LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και κάπου εδώ πετάγομαι εγώ για δικό μου θέμα.....
Ενώ έχω μπεί στο thread και έχω διαβάσει τις πρώτες 10 σελίδες προσπαθόντας να καταλάβω τι θέλω, αντί να κλείσω τις επιλογές, η κατάσταση στο μυαλό μου έγινε χειρότερα.
Το επίπεδο μου είναι ερασιτεχνικό.
Υπάρχει στην κατοχή μου αυτό Stanley Καστάνια με Καρυδάκια 1\2" & 1\4" 75τμχ
+ ένα σετ κινέζικο με 1/4 με κάποιες δικές μου προσθήκες, κάποιες αλλαγές και αφού αντικατάστησα την σπασμένη καστάνια με Force.
Για τώρα δεν θέλω να κάνω αγορά σε κάποιο σετ αλλά θέλω να προσθέσω και μερικά να αντικαταστήσω γιατί έχουν αρχήσει να παρανταλιάζουν.
Και αφού πλέον ανεβάζω το επίπεδο μου, θέλω να ανεβάσω και το επίπεδο των εργαλείων μου. Ψάχνω να βρώ και να "κλειδώσω" σε μία μάρκα και μία σειρά με πλάνο στο μακρινό μέλλον να αλλάξουν όλα.
Απαιτήσεις (με σειρά προτεραιώτητας)
Εφ'όρου ζωής εγγύηση
Ποιότητα
Διαθεσιμότητα
Εργονομία
Θέλω να αρχίσω να χαζεύω 'κορυφές" στις κασετίνες μου.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το οικονομικό, αλλά δεν μιλάω για περιπτώσεις που κάνουν 200€ 1 καρυδάκι και 150€ μία προέκταση. Κάτι πιο νορμάλ.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Όλες έχουν καλή εγγυηση αλλά δεν έχουν πάντα καλούς αντιπροσώπους.
Η καλύτερη εξυπηρέτηση σε εγγύηση είναι η facom - beta.
Με βάση και των υπολοίπων που ζήτησες και εγώ facom προτείνω.
Sent from me using a computer.
Λίγο το μάρκετινγκ, λίγο η εικόνα, αυτό σκεφτόμουν. Αλλά οι γνώστες έχετε μια καλύτερη άποψη.
Τα facom έχουν την καλύτερη αντιπροσώπευση, τα βρίσκεις παντού, είναι ποιοτικά και ενώ δεν είναι φθηνά για απλά εργαλεία χειρός δε χρειάζεσαι ένα νεφρό και ένα πόδι.
Σε κάποιους τομείς δεν είναι και η καλύτερη επιλογή από άποψη τιμής αλλά θα το διαπιστώσεις και μόνος σου και θα κινηθείς ανάλογα.
Οι συζητήσεις διαχωρίστηκαν και πήγαν εκει που έπρεπε να είναι.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...159767&page=24
https://www.moto.gr/forums/showthrea...38275&page=141
Δεν ειναι μονο το θεμα να παρεις φακομ, ποιες φακομ θα παρεις;
Μια επιλογη ειναι να κρατησεις τα καρυδακια που εχεις και να ριξεις λεφτα στις καστανιες, facom η κοκεν αλλά να πας να τις πιασεις στα χερια σου, οχι αγορες απο το ιντερνετ.
Αλλη επιλογη νεο σετακι βασικο 1/2 κ 1/4 και πας για νεα ολα. Εγω εχω γραψει πολλές φορες για το Hazet 953HP που το ειχα παρει ομως σε πολύ καλή τιμή..
Αυτο που θα σου ελεγα σιγουρα ειναι να παρεις τα κλειδια καστανιας τα facom με τον διακοπτη, ειναι φανταστικα εργαλεια και θα τα χαρεις πολύ αν δεν εχεις δουλεψει γερμανοπολύγωνα όπως εγώ. Και δεν τα φοβασαι γιατι εχουν εφ ορου ζωης εγγυηση. Παρε κ δυο καστανιες φακομ 1/2 κ 1/4 και εισαι καλά. Πιασε στα χερια σου την επεκτεινομενη 1/2" καστανια να δεις αν σε βολευει.
Αναλογα τι δουλευεις και τα νούμερα που θα παρεις, εγω τα ειχα παρε ενα ενα, υπαρχουν και σετ και ισως χρειαστει να προσθεσεις 1-2 νουμερα εως και το 19 νομιζω.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από silkman; 09/01/2024 στις 23:47.
Έχω τη Facom Nano, στο λάστιχο της λαβής της καστάνιας (σε κόκκινο πλαίσιο στην παρακάτω φωτογραφία) έπεσε υγρό φρένων και σιγά σιγά όλο το λάστιχο έφυγε.
Πήγα λοιπόν στον Βράττη και ενώ του έλεγα τι συνέβη, ο ίδιος πήγαινε προς τη βιτρίνα με τις καστάνιες, προτού τελειώσω την περιγραφή, μου έδωσε την καινούρια.
Αυτό πάει να πει εξυπηρέτηση!!
![]()
Προς τη Facom θα κινηθώ και έτσι όπως τα λέτε, και θα τιμήσω τον αντιπρόσωπο αντί για κάποιο σκρουτζομάγαζο.
Ναι, να πας από εκεί και θα σου κάνει σίγουρα καλύτερη τιμή από το φτηνότερο σκρουτζομαγαζο, χωρίς να του πεις τίποτα.