Στις ΗΠΑ κάποιοι παίρνουν pick up για να κουβαλάνε άνετα μεγάλους σκύλους.
Πάντως τα μεγάλα πολυτελή pick up, αρχίζουν και γίνονται μόδα στην Ελλάδα. Το τι Dodge RAM και FORD Ranger βλέπω καθημερινά μέσα στην πόλη, χωρίς να είναι φορτωμένα, δεν λέγεται.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 30/03/2024 στις 11:25.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Ναι συμφωνώ, με χαμηλές αναρτήσεις και χαμηλό κάθισμα με τα πόδια πάνω. Η χειρότερη στάση για τη μέση. Ενας λόγος για προβλήματα στη μέση όλων το 50+. Για φυσική και ασφαλή θέση για τη μέση τα γόνατα πρέπει να είναι όσο πιο κοντά σε 90 μοίρες γωνία. Και σε γόνατα και σε ισχια. Οτιδήποτε άλλο πιέζει νεύρα.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Στο θέμα πάντως της σταθερότητας με πολλά χλμ/ω δεν έχω άποψη για τα SUV *αλλά καινούργιο αγροτικό FORD Ranger με γκαζάρες και διπλά turbo και δεν ξέρω τι άλλο
μετά τα 160-170 κουνάει σαν βάρκα,ταχύτητα που πιάνει πολύ εύκολα σε μεγάλους δρόμους.
Μια φορά το οδήγησα σε κέντρο πόλης και σιχάθηκα τα ιχ,δεν μπορώ να με φανταστώ σε κέντρο μεγάλης πόλης με όχημα-τανκ .
Φυσικά έχουν και τα καλά τους και λόγο ύπαρξης αυτά τα μεγάλα SUV αλλά όπως όλα τα υλικά αγαθά φτιάχνονται πλέον για να ικανοποιήσουν την ανθρώπινη ματαιοδοξία.
εντιτ *
Τελευταία τροποποίηση από katsar; 30/03/2024 στις 11:32.
when life gets complicated... i ride.
Πάρε στέισον! Πάρτυ θα κάνει ο σκύλος πίσω!
Πέρα από την πλάκα, δεν είσαι ο κανόνας, δεν έχουν όλοι σκύλο, δεν έχουν καν ολοι τα ίδια χρήματα. Προσπαθώ να κοιτάω τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά και να μην κρίνω μόνο από τον εαυτό μου.
Αν έκρινα από τον εαυτό μου και μεγαλωμένος σε βιτάρα θα ήθελα κάτι με "κοντα" γιατί η ανηφόρα στο εξοχικό είναι ζόρικη και οποιοδήποτε σουβοειδές (σε λογικά κυβικά έτσι δεν θα την πάλευε με τρέηλερ.