Ό,τι θέλετε για την πορεία της ΕΛΜΟΤΟ γράψτε το εδώ.
Για όποιον του αρέσουν τα αστεία που προκύπτουν από την "eu".
https://www.youtube.com/watch?v=jnIJ...nnel=BrutIndia
https://www.politico.eu/article/mada...child-rapists/
Και αν κάνουν λάθος του τα κολλάνε με ταινία διπλή όψης?
Τέτοιες μόνιμες καταδίκες , Long run μόνο κακό θα κάνουν.
Εκτός αν είστε σίγουροι ότι το Δικαστικό Σύστημα δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ , χωρίς διαφθορά, ανθρώπινα λάθη, υστεροβουλία κλπ κλπ.....
Εγώ προσωπικά δεν είμαι και τόσο...
The Dirty Harry
Λες πως οι μισοί παιδεραστές που βρεθηκαν ένοχοι και φυλακίστηκαν ήταν χωρίς στοιχεία;
Φίλε svaboda γνωρίζεις περιπτώσεις σωφρονισμενων παιδεραστών;
Νόμιζα πως η υποστηρικτική γραμμή τους είναι πως δεν έχουν τον έλεγχο.
Και εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος προφύλαξης της κοινωνίας.
Όπως επίσης δεν μου αρέσει να καταστρέφονται ζωές παιδιών που σε ικανό ποσοστό "επιστρέφουν" στην κοινωνία την ανοχή της στους άρρωστους εγκληματίες.
Σορυ δεν το παλεύω, μου φάνηκε αστείο που η "eu" είναι έτοιμη να ασκήσει κυρώσεις τάχα μου σε μια χώρα, γιατι εφαρμόζει μια νομοθεσία που εφαρμόζουν και μέλη της και χώρες στις οποίες δεν εφαρμόζει δήθεν κυρώσεις που εξαρχής επιβαρύνουν τους πολίτες της eu.
Όσον αφορά τους παιδεραστές, έχουμε τρομακτικά πολλά αποδεικτικά στοιχεία για την οργάνωση τους παγκόσμια, την ξεκάθαρη ανοχή πολλών κυβερνήσεων, δόγματα μέσα σε θρησκεία που λένε πως τα παιδιά κάτω από την τάδε ηλικία δεν παθαίνουν τίποτα κ.λπ.
Όπως καταλαβαίνεις μου είναι αδύνατον να θεωρήσω άρρωστους τα μέλη οργανώσεων με τόσο απεχθή κίνητρα. Και από την στιγμή που οι ίδιοι λένε (και δείχνουν με τις πράξεις τους) πώς το θεωρούν φυσιολογικη ενέργεια, παύει την πιθανότητα σωφρονισμού όπως έχει αποδειχθεί και στην πράξη.
Όχι μίλησα στατιστικά για τις καταδίκες .
Για την παιδεραστία έχει και αυτή επίπεδα.
Άλλο η παιδ. πορνογραφία και η κατοχή της , άλλο η ασέλγεια κατά ανηλικού άλλο ο βιασμός ανηλικού κλπ ...
Προφανώς όμως δεν συνηγορώ υπέρ για να προλάβω τους προβοκάτορες, απλά η θανατική ποινή ή ο χημικός ευνουχισμός και γενικά κάθε ''μόνιμη'' λύση , για εμένα είναι εξ αρχής λάθος σε οποιαδήποτε περίπτωση.
The Dirty Harry