Τωρα ειδα το μυνημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φιλε Γιωργο εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες εισαι φοβερα απολυτος και εριστικος.
Μην βαζεις επαγγελματιες και ιδιωτες στο ιδιο τσουβαλι κρατωντας επιλεκτικα παραδειγματα της καθημερινοτητας, γιατι αν αρχισω να γραφω εδω μεσα για συναδελφους μοτοσυκλετιστες, και για περιστατικα που μου εχουν τυχει, θα πιασω εργολαβεια το υποφορουμ με τις Ιστοριες του δρομου.
Η μονη διαφορα ενος επαγγελματια και ενος ιδιωτη ειναι οτι οτι ο μεν ειναι δεκα και δεκαπεντε ωρες στο τιμονι και ξερει οτι καθε στιγμη μπορει να ειναι η τελευταια του, ενω ο δε ψαχνει να βρει δικαιολογιες για την μαλακια που τον δερνει, εστω και περιστασιακα.
"Βιαζομουνα μωρε να παω σε επαγγελματικο ραντεβου, και το πατησα λιγο, ε παραλιγο να κανω και μια μαλακια".......σου λεει κατι αυτο απο την καθημερινοτητα σου;
Σκεψου να βιαζεσαι καμια δεκαρια ωρες την μερα.Σε ποσα λαθη ανθρωπινα θα υποπεσεις;Και πως θα σε δουν οι αλλοι οταν εισαι με το τουμπανο και πως οταν εισαι με το χρεπι με την κουτα.
Στα λεω φιλικα επειδη σε ξερω, αλλα καπως πρεπει να κοιταξεις να διορθωσεις τον τροπο που εκφραζεσαι μεσα απο τα γραπτα σου.
Επειδη Γιωργο εχω κανει 2 φορες αυτην την δουλεια(του πιτσαδορου), μπορω πιστευω να πω μερικα πραγματα.
Δυστυχως πεφτει η πλυση εγκεφαλου απο το αφεντικο για γρηγορες παραδωσεις κτλ.
Θυμαμαι και εγω που ετρεχα σαν τρελος, οποτε και καταλαβα οτι το να παρω 300-400δρχ λιγοτερο πουρ μπουαρ τοτε, δεν ηταν και τιποτα.
Τωρα δυστυχως δεν εχω χρονο για να γραψω περισσοτερα, ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω(αν οχι....αντε και ....:rotflmao:
![]()
:rotflmao: )