moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αμάν,τι έχασα;;
Αδερφές και προισταμένες έγιναν μαλλιά κουβάρια;;;;
Ντάξει,σμάιλ για τι μαλακίες βγάζετε νύχια ρε αγόρια![]()
when life gets complicated... i ride.
Κουκλίτσα δεν είμαι καταρχήν.
Ο ασθενής κατά την διάρκεια του χειρουργείου υπέστη έμφραγμα, κάτι που το επισήμανε ο αναισθησιολόγος.
Επίσης, 12 χρόνια πρίν είχε υποστεί κ άλλο ισχαιμικό κ είχε γίνει αποκατάσταση με stent .
Αυτό το νέο ισχαιμικό ήταν που έκανε κ την ανεπάρκεια.
Ως τότε δεν έπαιρνε διουρητικά, τα άρχισε μετά τον Νοέμβριο του '15 κ ως τον θάνατο του, 4 χρόνια αργότερα.
Το κλάσμα εξώθησης με την έξοδο του ήταν 25.
Πρίν, δεν ξέρω.
Γιατί δεν έβαλαν καθετήρα, δεν γνωρίζω.
Έτσι μετρούσαν τα υγρά πάντως.
Ο ασθενής ξεκίνησε αντιδιουρητικά 17 μέρες μετά το χειρουργείο.
Μέχρι τότε ήταν σαν νεκρός.
Έχω κ μια φωτογραφία του, λίγο πριν πάει στην καρδιολογική, αλλά φυσικά δεν θα την ποστάρω εδώ
Τελευταία τροποποίηση από Panos760; 29/05/2024 στις 13:39.
Αυτό σε προβλημάτισε, ή ότι ήθελαν πασει θυσία να του κάνουν γαστροσκόπηση;
Οι χειρουργοί ποτέ δεν το παραδέχτηκαν ότι συνέβη το ισχαιμικό.
Του ξέφυγε όμως του αναισθησιολογου όταν ρώτησε η κόρη του πώς πήγε το χειρουργείο.
Ήρθε να δεί τον ασθενή και ρωτάει η κόρη τον αναισθησιολόγο πως πήγε το χειρουργείο.
Αυτός λέει, όλα καλά, μας ανέβασε 22 πίεση κ τρομάξαμε να τον επαναφέρουμε, κατά τα άλλα οκ.
Ρωτάει η κόρη τον χειρουργό σχετικά με το θέμα κ αυτός δηλώνει άγνοια.
Ούτε που ανέφεραν ξανά τίποτε.
Χαιρετώ κ εγώ κ χάρηκα που τα είπαμε.
Παρεμπιπτόντως, έχεις μείνει χρόνια εκτός εξελίξεων, γιατί ποτέ δεν είχαμε τον τίτλο του "βοηθού ακτινολόγου".
Τώρα η ειδικότητα μας είναι κανονικό τμήμα του Πανεπιστημίου.
Νά 'σαι καλά κ ευχαριστώ για τον διάλογο
Αυτο που με προβληματισε ειναι οτι ενα εμφραγμα ασθενους γινεται γνωστο μεσα απο τα κουτσομπολια .
Τραγικο που δεν το ειπε ο αναισθησιολογος.Το παπι και ο χειρουργος,πηρε το μυστικο στον ταφο του λες και επροκειτο για παρανομη εγκυμοσυνη σε ανηλικη. Ο θαλαμος των ασθενων βουηζε απο την δυσπνοια του δυστυχου ενω οι γιατροι αμολαγαν αετο.Τι στα κομματια.Ουτε ενα καρδιογραφημα να διαπιστωθη το εμφρακτο ,τιποτα ρημαδες τροπονινες ανεβασμενες στον θεο δεν μαρτυρησαν το μυστικο;Που δουλευεις ρε συ.Στην σπηλια του Νταβελη βγαζεις ακτινογραφιες;
Εχεις δικιο οτι εχω μεινει πολυ πισω.Δεν το καταλαβα η ειδικότητα σου απο ΤΕΙ εγινε κανονικό τμήμα του Πανεπιστημίου.
κουκουρουκουκου
Φαρμακείον Γαρδαλουμπα ®
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Δηλαδή, σε εξέτασε ο ιδιώτης γιατρός αρχικά κ σου είπε μπαίνεις χειρουργείο κ πλήρωσες 100€.
Ο γιατρός του δημοσίου δεν σου πήρε λεφτά, αλλά σε ρώτησε πολλά πράγματα, τα οποία δεν τα ρώτησε ο πρώτος.
Τελικά πήγες σε τρίτο γιατρό , ιδιώτη κ χειρουργήθηκες
Γιατί δεν σε χειρούργησε ο γιατρός του δημοσίου;
Υπήρχε κάποιος λόγος;
Σε συζήτηση καφενείου είμαστε, την πλάκα μας κάνουμε, αν θέλεις απαντάς.
Λαρώστε ρε παλικάρια, ας μη γίνεται επίδειξη γνώσεων. Έχετε ξεφύγει λίγο..
Τετοια θεματάκια (οπως διαφορά καθημερινά) χρειάζονται για να συζητάμε χαλαρά να αποφορτιζόμαστε τύπου δείτε τι έπαθα και να ανταλλάξουμε απόψεις, εγώ εκείνο, εσυ το αλλο..
Τα υπόλοιπα εννοείται ότι θα τα επιμελούνται οι ενεργοί ειδικοί της περίθαλψης.
Δε χρειάζονται συγκρούσεις και παρεξηγήσεις
Τελευταία τροποποίηση από doctoras; 29/05/2024 στις 22:04.