Σας είδα σήμερα στην Καλαμπάκα παρέες από streetαδες και ονοφφαδες και πολύ σας χάρηκα!!
Σας είδα σήμερα στην Καλαμπάκα παρέες από streetαδες και ονοφφαδες και πολύ σας χάρηκα!!
Σε ειδα εσενα που βαζεις στραιπ στις ζαντες και πουλας το μηχανακι που το εκανες σαν κινουμενη καγκουρια.
3 ωρες για να τα βγαλω..
Σε ειδα κοπελια καθως πηγαινα προπονηση.
Σταματας διπλα μου στο φαναρι με το αστραφτερο σου R1 ,εγω διπλα σου λετσαρια με φορμες και μπουφαν
Εσυ το πολυ 20-21,κρανος με κερατακια διαολισια,κολαν παντελονι,μπλουζακι κολλητο να φαινεται το τατου στη μεση και νυχια που
θα ζηλευε και ο φρεντυ κρουγκερ.
Το μηχανακι σου πενα και απο πισω ξεπροβαλλαν 2 τελικα ακραποβιτς.
Για να ειμαι ειλικρινης το θεαμα μου αρεσε και δε μου αρεσε ταυτοχρονα.
Ελπιζω να σεβαστεις το εργαλειο που εχεις και να το πηγαινεις μεχρι εκει που μπορεις.
Συνεχίζουμε εδώ το κους κους.![]()
Σε είδα Varedero 1000 στον Διόνυσο και σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι ο Coyote. Αμέσως πίσω είδα το VFR του pektis και κατάλαβα ότι είστε εσείς. Εκεί απόρησα πού είναι ο mikes, αλλά τον είδα κι αυτόν αμέσως μετά.
Σωραίοι!
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
18:35 σύνορα Διονύσου-Εκάλης. Το τρίτο μοτοσακό, λίγο πιο πίσω από τα άλλα ήταν νομίζω μαύρο στρογγυλοφάναρο. Αφού προς στιγμή σκέφτηκα ότι ο mikes δεν έχει πλέον το CB500, αλλά ER6-N.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Σπαμαρουμε, αλλά θα στο πω μη μείνεις με την απορία.
Στρογγυλοφαναρο είναι το bandit. Άρα ήταν ο Γιώργος!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα να κατεβαίνεις φουριόζος την ράμπα να μπεις στο υπόγειο παρκινγκ του κτιρίου....την ώρα που κατέβαινε η γκαραζόπορτα!
Τελικά η πορτα σε βρήκε στις μπάρες οροφής, δεν φαίνεται να έκανες ζημιά ουτε στην πόρτα ούτε στο αμαξι σου.
Ηλίθιε.