Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: τελικά,τι θέλει να ακούσει ο ποιητής?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Re: Re: τελικά,τι θέλει να ακούσει ο ποιητής?

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Bravo re gcrook oreo paradeigma.
    Ama skountiseis kapoion se enan dromo fysika kai tha stamatiseis, tha peis sygnomi ktl. ALLA an skountiseis kapoion se mia poreia, se mia synaulia, sto gipedo kai genika se meros pou exei poly kosmo kai pane oloi pera dothe sa palavoi stamatas???

Μαλιστα...υποστηριζεις δηλαδη οτι οι δρομοι ειναι ενας αχταρμας οπου ολοι κινουνται αναρχα και πεφτει ο ενας πανω στον αλλο....

Οπως στην Ινδια οπου γινεται το ντου και ερχονται απο παντου οχηματα, και αν καποιοι τρακαρουν μεταξυ τους(και δεν τους πατησουν οι διερχομενοι), απλα σηκωνονται και συνεχιζουν χωρις να ανταλλαξουν κουβεντα.

Ο ανθρωπος στα αμαξι ηταν ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ και ο αλλος του χτυπησε τον καφρεφτη, και καθομαστε να δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος πρεπει να ζητησει συγνωμη;
    ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΝΑΜΕ!!!!

Θα παθω εγκεφαλικο σημερα δεν την παλευω αλλο
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: Re: Re: τελικά,τι θέλει να ακούσει ο ποιητής?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    μην τρως αλλα απο τα (εναπομειναντα) γλυκα που πηρες μαζι μπας και το σωσεις το εγκεφαλικο!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Re: Re: Re: Re: τελικά,τι θέλει να ακούσει ο ποιητής?

Μαλιστα...υποστηριζεις δηλαδη οτι οι δρομοι ειναι ενας αχταρμας οπου ολοι κινουνται αναρχα και πεφτει ο ενας πανω στον αλλο....

Ο ανθρωπος στα αμαξι ηταν ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ και ο αλλος του χτυπησε τον καφρεφτη, και καθομαστε να δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος πρεπει να ζητησει συγνωμη;
    ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΝΑΜΕ!!!!

Oxi oloi oi dromoi, kapoioi kai se ores aixmis. Min ta genikeuoume

ZOUGLA HMASTAN, den giname tora!!!!

Νέο μέλος Το avatar του/της Latino

Re: Re: τελικά,τι θέλει να ακούσει ο ποιητής?

Θα μπορουσες εσυ να ζητησεις πρωτος συγνωμη και να τον ρωτησεις κατι πολυ απλο οπως "Μηπως σας εκανα ζημια, θελετε να κανουμε δηλωση"
    Εσυ μπορει να ξερεις οτι ο καθρεπτης ειναι ενταξει αλλα εκεινος δεν το ξερει, και επισης φοβαται οτι εσυ μπορεις ανα πασα στογμη να την ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ.Ειναι πολυ απλο.

Να εισαι σιγουρος οτι απο μονος του θα σου ελεγε οτι ειναι ολα ενταξει και οτι δεν απαιτει κατι παραπανω απο σενα.

Αμα δηλαδη σκουντησεις καποιον στον δρομο κατα λαθος, θα συνεχισεις, η θα πεις εστω και ενα τυπικο συγνωμη.

Απλοι κανονες συμπεριφορας...
    κάποιοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα μόλις δουν το πρόσωπο του άλλου ή ανταλλάξουν δυο κουβέντες μαζί του να τον ψυχολογήσουν σε ένα βαθμό.
    εσύ έχεις μάλλον την μαγική ικανότητα να ψυχολογείς και να κρίνεις μέσα απο το γραπτό μου λόγο οτι μάλλον δεν αντέδρασα σωστά και κόσμια ίσως....?!!
    αναφέρω οτι σταμάτησα και αν κατάλαβες το ύφος μου ξεκίνησε μετά απο τα δυο δικά του υφάκια σε ισάριθμες ερωτήσεις.
    εγώ έκανα πίσω δείχνωντας διάθεση ευγένιας. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΩ SORRY- όπως βλέπεις ο διάλογος ξεκινάει απο αυτόν επιθετικά.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα μου έλεγε οτι δεν τρέχει τίποτα. Εσύ γιατί είσαι, δε μπορώ να καταλάβω.
    Έλα... και που είσαι?!!

Eiste kai gantemides.

Erxomenos simera stin katexaki upo vroxin mpam pare enan kathrefti enos mikrou fortigou (ligo, oxi poly). Me to pou to xtypao vlepo sto myalo mou ton crs-k kai ton bartal na mou kanoun :a31: .
    E stamatao kai vlepo mesa sto fortigaki tin oikogeneia Xorafa ( kamia 8aria atoma) kai ton odigo na mou kanei noima, zitontas mou sygnomi.

E ama einai na mou zitane kai sygnomi tha stamatao pio syxna apo edo kai pera, eixate dikio

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Εγώ απορώ πώς δεν ακούμπησα κανένα στη σημερινή ζούγκλα γ@μ* τις απεργίες τους :a37: :a015:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Εγώ απορώ πώς δεν ακούμπησα κανένα στη σημερινή ζούγκλα γ@μ* τις απεργίες τους :a37: :a015:

μάμησε τα!!!
    Common Sense is not that COMMON after all!!!!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    γ@μ* τις απεργίες τους :a37: :a015:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    ntropi sou aderfe.Oloi aftoi antitheta me esesena apergoun (me kindino tis douleias tous) gia na kataferoun kati pou tha kanei ti zoi sou kaliteri kai pio anthropini.Esi ston mikrokosmo sou to mono pou se noiazei einai pos tha kanoun stin akri ta aytokinita gia na nioseis gamaaoua pou eftases protos sto fanari...eleos.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Domou ena re capten pls

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Domou ena re capten pls
    Πιάσε!

μπυρίτσα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Thanks

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    ntropi sou aderfe.Oloi aftoi antitheta me esesena apergoun (me kindino tis douleias tous) gia na kataferoun kati pou tha kanei ti zoi sou kaliteri kai pio anthropini.Esi ston mikrokosmo sou to mono pou se noiazei einai pos tha kanoun stin akri ta aytokinita gia na nioseis gamaaoua pou eftases protos sto fanari...eleos.
    Πες μου τώρα ότι έχουν παράπονα οι οδηγοί λεωφορείων / τρόλλεϋ / μετρό / ηλεκτρικού και απεργούν... ή μήπως ότι θα τους κουνήσει κανείς από τις μόνιμες δουλειές τους. Τέλος πάντων, καλά κάνουν και απεργούν, είναι ιερό τους δικαίωμα άσχετα αν συμφωνώ ή όχι.
    Το αποτέλεσμα είναι ότι χωρίς μετρό / ηλεκτρικό πήραν όλοι τα κουτιά τους.
    Δε θέλω να κάνει κανείς στην άκρη, απλά δε θέλω να πηγαίνουν 4 αυτοκίνητα σε 3 λωρίδες, δε θέλω να αλλάζουν λωρίδες χωρίς φλας, θέλω να σέβονται τις λεωφορειολωρίδες που είναι (με το νόμο) και για εμάς. Πολλά ζητάω;
    Και δε μ'ενδιαφέρει αν θα φτάσω πρώτος στο φανάρι, απλά δε θέλω να κάνω από τη διασταύρωση Καλλιρόης / Βουλιαγμένης μέχρι το Καλλιμάρμαρο μισή ώρα :a37:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr

γιατί σε αυτό τον ιδανικό κόσμο

οι απεργειες ποτέ δεν έχουν πολιτικό στόχο

μόνο το καλό των εργαζομένων

η άποψη μου πάντα
    Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι δεν πρέπει να ακούσει ποτέ ένας άνδρας....
    από SubZero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:23
  2. Τι θέλει να μου πει αυτό το μπουζί ?
    από m1ke στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 18:33
  3. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28
  4. τι μηχανη να αγωρασω???
    από nightboy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:53
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 14:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε