Τούλα εδώ Ρούλα
να συνεχίσω ή να σταματήσω….
Θα μας πάρει χαμπάρι και ο άντρας .......
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Τούλα εδώ Ρούλα
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Είδες ρε Νεφέλη που σου μιλάω ;Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Μακη, μιας και δεν βλεπω τους μοντ, να καθαριζουν αυτα τα χαλια που βλεπουμε.....θελεις να κανουμε μια αντεπιθεση....με γυναικεια κορμακια......![]()
Στους άντρες δεν έχω πέραση.![]()
![]()
Γυναικεία κορμάκια έ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να κάνω ρε παιδιά, ντελικανής δυο μέτρα όσο νά'ναι ντρέπομαι για την τελειότητά μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Ετσι μπραβο!!!ολο Σακης μπουχτησαμε και μας βγηκε και ντροπιαρης!!!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Γιατι καλε μου φιλε και για τα ανέκδοτα πολύ είναι αυτό το Τοστ του cityfly αιντε μην το σφυριξω σε 5-6 εδω μέσα και το γκρεμίσουνε το μαγαζι!!!
Ρε cityτετοιε ποιος ρε αγορι μου σε στέλνει τα αγγελάκια, να τον προσέξεις ρε φιλε αυτονενε μην ειναι σαν εκεινους τους καουμποηδες, ναι ντε αυτους που πετουσανε το λάσο και βαζανε και γράσσο!!!
Παρακαλέισθε λοιπόν να ενημερώσετε τις κυρίες του φορουμ και για την νέα κολεξιόν της venus victoria και την νεα σερβιέτα που έχει και μαντηλάκι δώρο για να φρεσκαρίζοντε:wacko: :wacko:
Ρε τι σας φταίμε ρε να βλέπουμε τον SAKIS φατσα φόρα πρωί πρωί και μετα σε λέει μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, φλόρουμ τελικά είναι αυτο εδώ, άλλά και οι μοντεράτορες που είναι ΟΕΟ;;;
Σταθης: δεν μπορω πήζω, τι πήζεις ρε αχαίρευτε που αν τολμήσεις να κουνήσεις τον sakis θα σε ξεμαλιάσει.....ξερεις ποια ξέρεις....
Nικος: Το αυτο με τον παραπάνω, οχι αν θες τόλμα κι εσυ....
Θανος: Ε ναι αυτος τωρα θα κανει κόρη και αφηνει τα αγγελάκια για να της τα δείξει όταν της κάνει την πρώτη περιήγηση στο φόρουμ.
Ρε μαλακα Τσούλιε αιντε βάλε τάξη εδω μέσα, αμ κι εσυ ρε idi πρώτυπο σε είχα αλλά μας έχεις εγκαταλέιψει, που ειναι τα έργα τέχνης σου ρε;;; Που είναι αυτα τα avatar που έκοβαν την ανάσα που είναι τα μεγαλεία σου, που καθεσαι και σχολιάζεις το σφηνάκι του sakis!!!!
ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ, αυτό εχω να πω και παω να το μαρτυρήσω στην επαναστατική ομάδα τάξης του moto,
γραψτε ότι έχετε να γράψετε διότι το Moto μεχρι το απόγευμα θα κατεδαφιστεί, σαν την καντίνα απο τα λιμανάκια
![]()
![]()
Συγνώμη ρε φίλε αλλά είμαι αμαρτωλή ………
Όταν βάζετε τις δικές σας φωτογραφιούλες η οποίες μερικές φορές είναι και προσβλητικές ούτε που σας ενοχλούμε
Α εκτός από μοτοσικλετιστές είμαστε και άνθρωποι
Επίσης εγώ μηχανή δεν έχω άμα θέλεις να φύγω
![]()
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Τούλα εδώ Ρούλα
![]()
Συνεχισε κοριτσι μου την καλη δουλεια!!!
Ο αντρας δεν προβληματιζεται διοτι ΔΕΝ ειναι ανασφαλης!!Μονο να υπαρχει ποικιλια οχι μονο σακης...
![]()
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Makη Αν θελεις βοηθεια ειμαι εδω ετοιμος να αναλαβω δραση Ελα οτι παρεις 100 τωωωωωωωω......Εχει πολυ πραμα το παλικαρι λεμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
προσεχτε εαν ξεφυγει εστω και λιγο ....θα φυγει ολο για τη ζωνη
Και αυτο το λεω και για τα αγορακια και τα κοριτσακια...οποτε πορευτειτε αναλογως
ουτως η αλλως ειναι αμφιβολου αισθητικης εξ αρχης
Πάλι το βλέπω να ετοιμάζεται για μετακόμιση το θρέντ...
Έ! εσείς εκεί στις διαμάχες ! Προσέχτε τα κεφάλια σας !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη ρε φίλε αλλά είμαι αμαρτωλή ………
Όταν βάζετε τις δικές σας φωτογραφιούλες η οποίες μερικές φορές είναι και προσβλητικές ούτε που σας ενοχλούμε
Α εκτός από μοτοσικλετιστές είμαστε και άνθρωποι
Επίσης εγώ μηχανή δεν έχω άμα θέλεις να φύγω
![]()
![]()
Σιγα ρε Ρουλα που θα απολογηθεις γιατι εβαλες καποιες φωτο, που στο φιναλε μπροστα σ αυτες που βαζουν ολοι οι αλλοι ειναι οτι πιο σεμνο ...Μη σου πω και ποιοτικο!!
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
.....
ΑΧ!! Πανω στο καλυτερο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άλλο όταν είμασταν οι δυο μας !
Εδώ θα με τρελάνουνε στα πμ !![]()
![]()
![]()
αδειασε βρε αχαϊρευτε κανενα πμ, σου εχω στειλει τοσα και δεν μπορεις να τα παρεις, εχεις μπουκωσει!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρά ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αδειασε βρε αχαϊρευτε κανενα πμ, σου εχω στειλει τοσα και δεν μπορεις να τα παρεις, εχεις μπουκωσει!!!![]()
![]()
Τρέχω !![]()
![]()
κατσε καλε μην φευγεις και που ξερεις κάποτε ίσως πάρεις και εσυ μηχανή και ίσως βάλεις και τον sakis δικάβαλο![]()
![]()
![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ