Ωραία μηχανή , της αξίζει να είναι ολόκληρη και στο δρόμο ξανά.!
Ωραία μηχανή , της αξίζει να είναι ολόκληρη και στο δρόμο ξανά.!
Τύλιξε το αεροστεγώς να μη περνάει η υγρασία και τα νερά βροχής
Μπορεί να σενιαριστει και να βγει στον δρόμο
Όταν βρεθεί η περίοδο και η δυνατότητα τσούκου τσούκου θα γίνει και πάλι όπως ήταν
Τελευταία τροποποίηση από doctoras; 18/01/2024 στις 21:59.
Εκεί που το έχω στην αυλή,από πάνω είναι στέγαστρο.
Έχω σκοπό την Άνοιξη να το πιάσω σιγά σιγά.
Καλημέρες.
Όλα καλά και χρυσά,αλλά εγώ όταν άνοιξα το θέμα ,δεν ήθελα να μιλήσουμε μόνο για το thunder ,αλλά γενικά να γράψουμε τι μοτέρ έχουμε και πόσα χρόνια..
Όχι πως με χαλάει να αναμοχλευω το θέμα με το δικό μου, γιατί με βάζω στη μπριζα να το πιάσω μια ώρα γρηγορότερα.
Η πρώτη μου μηχανή ήταν το DT, το αγόρασα την ημέρα που η Ελλάδα ήρθε 1-1 με την Ισπανία στο Euro. Mε κουβαλάει με κάποια διαλείμματα εδώ και 20 χρόνια. Είναι μοντέλο του 1998, πλήρως λειτουργικό μέχρι σήμερα. Αποτελεί το βασικό μου μέσο μετακινήσεων.
Το ΤΤ το πήρα πιο πολύ λόγο παρέας, είχα μπλέξει με μία συμμορία αερόψυκτων και έπρεπε να ακολουθώ στα μπραπ! Το αγόρασα σε μέτρια προς κακή κατάσταση, το έφτιαξα από την αρχή σε μοτέρ και εμφάνιση. Κάποια στιγμή αποφάσισα να το βελτιώσω. Άλλαξα κεφαλή, εκκεντροφόρο, κούμπωσα και ένα διπλό 39άρι FCR και έτοιμο. Mέχρι το 2020 που το έθεσα σε προσωρινή ακινησία, ήταν πλήρως λειτουργικό. Σήμερα χρειάζεται κάποιες μικρές εργασίας για να κυκλοφορήσει ξανά.
Η Hayabusa είναι μοντέλο 2005, πλήρως εργοστασιακή πλην των εξατμίσεων, αγοράστηκε το 2017 ως "σε άριστη κατάσταση" και έτσι ήταν. Στα 20.000 χλμ που πρόλαβα να κάνω μαζί δεν είχα το παραμικρό θέμα. Το καλοκαίρι του 2020, μετά από κάποια ταξίδια λόγω υποχρεώσεων, άλλαξα λάστιχα, πίσω δίσκο και τακάκια, λάδια, παραφλού και σε ένα περίεργο μπιλιάρδο της ζωής, μετά από μία εβδομάδα αναγκάστηκα να μετακομίσω στην Κω. Προφανώς πριν φύγω τέθηκε και αυτή σε προσωρινή ακινησία και με περιμένει καρτερικά σκεπασμένη να επιστρέψω στην στεριά όπως η Πηνελόπη τον Οδυσσέα.
Τελευταία τροποποίηση από ΓιώργοςΤΤ; 19/01/2024 στις 12:53.
Τα πάω κοντά σε νερό μόνο όταν δουλεύουν καλά, αν κάνουν νούμερα δεν πλησιάζω το νερό γιατί μπαίνω σε πειρασμό....
Εννοείται, με αυτό κινούμαι στο νησί.
απο τοτε που εμπλεξα με το φορουμ....
το ηρωικο 250αρι.. αυτο που με πηγε κυριολεκτικα παντου, και εχει τραβηξει τα πανδεινα..
αυτο που με εκανε να γελαω μεχρι δακρυων οταν διαβαζω εδω μεσα αποριες του τυπου
"θα αντεχει το 300αρι να πηγαινω για μπανιο στον Ωρωπο, η πρεπει να παρω μεγαλυτερο?"
yamaha ybr 250, μοντ.2007, αγορασμενο τον 11ο του 2009 με 11000 χλμ, το εδωσα στον
αδερφο μου τον νοεμβριο του 2018 με 108000 χλμ... τωρα εχει γυρω στις 120φευγα
η ΤεΤα... αυτο που γουσταρα περισσοτερο απ'ολα, και με πονεσε οταν αναγκαστηκα να το
αποχωριστω...
triumph tt600 μοντ.2000 αγορασμενο τον γεναρη του 2011 με 56000 χλμ, το πουλησα
σεπτεμβρη του 2012 με 68000 χλμ λογω ανεργειας, και χρειαζομουν λεφτα..
το πολυταξιδεμενο honda..
cbf 500 μοντ.2005, αγορασμεενο απο τον billymuse τον οκτωβρη του 18 με περιπου 78000χλμ,
βγηκε ολικη λογω τρακαρισματος τον απριλη του 2021 με περιπου 110000. λογω πανδημιας, δε το
χαρηκα σε βολτες οσο θα ηθελα..
η κατσαριδα....αυτο που εχω τωρα.
kawasaki er-6n μοντ.2007 αγοραμενο τον ιουλιο του 2021 με 67000 χλμ, τωρα εχει καπου στα 82000.
![]()
Καλησπέρα.
Ε αφού μαζεύτηκε εδώ η αρχαιολογίαας γράψω και εγώ.
Yamaha Tdm 850 MKII () από τα πρώτα χωρίς ηλεκτρική αντλία βενζίνης και χωρίς δείκτη καυσίμου.Ούτε καν λαμπάκι.Ούτε καν λαμπάκι λαδιού,κάτι ρε Ιαπωνέζε !
Μοντέλο 1996 με πρώτη άδεια στην Ελλάδα το 2000,εισαγωγή από Γερμανία. Το 2017 με παίρνει ο πατέρας μου τηλέφωνο '' ρε μήπως θέλεις το Γιαμάχα,δεν το δουλεύω'' ''Ε να το σκεφτώ θα σου πω''
Το πήρα στα χέρια μου με 37.000χλμ στο κοντέρ τώρα έχει περίπου 80,ντάξει όλα καλά, την γλίτωσε το τσακ και δεν χωρίσαμε δρόμους.
Μια παλιά αγαπημένη φωτογραφία πως ήταν όταν το πρωτοπήρα, μια βόλτα στις Άλπεις με ένα φίλο μου Ισπανό . Άντε καλά, στην Κόρινθο με έναν Πατρινό.
![]()
when life gets complicated... i ride.