανει το ελικοπτερο.
    Πριν απο αυτο ειχα 7 χρονια ενα Dell παλι 17αρι. Σκυλι...αλλα ξαναλαεω παντα χρηση γραφειου με εξωτερικο πληκτρολογιο/ποντικι και docking για 2 27αρες οθονες.
    Ride(s) the wind of change...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ήμουν άδικος που έψεξα την Dell...μπορεί για laptops έως €1.499 να μην δουλεύει το πληκτρολόγιο, αλλά τελικά είναι απόλυτα λογικό, γτ είναι low end και budget μηχανήματα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ κι επαυξάνω, μπορεί μέχρι πριν κάποια χρόνια τα Dell να διαφημίζονταν σαν αξιόπιστα και με φοβερό service, πλέον τα θεωρώ απλά σκουπίδια, και σίγουρα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ value for money!!! Πριν μια βδομάδα αναγκάστηκα να πάρω καινούριο laptop, έχω λάπτοπ τριετίας που έκανε ένα χιλιάρικο και δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω γτ δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο σε συγκεκριμένα πλήκτρα, λόγω φθηνής κατασκευής...Μακρυά από Dell πλέον, απλά ΜΑΚΡΥΑ!!!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ήμουν άδικος που έψεξα την Dell...μπορεί για laptops έως €1.499 να μην δουλεύει το πληκτρολόγιο, αλλά τελικά είναι απόλυτα λογικό, γτ είναι low end και budget μηχανήματα...
    Όσο πιθανό είναι να μη δουλεύει το πληκτρολόγιο* σε ένα Dell είναι και σε οποιασδήποτε άλλης μάρκας. Οπότε όλα τα λάπτοπ είναι σκουπίδια, σύμφωνα με την εκπληκτική λογική σου και το αντιπροσωπευτικότατο δείγμα του ενός (1) μηχανήματος. Επίσης είναι ηλεκτρονικές συσκευές, οπότε μάλλον όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι σκουπίδια. ΜΑΚΡΥΑ!

* μη γνωρίζοντας, φυσικά, πώς το μεταχειρίστηκες.
    Life begins at 45°.

Όσο πιθανό είναι να μη δουλεύει το πληκτρολόγιο* σε ένα Dell είναι και σε οποιασδήποτε άλλης μάρκας. Οπότε όλα τα λάπτοπ είναι σκουπίδια, σύμφωνα με την εκπληκτική λογική σου και το αντιπροσωπευτικότατο δείγμα του ενός (1) μηχανήματος. Επίσης είναι ηλεκτρονικές συσκευές, οπότε μάλλον όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι σκουπίδια. ΜΑΚΡΥΑ!

* μη γνωρίζοντας, φυσικά, πώς το μεταχειρίστηκες.

Η δική σου εκπληκτική λογική ποια είναι; Το ότι η Dell είναι εκπληκτική εταιρεία επειδή οι ακριβές της σειρές είναι καλές; Ή επειδή τα 2 Dell που είχες, είναι αντιπροσωπευτικότερο δείγμα, επειδή ανήκουν σε εσένα;

Δεν υπάρχει πιο ψείρας άνθρωπος από εμένα, είτε αυτό είναι μοτοσυκλέτα, ή υπολογιστής, ή αφυγραντήρας, ή συρραπτικό. Οπότε δεν τίθεται θέμα κακής μεταχείρισης...

Το ξαναγράφω, μιλάω για ένα laptop Dell Inspiron 5593 που τον 09/2020 αγοράστηκε καινούριος €949. Δεν αναφέρομαι ούτε σε κακά πλαστικά, ούτε σε κολλήματα, ούτε σε υπολογιστή που σέρνεται, αντίθετα, ο υπολογιστής πάει σφαίρα. Μια βδομάδα μετά την λήξη της εγγύησης, σταμάτησαν να δουλεύουν συγκεκριμένα πλήκτρα. Επειδή μου έκανε εντύπωση, έψαξα στο διαδίκτυο και ανακάλυψα ότι εκατοντάδες χρήστες αναφέρουν για την συγκεκριμένη σειρά, τους Inspiron 5593 ότι έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα: Δεν δουλεύουν σε όλους ΑΚΡΙΒΩΣ τα συγκεκριμένα πλήκτρα. Σε όλους τυχαίο; Τα ίδια πλήκτρα σε όλους; Κι όλοι όσοι αναφέρουν το πρόβλημα, όλοι κακομεταχειρίστηκαν τον υπολογιστή με τον ίδιο τρόπο; Ρίξε μια ματιά σε forum της Dell και θα πάρεις μια ιδέα...

Σε κάποιους η Dell αντικατέστησε το πληκτρολόγιο...άλλοι το αντικατέστησαν μόνοι τους...άλλοι πήραν ΟΕΜ πληκτρολόγιο...σε όλους το πρόβλημα εμφανίστηκε πάλι αργά ή γρήγορα...τελικά, ψάχνοντας σε ένα φόρουμ, κάποιος πρώην τεχνικός της Dell (μιλάμε για ΗΠΑ), έγραψε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κακή κατασκευή και κάκιστη απαγωγή θερμότητας, κι ότι η Dell γνωρίζει το πρόβλημα...όταν υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές από όλον τον κόσμο, για την ίδια σειρά, για το ίδιο πρόβλημα, για τα ίδια ακριβώς συμπτώματα, ε τότε νομίζω πως είναι αντιπροσωπευτικότατο δείγμα του ότι το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι απλά σκουπίδι κατασκευαστικά, και δεν θα έπρεπε καν να κυκλοφορεί...

H Dell είναι τεράστια εταιρεία γιατί είναι τεράστια εταιρεία και βγάζει ποιοτικά προϊόντα. Google it, διάβασε κάνα βιβλίο, δεν ξέρω. Υπάρχουν τρόποι.

Αν εκατοντάδες Inspiron 5593 έχουν προβληματικά πληκτρολόγια, αυτό σημαίνει ότι εκατοντάδες Inspiron 5593 έχουν προβληματικά πληκτρολόγια. Όχι ότι η Dell είναι κακή εταιρεία και βγάζει σκουπίδια.
    Life begins at 45°.

H Dell είναι τεράστια εταιρεία γιατί είναι τεράστια εταιρεία και βγάζει ποιοτικά προϊόντα. Google it, διάβασε κάνα βιβλίο, δεν ξέρω. Υπάρχουν τρόποι.

Αν εκατοντάδες Inspiron 5593 έχουν προβληματικά πληκτρολόγια, αυτό σημαίνει ότι εκατοντάδες Inspiron 5593 έχουν προβληματικά πληκτρολόγια. Όχι ότι η Dell είναι κακή εταιρεία και βγάζει σκουπίδια.

Εγώ έχω googlάρει για την Dell, και ξέρω πολύ καλά ποια είναι η Dell...κάνε ένα κόπο κι εσύ και διάβασε για την Lenovo που χλευάζεις, και τα ξαναλέμε εάν είναι...αυτό που προτείνεις στους άλλους, τήρησέ το εσύ πρώτα...

Στην τιμή που το παλικάρι ψάχνει υπολογιστή, σε αυτό το εύρος τιμής, οι Dell είναι σκουπίδια, καμία σχέση με vfm και ποιότητα...μόνος σου έγραψες, ότι οι Inspiron είναι budget και low end...2 άτομα του γράψαμε μακρυά από Dell για αυτό που ψάχνει...για την τιμή που ψάχνει...μπορεί οι Dell που κάνουν 2 και 3 και 4 χιλιάρικά να γ@αμάνε και να δέρνουν και να είναι τα πιο ποιοτικά laptop που υπάρχουν...στα 700 και στα 800 ευρώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 09/01/2024 στις 20:08.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Καλά μην μαλώνετε,έτσι κ αλλιώς οι λέξεις vfm και laptop δεν πάνε στην ίδια πρόταση.
    Να πω μια αλήθεια; Μέσα στις γιορτές με φώναξε φίλος για Unboxing σε gaming laptop της Lenovo.
    16ρα ραμ,30κάτι nvdia και Ι7 καινούργιο.
    Όταν πήγα το είχε ανοίξει ήδη και είχε κάνει updates Κτλ,πάλευε να το σετάρει σωστά και να δει τι τρέχει πίσω γιατί έτρωγε κάτι ''κολληματάκια'' που και πού
    Οπότε είναι μην σου τύχει .
    when life gets complicated... i ride.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Καλά μην μαλώνετε,έτσι κ αλλιώς οι λέξεις vfm και laptop δεν πάνε στην ίδια πρόταση.
    Να πω μια αλήθεια; Μέσα στις γιορτές με φώναξε φίλος για Unboxing σε gaming laptop της Lenovo.
    16ρα ραμ,30κάτι nvdia και Ι7 καινούργιο.
    Όταν πήγα το είχε ανοίξει ήδη και είχε κάνει updates Κτλ,πάλευε να το σετάρει σωστά και να δει τι τρέχει πίσω γιατί έτρωγε κάτι ''κολληματάκια'' που και πού
    Οπότε είναι μην σου τύχει .
    Είναι παραπλανητικός ο τίτλος , το γράφω στο 1ο ποστ

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. laptop και μοτό
    από skous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 19:21
  2. Poleitai laptop toshiba
    από Spike στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 22:58
  3. Never leave a laptop in a blonde's bathroom