Δημοσιεύθηκε αρχικά από
AUFGEBRACHT
Σας είδα ντελιβερά να φταις και να κάνεις και τσαμπουκά...πάω να πάρω την μικρή από την ρυθμική, παππούς έχει σταματήσει με αλάρμ για να αποβιβάσει την εγγονή του, δεξιά κι αριστερά αμάξια παρκαρισμένα κανονικά, ο ντελιβεράς ερχόταν από πίσω, και κλασικά πάει να κάνει σφήνα απ' τα αριστερά. Εκείνη την ώρα ανοίγει η πιτσιρίκα την πόρτα, και βρίσκει τον ντελιβερά στο κουτί για τις παραγγελίες, πάει να πέσει, το σώζει, και αρχίζει να βρίζει ότι θα τον σκοτώσουν...πετάγεται έξω ο παππούς της μικρής, αρχίζει να φωνάζει ότι φταίει αυτός, ότι θα την σκότωνε την μικρή με τη σφήνα που πήγε να κάνει, κουβέντα στην κουβέντα ο ντελιβεράς πετάει το κράνος και αρχίζει να σπρώχνει και πάει να πλακώσει τον παππού...
Πεταχτήκαμε εγώ κι ένα άλλο παιδί, πιάσαμε ο καθένας από έναν, εγώ τον παππού, αυτοί στον κόσμο τους, απειλές, ξέρω που δουλεύεις, θα ρθω να σε βρω, κι εγώ ξέρω που έχεις μαγαζί, απειλές, μικρά παιδιά να κοιτάνε τρομαγμένα, η μικρή κοκαλωμένη στο πίσω κάθισμα, με γουρλωμένα μάτια, σε κατάσταση σοκ. Πιάνω την μικρή, την παίρνω αγκαλιά, την πάω μέσα στη σχολή, βγαίνω σφαίρα έξω, ξαναπιάνω τον παππού, τον βάζω με το ζόρι μέσα στο αμάξι του, του λέω "έχετε γίνει θέαμα, υπάρχουν μικρά παιδιά τρομαγμένα, σεβαστείτε τα, η εγγονή σου ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα, την είχες αφήσει στο αμάξι και πλακωνόσουν"...την είπα και στον ντελιβερά "κι εγώ έχω μηχανή, ο άλλος είναι σταματημένος με αλάρμ, έρχεσαι από πίσω, και κάνεις σφήνα αέρα-πατέρα"...τελικά τους ηρεμήσαμε και τράβηξαν ο καθένας τον δρόμο του, έτοιμη για την επόμενη φορά...
Live your myth in Greece, cradle of civilization...