Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Μηχανή ή Ζωή

Όλοι για εκεί είμαστε Το avatar του/της sairous

Μηχανή ή Ζωή

Παιδιά είμαι καινούργιος στον κόσμο τον μηχανών...Είμαι μόλις 16 και πριν από μισό χρόνο άρχισε η τρέλα μου με τις μηχανές.
    Θα ήθελα να μιλήσω λίγο για τον εαυτό μου: δεν είμαι τις άποψης ότι η μηχανή είναι μόστρα ή μέσο για να ρίχνεις γκόμενες. Πιστεύω ότι είναι πάθος. Δεν γουστάρω να κάνω κόντρες στα φανάρια με παπάκια. Δεν γουστάρω να βάζω την ξανθιά πίσω και να κάνω σούζες με αντίστοφη μέτρηση για το πότε θα σκοτωθώ παρασέρνοντας μαζί μου και άλλες ζωές.

Αν με ρωτούσες πριν 3 μήνες θα σου έλεγα ότι θέλω να πάρω μηχανή, τώρα όμως αναρωτιέμαι αν αξίζει.

Παρακαλώ βοηθήστε με

koita me janthia sigoura den ajizei...

me kokkinomala omws... :wacko: :wacko:

koita na deis... kaneis den tha se anagasei na kaneis treles me mia mixani... poso malon na to paizeis konan kai magas stin kathe gomena pou den ftaiei kai tipota sto kato kato...

alla as poume oti exeis emfiti tin malakia kai otan pianeis timoni sta xeria "pernas stin alli meria"...
    pisteueis oti tha itan kalitero gia tous giro sou to timoni auto na einai autokinitou or mixanis?

vevea paizei kai i apopsi kalitera batsos para papas alla auto se kani kapos ligotero anthrwpo...

en kataklidi... to ti tha kaneis me tin mixani den tha sto epivalei kanenas... min beneis sto tripaki "prepei na eimai etsi"

min zeis me paropides kai kirios min zeis gia to "feneste" (alla gia to einai...)

p.s. an den aisthanese sigouros gia to ti thes stin zwi dokimase (me asfalia) pragmata kai des ti sou kanei kalitera "klik"...

neos eisai twra einai kairos na dokimaseis pragmata...

αν σεβαστείς τη μηχανή όχι μόνο δε θα σου αφερεσει τη ζωή αλλά θα σου δώσει και πανέμορφες στιγμές, αρκει να είσαι προσεκτικός (παθητική οδηγηση πάντα στο δημόσιο δρόμο), καλο full εξοπλισμο και το μυαλό μέσα στο κεφάλι, όχι στα δάκτυλα του δεξιού χεριού.

go on μικρέ, ότι και να δεις , οτι κι αν ακούσεις αφού έχεις το μικρόβιο απόλαυσε το , να το αποβάλεις δεν μπορεις.

μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Φαινεσαι λογικο παιδι... Αν οντως καταλαβαινεις οτι η μηχανη δεν ειναι μονο για μοστρα και ταρζανιες δεν υπαρχει λογος να προβλιματιζεσαι πλεον αν αξιζει... Η μηχανη θα ερθει με την ωρα της και στο χερι σου ειναι να σε ταξιδεψει με ασφαλεια στον κοσμο που ανοιγεται μπροστα σου... Με το καλο φιλαρακο!
    We never get enough...

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Apla, katse kai skeyou to. An 8eleis na pareis, pare. An oxi, mh pareis. To oti einai epikindunh, einai. Alla re gamwto etsi einai sth zwh......ola ta wraia pragmata h' einai epikinduna 'h paxainoun..... ......

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    sairus , αν τα λεγόμενα σου ισχύουν , τότε το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ , είναι με το καλό το δίπλωμα και το πρώτο δίτροχο.....(με τον ανάλογο εξοπλισμό , βέβαια)...

απο εκεί και πέρα, είσαι σε θέση να κρίνεις μόνος σου , τι είναι επικίνδυνο και τι οχι...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μηχανή ή ζωή????

Εμένα αυτό με προβλημάτισε. Αυτά τα δύο, αν πραγματικά το' χεις μέσα σου, ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!!!

Το γράφεις σαν να θες να πεις "θάνατος ή ζωή"? Σε φόβησε κάποιος?

Προβληματίσου, ψάξτο (έχεις καιρό, ουουουου) και κάνε αυτό που λέει το μυαλό και η καρδιά. Από τα γραφόμενά σου... κι εγώ "καλοτάξιδο το δίτροχο" θα σου έλεγα!!!

Καλώς Ήλθες

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Με τον τροπο που εθεσες το ζητημα,ειναι σαν να παραδεχεσαι οτι η μηχανη οδηγει στον θανατο.
    Η μοτοσυκλετα θελει σεβασμο,οχι φοβο και προκαταληψη.
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    καλησπερα φιλε μου.με την μηχανη ''ταρζανιες'' θα κανεις οσο σωστα και να μιλας.ειναι βλεπεις αυτη η @αλακια που μας τρωει στα δαχτυλα του δεξιου χεριου (οπως ειπε και η wild_cat/anima) η' και του αριστερου για να συμπληρωσω εγω.
    -ειναι η ηλικια
    -ειναι η αδρεναλινη
    -τα νευρα
    -το ραντεβου που αργησες
    -ο διπλα που σε προκαλει
    -ο μπροστα που σου την εσπασε
    ........και 1.000+ παραγοντες που θα βρεις μπροστα σου ΜΟΝΟ οταν παρεις μηχανη (για μηχανες μιλαμε) στα χερια σου.
    το να τρεξεις δεν εχει να κανει με την σοβαροτητα.το να ξερεις που να τρεξεις εχει.

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ χωρις να σημαινει ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑ αρα ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑ.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Όλοι για εκεί είμαστε Το avatar του/της sairous
    Παιδιά πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και την βοήθεια...
    Θα ήθελα να σας απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις που μου κάνατε:

1) Φυσικά και έχω προβλέψει ότι όταν ανέβεις στην μηχανή το δεξί χέρι σε τρώει όμως την μηχανή δεν θα την τρέξω μέσα στην πόλη, θα πάρω έναν πωρωμένο σαν εμένα, θα πάμε σε ένα μεγάλο ελεγχόμενο χώρο και θα βγάλω το άχτι μου.

όπως είπατε βέβαια υπάρχουν στιγμές που κάτι θα γίνει και τρέξεις και μέσα στην πόλη...Άλλα το ζητούμενο είναι να τις περιορίσεις στο ελάχιστο

2) Ο κύριος φόβος μου δεν είναι ο εαυτός μου αλλά οι άλλοι ασυνείδητοι ...Όπως και να χει όταν είσαι με το τουτουτ έχει λαμαρίνες γύρο σου, όταν είσαι με την μηχανή έχεις μόνο το εξοπλισμό σου.

3) Δεν με φόβισε κανένας, μόνος μου τα σκέφτηκα

4) Dear, sonic22
    και μένα δεν μου αρέσουν οι ξανθιές$$$

Δυστυχως....... θα αντιμετωπισεις πολλα παραδοξα,η κατασταση δεν ειναι ροδινη και ισως απο το λαθος ενος αλλου βρεθεις σε ασχημη θεση.Οι δρομοι ειναι σε αθλια κατασταση,η σημανση ειναι ελλειπης,η τροχαια ειναι στον κοσμο της,οδικη συμπεριφορα ειναι ανυπαρκη,διαπαιδαγωγηση σε αυτο τον τομεα δεν υπαρχει,τα συνεργεια εχουν 'ταριφα',οι αλλοι οδηγοι αγνοουν τους μοτοσυκλετιστες,τα μετρα ασφαλειας στους δρομους ελαχιστα.........κατα τα αλλα μπορεις οποτε θελεις να βγεις για μια βολτα με τη μηχανη σου.Καλως ηρθες στους 'ημιτρελους' της ασφαλτου.......να εχεις τεντωμενες ΠΑΝΤΑ τις αισθησεις σου,και να φορας τον εξοπλισμο σου
    εστω και για να πας στο ......περιπτερο.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Στην ερωτηση αν αξιζει να παρεις μηχανη εγω πιστευω οτι για σενα δεν αξιζει,γιατι σε βλεπω αποστασιοποιημενο απο αυτες. Αλλιως αν σου αρεσαν φυσικα και αξιζει ,δινει συναισθηματα φοβερα.
    Για ενημερωση σου,ειμαι 43 και εχουν σκοτωθει με μηχανες και μηχανακια 2 της κλασης μου συμμαθητες,ενας σε μια ταξη μικροτερος,ενας τρεις ταξεις μικροτερος, 2 γειτονες στην διπλανη πολυκατοικια, ενας κολλητος φιλος ,εγω εχω σιδερα στα ποδια, το ιδιο ενας που κανω παρεα και μονο 5 απο οσους παω βολτες ειναι χωρις ατυχηματα. Απο οσους ανεφερα οτι σκοτωθηκανε στα περισσοτερα εφταιγε τρακαρισμα με αυτοκινητο με τους μισους να ψιλοφταινε οι ιδιοι,και ο ενας απο υπερβολικη ταχυτητα μονος του.
    Δεν εχω καμμια γνωστη που να σκοτωθηκε συμμαθητρια κλπ μεχρι αυτη την ηλικια,οποτε ολοφανερα η μηχανη ειναι πανεπικινδυνη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Γιατι επιτρεπεται στα 16 η οδηγηση μηχανης ; η εννοεις 50ρι ;
    Παντως εχουμε ατυχηματα πολλα και με μηχανες στους νεους αλλα ισως και περισσοτερα με αυτοκινητα,γιατι ηδη οι νεοι σημερα κυριως εχουν αυτοκινητα (και εχουν γινει και δημοσιοι κινδυνοι για τις μηχανες). Στην περιοχη μου 2 ξεχωριστα δυστυχηματα που χασανε τη ζωη τους γειτονες μηχανοβιοι γιατι τους τρακαρανε απο απροσεξια νεοι οδηγοι.Εγω ειμαι 43 που τα λεω αυτα.

Κοιτα, αν μπαινεις εδω και κοιτας τα στραβα & αναποδα τοτε ισως αποθαρρυνθεις λιγουλακι βλεποντας threads σχετικα με ατυχηματα.
    Αυτα που λες οτι τα σκεφτηκες μονος σου, πιστευω πως ολοι μας τα συλλογιστηκαμε αλλα καταληξαμε στο γεγονος οτι με τη δεουσα προσοχη ολα μπορουν να αποφευχθουν.
    Στην τελικη ποιος σου λεει πως καποιος τρελαρας δεν θα ερθει να σκασει πανω σου ενω περπατας ή εισαι σε ποδηλατο ή ακομα σε 50ρακι.
    Στο δια ταυτα
    Εκτιμω πως οταν και αν ανεβεις σε μηχανη δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε φαγουριζει λιιιγο το δεξι χερακι σου.
    Απο τον χαρακτηρα σου εξαρταται αν παραδεχτεις οτι οντως εκανες μαλακια και οτι την επομενη θα το σκεφτεις καλυτερα
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Εκτός από το ότι πρέπει να δειχνεις μεγάλη σύνεση στην οδήγηση μηχανής, αυτό που είπε και η προλαλησασα (το σκότωσα?) αμυντική - παθητική οδήγηση, πρέπει να εξασκείς συνέχεια τις ικανότητές σου στην πρόβλεψη πιθανών εμποδίων. Πιθανό εμπόδιο είναι όποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να σου προκαλέσει ατύχημα. Να έχεις πάντα εικόνα για το πού βρίσκεσαι πάνω στο οδόστρωμα και πού βρίσκονται οχήματα γύρω σου, ποιοι έρχονται πίσω σου, κλπ και να φτιάχνεις συνέχεια στο μυαλό σου σεναρια για το τι μπορεί να πάει στραβά ώστε να το προλάβεις. Ετσι έχω σωθεί -και όλοι μας- πολλές φορές στην πόλη. Μα πολλές! Ο χρυσός κανονας, οδηγάμε σα να είμαστε αόρατοι. Ποτέ δεν έχεις δικαίωμα να υποθέσεις για κανέναν ότι σε έχει δει και θα σε προσέξει. Αυτός που σε είδε, μπορεί να σε χτυπήσει στο επόμενο τετράγωνο. Γιατί? Γιατί είσαι ΑΟΡΑΤΟΣ!!

Welcome to the jungle. Enjoy!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2009, 23:21
  3. Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή
    από Tigas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 290
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:40
  4. Γυναικα Και ΜηΧανη
    από motopower στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33