Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 195

Θέμα: Ερωτήσεις για απολύτως άσχετους που θα ήθελαν να μάθουν από το μηδέν.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Απλά δεν είναι του γούστου μου.
    Το κάθε μηχανάκι έχει και το κοινό του, εγώ δεν είμαι μέσα στο κοινό των μοτοσυκλετών αυτών.

Το shiver είναι μια χαρά μηχανάκι.
    Ούτε προβλήματα βγάζει ούτε τόσο δυνατό είναι για να τρομάξει κάποιον νέο οδηγό.

Όμως αν το σκέφτεσαι για εσένα, θα σου πρότεινα να πας σε κάτι πιο ελαφρύ ίσως έως 400-500κ.εκ. γιατί απλά θα δε θα σε φοβίσει και θα σου επιτρέψει να μάθεις πιο εύκολα.
    οπότε επιμένεις ktm? Από αυτά που διαβάζω σε ιστοσελίδες για αρχάριους που θέλουν και μακρινά ταξίδια, όλοι πάνω κάτω εκεί καταλήγουν...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ntemi Προβολή μηνύματος
    οπότε επιμένεις ktm? Από αυτά που διαβάζω σε ιστοσελίδες για αρχάριους που θέλουν και μακρινά ταξίδια, όλοι πάνω κάτω εκεί καταλήγουν...
    τις τρίτες τι κάνεις?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Το σχόλιο ως απάντηση για την κόπωση μετά το μάθημα οδήγησης

Όχι απαραίτητα.
    Εγώ έκανα δύο μαθήματα συνεχόμενα και η αλήθεια είναι ότι άμαθο το σώμα, 1 1/2 ώρα σταματά ξεκινά και με το συμπλέκτη όλη την ώρα, πρώτη δευτερα και πάλι πρώτη δεν θέλει πολύ.

Έπειτα σε πορεία είναι αλλιώς, καμία σχέση. Πλέον η μεγαλύτερη διαδρομή που έκανα είναι μιάμιση ώρα και καμία σχέση όλα καλά.

Σκέψου ότι ακόμη και το πωπουδακι (που λέει η Καγιά) θα χρειαστεί να συνηθίσει στη σέλα. Στην αρχή θα φαίνεται σκληρή έπειτα όλα καλά.
    εννοείται ότι πιάνεται ο %*λος μας κανονικά, με πολύ μικρή εμπειρία απο παπάκι, φαντάζομαι ότι θέλει στρέτσιν συχνό και ξεμούδιασμα στις πρώτες στάσεις, προπόνηση αλλά και συνήθεια σιγά σιγά... Χμ, γνωστή μου, παλιά, μικροκαμωμένη κοπέλα και πιο κοντή από εμένα είχε μία απρίλια αλλά μια χαρά την πήγαινε και καλύτερα από πολλούς άντρες που έκαναν σόου με μεγαλύτερες αν με ρωτήσεις.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    τις τρίτες τι κάνεις?
    Τι εννοείς; Εκτός του ότι ξεκουράζομαι λόγω λοίμωξης σήμερα ή γενικά τις Τρίτες, κάθε Τρίτη; Ε, συνήθως δουλεύω όπως κάθε άνθρωπος... Πορκέ;

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    τις τρίτες τι κάνεις?
    Χαχαχαχαχαχαχα....

Δεν εννοεί αυτό...
    KTM γαρ...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Χαχαχαχαχαχαχα....

Δεν εννοεί αυτό...
    KTM γαρ...
    Συγνώμη, τα μεταξύ σας αστεία, δεν τα πιάνω...ή δε θέλω κιόλας. Χαχα!

Παλαιό μέλος
    Συγνώμη, τα μεταξύ σας αστεία, δεν τα πιάνω...ή δε θέλω κιόλας. Χαχα!
    παρε κτμ να τα ακους και εσυ. δεν ειναι δικο μας αστειο παντως.
    τα 390 εχουν προβληματα που λυνονται ευκολα. οχι κατι σοβαρο. γενικως ειναι αξιοπιστα μηχανακια ειδικα για κτμ.
    αν μπορεις να ανεβεις πανω στο 450mt και το φτάνεις δες το πρωτο imo.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παιδιά, σοβαρή ερώτηση:
    Σε πόσο χρόνο υπολογίζετε ότι ο μέσος οδηγός θα κουραστεί τις πρώτες φορές σε μεγάλο ταξίδι; Με φοβίζει λίγο αυτό. Με αυτοκίνητο πχ κουράζομαι στις 8 αλλά η μηχανή δεν έχει καμία απολυτως σχέση, μα καμία όμως. Θέλω να κάνω μακρινές αποστάσεις αλλά φοβάμαι λίγο για την ασφάλεια. Τα χέρια σας πώς τα νιώθετε; Είναι το μόνο πράγμα που με προβληματίζει. Η διάυγεια γενικά. Τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω όπως είπατε και χωρίς βιασύνη, βλέπω τι μου ταιριάζει.
    Απο την μια κουραζεσαι γιατι μπορει να εισαι λιγο σφιγμενος πανω στη μοτο.Απο την αλλη ειναι τετοια η χαρα σου που θα ειναι γλυκια η κουραση.Εγω παντως τους πρωτους μηνες πηγαινα μονο εντος Αττικης και μολις συνηθισα αρχισα να πηγαινω παραεξω Λουτρακι Χαλκιδα κτλ.Παντα οι αρχαριοι ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ να μην βγαινουν εκτος Αττικης μεχρι να παρουν το κολαι.Πιθανη κουραση δεν ειναι καλος συμμαχος για τους αρχαριους.

Νέο μέλος
    παρε κτμ να τα ακους και εσυ. δεν ειναι δικο μας αστειο παντως.
    τα 390 εχουν προβληματα που λυνονται ευκολα. οχι κατι σοβαρο. γενικως ειναι αξιοπιστα μηχανακια ειδικα για κτμ.
    αν μπορεις να ανεβεις πανω στο 450mt και το φτάνεις δες το πρωτο imo.
    Σίγουρα δε θα βιαστώ να πάρω μία μηχανή που θέλω με πολλή σοβαρότητα να οδηγήσω, μην ανησυχείς, και σίγουρα αν είναι πολύ φασαριόζικα δε θαείναι καθόλου του γούστου μου. Ο θόρυβος με τη μηχανή έχει γούστο αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ, δεν μπορώ καθόλου ό,τι τσιρίζει και δεν ακούγεται απλά καλά.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Απο την μια κουραζεσαι γιατι μπορει να εισαι λιγο σφιγμενος πανω στη μοτο.Απο την αλλη ειναι τετοια η χαρα σου που θα ειναι γλυκια η κουραση.Εγω παντως τους πρωτους μηνες πηγαινα μονο εντος Αττικης και μολις συνηθισα αρχισα να πηγαινω παραεξω Λουτρακι Χαλκιδα κτλ.Παντα οι αρχαριοι ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ να μην βγαινουν εκτος Αττικης μεχρι να παρουν το κολαι
    Ε λογικό αυτό που λες, να συνηθίσω πρώτα στην περιοχή μου και γενικά Ελλάδα, δε θα πήγαινα αμέσως εξωτερικό με τίποτα, ούτε και γω!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Οχι απαραίτητα, και το Triumph είναι πολύ ωραίο, και το MT03.

Νέο μέλος
    Είναι κάποιος απο σας εδώ που πάει σε οργανωμένα ταξίδια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με μηχανή, με γραφείο; (όπως πχ το odyssay moto tours?) Υπάρχουν μερικά που βλέπω ότι έχουν φανατικούς οπαδούς και έτσι είναι πιο έξυπνο; Εξασφαλίζεις μεγαλύτερη ασφάλεια με πιο έμπειρους συνοδοιπόρους;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Οχι απαραίτητα, και το Triumph είναι πολύ ωραίο, και το MT03.
    ευχαριστώ Χάρη! θα τα τσεκάρω από κοντά όλα όσα ανέφερες και αυτά που πρότειναν εδώ δυο τρία άλλα μέλη.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Είναι κάποιος απο σας εδώ που πάει σε οργανωμένα ταξίδια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με μηχανή, με γραφείο; (όπως πχ το odyssay moto tours?) Υπάρχουν μερικά που βλέπω ότι έχουν φανατικούς οπαδούς και έτσι είναι πιο έξυπνο; Εξασφαλίζεις μεγαλύτερη ασφάλεια με πιο έμπειρους συνοδοιπόρους;
    Αυτό ακούγεται εξαιρετικό για χαρλεάδες και γιαγιάδες με βέσπες. Κάτι σαν τα ταξιδιωτικά με γκρουπ.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παιδιά, σοβαρή ερώτηση:
    Σε πόσο χρόνο υπολογίζετε ότι ο μέσος οδηγός θα κουραστεί τις πρώτες φορές σε μεγάλο ταξίδι; Με φοβίζει λίγο αυτό. Με αυτοκίνητο πχ κουράζομαι στις 8 αλλά η μηχανή δεν έχει καμία απολυτως σχέση, μα καμία όμως. Θέλω να κάνω μακρινές αποστάσεις αλλά φοβάμαι λίγο για την ασφάλεια. Τα χέρια σας πώς τα νιώθετε; Είναι το μόνο πράγμα που με προβληματίζει. Η διάυγεια γενικά. Τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω όπως είπατε και χωρίς βιασύνη, βλέπω τι μου ταιριάζει.
    Σε μηχανή 8 ώρες δεν μπορείς γιατί θα χρειαστεί καύσιμα πολύ νωρίτερα, θα πιαστείς στον πωπο και την μέση και αν είναι γυμνό το μηχανάκι ίσως και σε αυχένα πλάτη.

Αλλά μην σε νοιάζει ακόμα αυτό. Στην αρχή θα κάνεις διαδρομές μισής ώρας, 40 λεπτών και θα κατεβαίνεις κουρασμένη λόγω σφιγμένης στάσης.

Σιγά σιγά αυτό θα αλλάζει, το πόσο σύντομα είναι θέμα εξάσκησης, βολτων.

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 13:06
  2. Ντοκυμαντέρ που θα θέλαμε να δούμε
    από Trans στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2010, 11:21
  3. εξατμιση για zxr 400 που θα βρω?
    από thymios στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2009, 12:53