2 προβατάκια στα πίσω καθίσματα ενος Toyota Corolla '84 πισωκίνητου....
...και φυσικά περιτό να σας πω ότι και πάλι τα αδιάβροχα δεν μας χρειαστήκανε, μέχρι και τον γυρισμό....
![]()
Αντε γεια μας και ξανά τέτοια,![]()
να μαστε καλά να φεύγουμε και να επιστρέφουμε ,
ΟΛΟΙ!!!
Πολυ ωραια Λαμπρο.
Λοιπον καπως ετσι εγιναν τα πραγματα...
Τηλεφωνο το πρωι και οι σχετικες συνομιλιες που ανεφερε ο Λαμπρος, αν και εγω νομιζω οτι ειχα προτεινει Πορτο Γερμενο και οχι Μαραθωνα αλλα δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας τωρα...
Φτανω κατα τις 10:45 στο περιπτερο και χτυπαω ενα καφεδακι ετσι για να ανοιξει ο ματης.
Κατι μου ελεγε οτι ο καιρος θα ηταν πολυ καλος, παρα τα συννεφα.
Ερχεται μετα απο λιγο και ο Λαμπρος και μετα το σχετικο μπουρου―μπουρου, ξεκιναμε.
Σταματαμε στο πρωτο βενζιναδικο μετα το περιπτερο για βενζινες, αερα και λαδωμα στις αλυσιδες μιας και η δικη μου ηταν ετσι κι ετσι, αλλα του Λαμπρου ηταν ξερη γιατι στο συνεργειο 8 μηνες του αλλαζαν μοτερ, αλλα σπρει ξεχασαν να του βαλουν![]()
Βγαινουμε παλι εθνικη και αρχιζουμε να κινουμαστε με χαλαρο ρυθμο, ο οποιος τελικα μαλλον μου ταιριαζει πιο πολυ.Αρχισε να μου φτιαχνει και η διαθεση, και ξεχασα οτι πηγαιναμε με 100 χλμ μαξ.Ο καιρος πραγματικα ιδανικος,και εκει που ειχε βγει ο ηλιος, ξαφνικα αρχιζει να μας φτυνει ο Θεος.
Κοιταει πανω ο Λαμπρος κοιταω και εγω και βλεπω κατι ασπρα συννεφα(ηλιος νταλα ακομα), και ενα πιο μαυρο απο πανω μαςΕνταξει λεω εδω βγηκαν 2 SV μαζι, ολα τα κουλα θα κατσουν σημερα.
Μετα απο 2 λεπτα η βροχη σταματαει, και συνεχιζουμε τον δρομο μας.Κανουμε μια μικρη σταση για φωτο λιγο πριν την γεφυρα και αλλη μια πιο μετα, λιγα χλμ πριν το Στορκ.Ελα ομως που ο χαλαρος ρυθμος με ειχε κανει να βλεπω σαν ξερολουκουμο κατι στροφες που ειχα σταμπαρει κατα καιρους,(πολυ λιγες στροφες αξιζουν στην Επιδαυρο κατα την γνωμη μου), και την κανω λιγο μπροστα για να τις απολαυσω...(λεμε τωρα)
Με τα πολλα φτανουμε Στορκ και αρχιζουμε τα κλασσικα καφριλικια για κανα διωρο Ο Λαμπρος ηθελε να προχωρησουμε λιγο παραπερα και ετσι αποφασιζουμε να ξεκινησουμε.Με το που βγαινουμε εξω, συνειδητοποιουμε οχι εχει ‘δροσουλα‘.Δεν προλαβαινουμε να κανουμε εκατο μετρα απο το Στορκ και μας πιανει μια βροχα απο αυτες τις ξαφνικες, που σε κανουν να θελεις να πιασεις τον πρωτο Αγιο στο στομα σου, και να τον κανεις του αλατιου.
Αδιαβροχα και ξεκιναμε.
Ε ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ.Αποφασιζουμε να προχωρησουμε με τα αδιαβροχα, με ηλιο νταλα παλι και να βαλουμε βενζινες λιγο μετα την Κορινθο αν θυμαμαι καλα, αλλα ελα που το ρημαδι ηταν κλειστο![]()
Συνεχιζουμε και μετα απο καποια χλμ, βλεπουμε μια εξοδο για βενζιναδικο και την ακολουθουμε.Σταματαμε κατω απο μια γεφυρα 500 μετρα πριν το βενζιναδικο, και αρχιζουμε παλι τα καντηλια μεχρι να τα βγαλουμε απο πανω μας.(Ειχαμε καταιδρωσει εντωμεταξυ).
Ξαναξεκιναμε και με το που μπαινουμε στο βενζιναδικο ΠΙΑΝΕΙ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΖΙ, και μενουμε μαλακες.Κοιταω μια τον Λαμπρο, μια πανω και συνειδητοποιω το προφανες.Η ΥΠΑΡΞΗ 2 SV ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ![]()
:hypnotize .Αφου δεν γκρεμιστηκε κανας φουρνος.....Τεσπα το χαλαζι γινεται βροχα και συνεχιζει που λετε, αλλα εμεις εκει δεν το κουναγαμε ρουπι.Αφου ειχαν περασει 20―25 λεπτα, αποφασιζουμε να ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ
τα αδιαβροχα και να συνεχισουμε για Αθηνα.
ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ Η ΒΡΟΧΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΗΛΙΟΣ![]()
![]()
![]()
Πολυ κομπλε βολτα λεμε....
Δι εντ....(το εκοψα καπως αποτομα ε![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
και αρκετά αλλα που δεν μπορούμε να πούμε παραέξω...[/B]
Τι μου λες...??
για πες,για πες....![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Μπράβο ρε αδέρφια!
![]()
![]()
![]()
Λάμπρο, τι συμβαίνει;;;
Ξαναπήραμε το SV και τα "Μαρία μου" τα κόψαμε;;;
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ΑΧ! Βρε G, πως τα λες βρε παιδι μου!!Ολα ωραια και ομορφα, αλλα εκει που σκιστηκε η συμπαντικη συνοχη ρε παιδι πεθανα λεμεεεε ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
:rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
όμορφη βόλτα παίδες
και πολύ καλές φότοζ
πάντα τέτοια
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!