photo εχει εδω...
http://www.fazerclub.gr/forum1/viewtopic.php?t=1949
photo εχει εδω...
http://www.fazerclub.gr/forum1/viewtopic.php?t=1949
Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
Επιτέλους είδα απο κοντά το νέο 1000άρι. Μάλιστα κάθησα πάνω του και... αυτό ήταν. Δεν ήθελα να κατέβω.
Μπορεί στις φωτογραφίες να μοιάζει ωραίο (εντάξει και κάτι παραπάνω) αλλά απο κοντά είναι απίστευτο. Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση να εντυπωσιαστώ τόσο πολύ. Απίστευτα μαζεμένο, καταπληκτική, άψογη, ονειρική θέση οδήγησης και μια πολυτέλεια που δεν μπορώ να εξηγήσω.
Σε σχέση με το απερχόμενο 1000άρι αλλά και το 600άρι (το οποίο και έχω) μοιάζει πολύ πιο μικροκαμωμένο και μαζεμένο. Είναι πανάλφρο. Τα 200+ κιλά του δεν φαίνονται σε καμία περιπτωση ενώ και η θέση του συνοδηγού είναι άριστη (ναι, ανεβαίναμε δυο δυο στις μηχανές).
Τα ίδια ισχύει και για το γυμνό , συν του οτι είναι πολυ πιο όμορφο και δείχνει ακόμα πιο μικρό. Τρελή μαγκιά.
Έκανε πάλι το θaύμα της η Yamaha.
Α, και τα οπίσθια του Fazer, OΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Φωτο αύριο.
Να υποθέσω ότι πήγες βόλτα και γιαυτό κατάλαβες ότι είναι τόσο ελαφρύ παρόλα τα κιλάκια του ετσι?Εάν το καβάλησες απλώς πώς κατάλαβες ότι είναι ελαφρύ.Είναι πολυ όμορφο αλλά γιατί δεν του βάλανε ακτινικές δαγκάνες βρε παιδιά
.Το γυμνό είναι όλα τα λεφτά.Επιτέλους και οι Ιάπωνες άρχισαν να σχεδιάζουν ωραία μηχανάκια.
Η ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ!
ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΑΝΩ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΡΑΤΙΕΣΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ, ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΤΣΟ!
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ FZ-1 ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΛΠ.
ποσο κανει μαστορα????
..............ελα βρε τωρα, θα τα βρουμε!!!!!!!!!
Α, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ----ΧΑΛΙΑ----
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TERMIGNIONI ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΕΕ????
ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ (+400.00)
ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ BEVERLY 200!!!!
ΠΩ, ΠΩ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!
ποσο κανει μαστορα????
..............ελα βρε τωρα, θα τα βρουμε!!!!!!!!!
Πήγα χθες το απόγευμα στην έκθεση και το είδα και εγώ το νέο FAZER.
Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος του TDM 900 και επειδή είναι και τα δύο YAMAHA έκανα σύγκριση (θέλοντας και μη). Η ποιότητα κατασκευής του FAZER με χάλασε ιδιαίτερα, το περίμενα καλύτερο. Αρχίζοντας να κοιτάω λεπτομέρειες είδα αρκετές ατέλειες πάνω τους (ειδικά στο μπλε είδα σημείο σκελετού κακοβαμμένο, αν είναι δυνατόν). Ανάμεσα στα όργανα και το τιμόνι το τεράστιο κενό με χαλάνε. Τα πλαστικά δεν κλείνουν όμορφα με αποτέλεσμα τα καλώδια να περνάνε χύμα (όχι ότι έχουν πρόβλημα αλλά με χάλασε αισθητικά).
Επειδή τη μηχανή το θέλω για ταξίδια (και πολλές φορές δυκάβαλο) διαπιστώνω ότι σαμάρια δεν μπαίνουν (μάλλον μπαίνουν αλλά πάνω στα πόδια του συνεπηβάτη).
Το καλό που είδα και εγώ είναι το μέγεθος. Πάρα πολύ καλά μαζεμένο και (αν και δεν το οδήγησα)πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ (πολύ καλά ζυγισμένο).
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jinks
Η ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ!
ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΑΝΩ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΡΑΤΙΕΣΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ, ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΤΣΟ!
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ FZ-1 ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΛΠ.
ΑΝΕΒΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΑΡΕΣΕ..ΜΙΚΡΟ ΑΝΕΤΟ ...ΕΛΑΦΡΥ...ΚΟΜΨΟ..
ΑΛΛΑ..ΚΑΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΜΑΡΠΙΕ.....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΠΙΕΣ>??ΟΕΟ??
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ..ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ..ΤΙ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ..ΤΙΠΟΤΑ..
απογοητευτηκα τελικα.δε βρηκα τροπο να βολευτω με το ποδι στο μαρσπιε..
![]()
Δεν κατάφερα να το οδηγήσω καθώς η αναμονή για το γυμνό ανερχόταν στην μί αώρα και 50 λεπτά ενώ το φεριγκάτο (ένα ασημί, δεν ξέρω πόσοι το προσέξατε) το είχαν τραβήξει στην άκρη (δεν ξέρω για ποιόν λόγο). Απλά μου φάνηκε απίστευτα μαζεμένο και καλοζυγισμένο δίνοντας μου την αίσθηση οτι ήταν πολύ μικρότερο και φυσικά πιο ελαφρύ.
Το τελικό όντως καταστρέφει όλη την εικόνα και δεν μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε μερικούς.:worry:
Προς το παρόν δεν έχει παρουσιαστεί απολύτως τίποτα απο καμία εταιρία ενώ έχοουμε πάρ απολλές προτάσεις για τα υπόλοιπα νέα μοντέλα τηα εταιρίας.
Ρε παιδιά τι ύψος έχετε και χτυπάγαν τα πόδια σας στο ρεζερβουάρ;
Τα όραγνά του σας άρεσαν; Εμένα όχι. Και απ'ότι έχω δεί έχουν και κόκκινο φωτισμό![]()
Καθήστε ρε παιδιά να κυκλοφορήσει, να το δούμε στο δρόμο, να το οδηγήσουμε και τότε θα τα πούμε όλα....
Τεστ εξ' όψεως θα κάνουμε ???
Λογικά αρχές της άλλης εβδομάδας θα βρίσκεται στα χέρια μου. Να είστε σίγουροι ότι θα τα γράψω όλα....Μέχρι τότε υπομονή....![]()
απο τα εξ οψεως ...
βαλτε ρε ενα υδραυλικο συμπλεκτη στο μηχανακι![]()
επισεις η εξατμηση δεν βλεπετε ....
και ενα τελευταιο ....για πιο λογο δεν φορεσανε τις δαγκανες του r1;
ελπιζω οτι θα ειναι αρκετα τα φρενα![]()
κατα τα αλλα ωραιο!
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Ο τεχνικός εξέλιξης είπε οτι η μηχανή αυτή θα αγοραστεί απο πολλούς άπειρους αναβάτες και τα φρένα στην μορφή που παρουσιάστηκαν είναι ήδη αρκετά δυνατά. Με τις ακτινικές δαγκάνες του R1 θα υπήρχε μεγαλύτερος κίνδυνος μπλοκαρίσματος και γι'αυτό το λόγο προτιμήθηκαν οι συμβατικές.Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
και ενα τελευταιο ....για πιο λογο δεν φορεσανε τις δαγκανες του r1;
ελπιζω οτι θα ειναι αρκετα τα φρενα![]()
κατα τα αλλα ωραιο!
Οι εκδόσεις με τον ασημί κινητήρα είναι πολύ πιο όμορφες απο αυτές ε τον μαύρο. Δυστυχώς στο γυμνό όλες οι εκδόσεις έχουν μαύρο κινητήρα.
ποσα αλογα βγαζει τροχο _; ...για να δω ποσοι απειροι αναβατες θα το καβαλησουν![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Εδώ πάνε και παίρνουν R1 χωρίς να ξέρουν τα βασικά, και στο Fazer θα κολλήσουν.![]()
Από περιέργεια ρωτάω, θα στο παραχωρήσουν, ή θα το αγοράσεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Λογικά αρχές της άλλης εβδομάδας θα βρίσκεται στα χέρια μου. Να είστε σίγουροι ότι θα τα γράψω όλα....Μέχρι τότε υπομονή....![]()
![]()
Για την ώρα δεν περισεύει κανένα, απ'ότι ξέρω έχουν πουληθεί όλα από το καράβι που τα φέρνει..![]()
Φίλε μου έχει ήδη παραγγελθεί....Αρχικά δημιουργήθηκε από savvas
Από περιέργεια ρωτάω, θα στο παραχωρήσουν, ή θα το αγοράσεις?![]()
Για την ώρα δεν περισεύει κανένα, απ'ότι ξέρω έχουν πουληθεί όλα από το καράβι που τα φέρνει..![]()
Δές εδώ
καλοτάξιδη η κούκλαΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Φίλε μου έχει ήδη παραγγελθεί....
είναι ονειρεμένο το μηχάνημα...![]()
Να δούμε ποιός θα κάνει έκπληξη...![]()