Καλησπέρα είμαι 23 χρόνων και δυστυχώς πριν ένα εξάμηνο είχα ένα τροχαίο και έπαθα συμπιεστικό κάταγμα θ12 και ο σπόνδυλος μου τρ είναι τρίγωνος δεν είναι μέρος για να παρω ιατρική γνωμάτευση αλλά πιστεύω είναι μέρος για να δω αν το έχει πάθει κανείς άλλος.Ο γιατρός μου στην αρχή πίστευε ότι με Κυφοπλαστική θα είμαι καινούργιος αλλά με τον καιρό μου λέει πως η κύφωση που δημιουργήθηκε λόγο τριγωνικού οστού δεν θα καταφέρει να ξεπεραστεί με Κυφοπλαστική όποτε πάμε για σπόνδυλοδεσια.Η μηχανή είναι κάτι που με γεμίζει άπειρα και μου δίνει χαρά κι έτσι δεν ψήνομαι να σταματήσω να οδηγάω αν φυσικα δεν είναι τελείως απαγορευτικό από τον γιατρό που δεν είναι η φοβία μου είναι σε περίπτωση που ξανά πέσω μην διαλυθώ τελείως λόγο σίδερων και αν φυσικά θα μπορώ να οδηγάω χωρίς πόνους .καλως η κακώς είμαι και λίγο καγκουρακος όποτε έκανα και τις σούζες μου κτλπ αλλά πάντα με μέτρο ελπίζω να μπορώ να ξανά οδηγήσω όπως πριν και ποιο προσεκτικά ακόμα και να μην με περιορίσει ένας ακατάλληλος οδηγός αν κάποιος έχει πάθει ανάλογο τροχαίο να μου πει την εμπειρία του Γτ είμαι λίγο στα χαμένα