Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x ok, το αφήνουμε ως έχει @Maira, αναλαμβάνεις ρόλο ξυπνητηριού
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
δε μπορω αυριο... εχει πρεμιερα το masterchef...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes δε μπορω αυριο... εχει πρεμιερα το masterchef... Κρίμα και έλεγα να φέρω λουκάνικα με ζάχαρη μιας και έχασα τα κεφτεδάκια. Υ.Γ η φατσούλα είναι για τα κεφτεδάκια, μη μπερδευτείς...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x ok, το αφήνουμε ως έχει @Maira, αναλαμβάνεις ρόλο ξυπνητηριού Άστο πάνω μου..... θα την έχω στο τηλέφωνο μέχρι την ώρα εκκίνησης!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Άστο πάνω μου..... θα την έχω στο τηλέφωνο μέχρι την ώρα εκκίνησης! Έτσι πρέπει
Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Δευτέρα, 15/01/2024, στο "Skitso cafe" στο Ίλιον στις 20:00. Το "Skitso cafe" είναι εδω: https://maps.app.goo.gl/XD946fTt5hBGDmFe9 reminder
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αν προλάβω.... αυτοκόλλητα θα έχει?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gorgo Αν προλάβω.... αυτοκόλλητα θα έχει? θα έχει
Παιδιά δε θα τα καταφέρω τελικά (ούτε η φίλη). Με έχει καθηλωσει η μέση μου! Next time.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Παιδιά δε θα τα καταφέρω τελικά (ούτε η φίλη). Με έχει καθηλωσει η μέση μου! Next time..... Περαστικά Ιωάννα
Εγώ ξεκινάω σιγα-σιγά
Εγώ θα έρθω κατά τις 10 λογικά...
Πολύ ωραία ήταν και σήμερα!! Μπράβο μας!!