Σελίδα 32 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 527

Θέμα: Έρχεται... - Ετήσια 2024, τα μεθεόρτια

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    ..... και το φαγητό, το οποίο σφράγισε με τη γεύση της τεντούρας με τις καραμέλες του ο Βαγγέλης (ντράπηκα να σου πάρω μερικές ακόμη για το δρόμο....
    Στείλε διεύθυνση και σου 'ρχεται σακουλάκι οσονούπω......................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Όμορφη βόλτα, με πολλά χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με την προοπτική διημέρου και την άσχημη πρόβλεψη του καιρού, πήρε αναπάντεχη τροπή. Αν δεν υπήρχε και η ατυχία του Katsar, θα είχε κυλίσει ανέλπιστα καλά. ό,τι είχα προγραμματίσει στο μυαλό μου ανατράπηκε, κάτι που προσωπικά μου αρέσει και υποσυνείδητα το επιδιώκω, επειδή το πρόγραμμα που κάνω το έχω ήδη βαρεθεί όταν έρθει η ώρα να το εφαρμόσω και επειδή μου αρέσουν τα αναπάντεχα και οι εκπλήξεις με όποιο πρόσημο.

Έτσι λοιπόν, με το ανέβασμα στη λίμνη, μας υποδέχεται ο Παντελής, χαμογελαστός, και μας φωτογραφίζει αμακιγιάριστους, ευτυχώς τα άπειρα μυγάκια είχαν κρύψει τις ατέλειες και το φαγητό, το οποίο σφράγισε με τη γεύση της τεντούρας με τις καραμέλες του ο Βαγγέλης (ντράπηκα να σου πάρω μερικές ακόμη για το δρόμο...).

Κυνηγημένος από τη μπόρα που ερχόταν, βρέθηκα στο Θαυμακό, σε παλιό συνάδελφο*, να βλέπουμε τελικό κυπέλου και να τρώμε τσιγαριστό κατσικάκι με άγρια χόρτα. (*)Χωρισμένος, συνταξιοδοτημένος, εκπληρωμένες όλες του οι υποχρεώσεις, να ξεκινά μια δεύτερη συναρπαστική ζωή, από εκεί που την άφησε παιδί...

Πρωινό ξύπνημα με μόνο θόρυβο τα κελαηδίσματα πουλιών και μόνη μυρωδιά από τη βρεγμένη γη. Η βροχή με βρίσκει ψηλά στο Δομοκό και την απόλαυσα όσο κράτησε, μέχρι το κατέβασμα για Λαμία. Δεν ήμουν έτοιμος για την πολυκοσμία της πόλης. Όρθιος κάτι πρόχειρο για φαΐ και αναζήτηση επόμενου παραδείσου μετά λουτρού στα μικρά ψωρονέρια. Ο αλήτης του Ντάρμα που συνάντησα μού κράτησε συντροφιά τις επόμενες δύο και κάτι ώρες μες στο νερό και τη φύση.

Ανέβασμα από Καλλίδρομο όρος με στάση στην πανέμορφη και έρημη Μενδεντίτσα που δεν κατάφερα να πιω ένα γαμωκαφέ για να βγω από την υποτονικότητα του μπάνιου. Η θέα μαγική σε ολόκληρο το Μαλλιακό Κόλπο, ζήλεψα τις σειρούλες που επάνδρωναν το κάστρο εκεί, πριν μερικούς αιώνες!

Επόμενο χωριό η Ξυλικού, αφού άρχιζα να κατεβαίνω το βουνό, χωρίς να συναντήσω ψυχή στο όμορφο στριφτερό δρόμο, το γεμάτο χαλίκια, πέτρες και θέα! Μετά, στα γνωστά μονοπάτια της Αμφίκλειας μέχρι Λειβαδιά, Θήβα, Αθήνα.
    Δυό ώρες δουλειά το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι βγήκαν αβίαστα, οι μπαταρίες φόρτισαν καλά και κρατάνε ακόμη..
    Η βόλτα σου ήταν και ωραία και ενδεικτική του πώς η μοτοσικλέτα μας "ταξιδεύει" όχι μόνο στον χώρο αλλά και στον χρόνο - χάρηκα για τη γνωριμία Κώστα, καλή συνέχεια σε όλα

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    To πρώτο μέρος του βίντεο:

https://youtu.be/onsKV2v03jo
    και το δεύτερο που περιλαμβάνει και τις διαδρομές της δεύτερης ημέρας:

Administrator

Τώρα που τέλειωσα και με τα βιντεάκια να γράψω κι εγώ τα δικά μου…

Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά πριν τις ετήσιες βγαίνω το βράδυ, αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται ως καλή ιδέα το πρωί που θα πρέπει να σηκωθώ νωρίς…

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	01.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	97,5 KB 
ID:	453550

Στο τέλος βέβαια τα καταφέρνω!

Η φετινή ετήσια ήταν διαφορετική από την περσινή, είμασταν ο μισός κόσμος και η διαδρομή δεν ήταν γνωστή σε κανέναν -αφού δεν είχε προηγηθεί αναγνωριστική- οπότε πλοηγοί μπήκαν όσοι είχαν GPS. Στη δική μας περίπτωση ο Ανδρέας aka Volpad, ο οποίος ξέχασε να μας πει ότι δε το είχε σε βάση αλλά το άκουγε στην ενδοεπικοινωνία (όταν δε μιλούσε με το Στέφανο). Το αποτέλεσμα;
    Αντι να βγούμε στο Μπράλο, πήγαμε για τον Σ.Σ. του Μπράλου

Όνομα:	lost 1.jpg 
Μέγεθος:	66,9 KB 
ID:	453551

Όνομα:	lost 2.jpg 
Μέγεθος:	100,1 KB 
ID:	453552

Αφού βρήκαμε το δρόμο και το βενζινάδικο, ξεκινήσαμε για τη Γραβιά.

Πηγαίναμε…
    Πηγαίναμε…
    … ξάφνου βλέπω μια ταμπέλα, Γραβιά αριστερά.

Κάνω νόημα στον Ανδρέα ότι έκανα λάθος και πέρασα τη διασταύρωση, αλλά με διαβεβαιώνει ότι το GPS (!) δε λέει κάτι τέτοιο -ναι ναι, αυτό που το ακούει όταν δε μιλάει με το Στέφανο, με τον οποίο μιλάει συνεχώς και δεν ακούει το GPS- οπότε πρέπει να συνεχίσουμε ευθεία.

Άντε καλά, λέω κι εγώ και συνεχίζω για… Πάτρα!

Κάποια στιγμή σκέφτομαι -ναι γίνεται κι αυτό κάποιες φορές- δε μπορεί! Eχουμε προχωρήσει πολύ, πρέπει να δω το GPS από το κινητό, που ως εκείνη την ώρα το είχα στην τσέπη και όχι στη βάση του τιμονιού γιατί δε την εμπιστευόμουν.
    Σταματάω, κοιτάζω, και ναι, έπρεπε να γυρίσουμε πίσω.

Τελικά έβαλα το GPS στο τιμόνι και σιγά-σιγά φτάσαμε στη Γραβιά, από την πίσω μεριά.

Εκεί βρήκαμε όλα τα παιδιά μαζεμένα σε ένα πολύ όμορφο καφέ το οποίο μάλιστα είχε εξαιρετικό εσπρέσο.

Φυσικά τα προηγούμενα γκρουπ μας άρχισαν στο δούλεμα οπότε κρυφτήκαμε μέσα στο μαγαζί, προφασιζόμενοι ότι δεν είχε τραπέζι/χώρο έξω μαζί τους.

Αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας, συνδέσαμε τις ενδοεπικοινωνίες μας -για να μην ακούει κανείς το GPS- και βγάλαμε τις φωτογραφίες μας, ξεκινήσαμε για τη λίμνη Πλαστήρα.

Η διαδρομή είχε Μπράλο. Σιγούλια – σιγούλια λοιπόν φτάσαμε κάτω στην εθνική Αθηνών – Λαμίας και περιμέναμε τους υπόλοιπους του γκρουπ.

Συνεχίσαμε τη διαδρομή μας και φυσικά με το GPS να είναι στα ακουστικά, χαθήκαμε πάλι!
    Τελικά έβαλα το κινητό στη βάση και συνεχίσαμε τη διαδρομή με εμένα πλοηγό πλέον και το GPS να το βλέπω!

Δεν έχει να κάνει! Χαθήκαμε πάλι

Τέλος πάντων, καταφέραμε να φτάσουμε στο Λειανοκλάδι και να συναντήσουμε τον Γιώργο (taisteal) τον οποίο τον χώσαμε πλοηγό για να βγάλω το κινητό από τη βάση .
    Πιο μετά αλλάξαμε ξανά πλοηγό, οπότε ξαναμπήκε το κινητό στη βάση την οποία τελικά εμπιστεύθηκα μέχρι και τα 120km/h.

Κάπως έτσι φτάσαμε στη λίμνη Πλαστήρα όπου μας περίμεναν τα παιδιά αλλά και τα «κοριτσόπουλα» κάποιου ΚΑΠΗ
    Που έκαναν το πάρτι τους

Αφού φάγαμε, ήπιαμε και τα είπαμε. Eφτασαν τα σύννεφα. Μαύρα και πυκνά!
    «Μήπως να βάζαμε τα αδιάβροχα από τώρα;» Λέω.
    «Ελα μωρέ» κ.λπ. ήταν οι απαντήσεις.

Ανεβαίνω στο μηχανάκι και περιμένω, ενώ μιλάω με το Χάρη (CorpseAlive) ο οποίος να τονίσουμε ότι δεν είχε αδιάβροχα.
    Γυρνάω μετά από λίγο σε στιλ «άντε ρε παιδιά, τι κάνετε; Θα ξεκινήσουμε επιτέλους» και τους βλέπω όλους κύριους! Με τα αδιάβροχά τους, έτοιμοι!
    Κι εγώ με τα αδιάβροχα στην τσάντα…

To καλύτερο έσκασε μετά!
    Πάμε από κάτω να δούμε και το φράγμα; Λέει ο Χάρης…
    Και πήγαμε…
    Και δεν προλάβαμε να πούμε ούτε το όνομά μας από τη στιγμή που άρχισε να βρέχει ως τη στιγμή που το νερό έγλειφε γλυκά την κω****υπίδα μας (sorry for the language που λεν΄ και στου χωριό, αλλα δε την παλεύω ούτε που το περιγράφω).

Συνεχίζεται…

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    [...]
    Φυσικά τα προηγούμενα γκρουπ μας άρχισαν στο δούλεμα οπότε κρυφτήκαμε μέσα στο μαγαζί, προφασιζόμενοι ότι δεν είχε τραπέζι/χώρο έξω μαζί τους.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator

Και δεν προλάβαμε να πούμε ούτε το όνομά μας από τη στιγμή που άρχισε να βρέχει ως τη στιγμή που το νερό έγλειφε γλυκά την κω****υπίδα μας (sorry for the language που λεν΄ και στου χωριό, αλλα δε την παλεύω ούτε που το περιγράφω).

Συνεχίζεται…
    Μιλάμε για αφήγηση επιπέδου Παπαδιαμάντη , βουκολικές εικόνες , αγάπη για την φύση και το ανθρώπινο σώμα ...εκεί που έγραψες για το νερό που έγλειφε γλυκά την κω***υπίδα μας με κέρδισες σαν αναγνώστη.

Όνομα:	14247456_Paulo-Coelho-Wallpaper-paulo-coelho-6913993-1024-768.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	43,1 KB 
ID:	453553
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 03/06/2024 στις 09:37.
    The Dirty Harry

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Μιλάμε για αφήγηση επιπέδου Παπαδιαμάντη , βουκολικές εικόνες , αγάπη για την φύση και το ανθρώπινο σώμα ...εκεί που έγραψες για το νερό που έγλειφε γλυκά την κω***υπίδα μας με κέρδισες σαν αναγνώστη.

Όνομα:	14247456_Paulo-Coelho-Wallpaper-paulo-coelho-6913993-1024-768.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	43,1 KB 
ID:	453553

Administrator

Ρε μαλάκα; Θα φτάσουμε ποτέ στον ξενώνα;

Η βροχή λοιπόν που ξεκίνησε μόλις δυο στροφές μετά την εκκίνησή μας, μας έκανε παρεούλα μέχρι το Νεοχώρι.
    Αλλά μη προτρέχω γιατί το ταξίδι ως το Νεοχώρι έχει ζουμί, πολύ ζουμί…

Αφού όπως είπα -γλαφυρά ίσως, θα το παραδεχτώ- είχαμε γίνει μούσκεμα ως το κόκκαλο, συνεχίσαμε τη διαδρομή μας ως το φράγμα.
    Και φτάσαμε… και είχε φανάρι… κόκκινο φανάρι… και σταματήσαμε σαν τους μαλάκες και περιμέναμε το φανάρι, ώσπου δεν αντέξαμε άλλο και το κάψαμε καθώς όπως φαινόταν δε θα γινόταν ποτέ πράσινο
    Περάσαμε λοιπόν το υπέροχο φράγμα -δεν είδαμε τίποτα έτσι; Εννοείται. Ίσα που γίναμε παπιά από το νερό- και συναντήσαμε μια υπέροχη, πανέμορφη επιγραφή που έλεγε, «Νεοχώρι 14χλμ.».
    Και όπως καταλαβαίνετε, άρχισα να μετρώ τα χλμ, ένα-ένα.
    Όλα αυτά, πίσω από τον Χάρη που μαντέψτε;;; ΕΙΧΕ ΤΟ GPS!!

Φτάνουμε λοιπόν σε μια διασταύρωση που έλεγε με αυτά τα υπέροχα (ό,τι είχε να κάνει με το ότι πλησιάζουμε στο Νεοχώρι μου φαινόταν πανέμορφο, υπέροχο, φανταστικό κ.λπ.) λευκά γράμματα, για Νεοχώρι να πάμε αριστερά.
    Ναι ok!
    Ο Χάρης πήγε δεξιά γιατί έτσι ΈΛΕΓΕ ΤΟ GPS!

Έχω μείνει μαλάκας!
    Να είμαι πίσω από τον Χάρη και να βρέχομαι όλο και περισσότερο.
    Και να συνεχίζει ο αθεόφοβος να πηγαίνει…
    Κάποια στιγμή επιτέλους κάνει αριστερά!
    Λέω, έτσι και στις επόμενες δύο στροφές δε βρούμε το κατάλυμα θα τονΕ πλακώσω στο ξύλο
    Nope, ούτε στις επόμενες δύο, ούτε στις επόμενες 12 δεν βρήκαμε τον ξενώνα, γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ…

Μαλακά Χάρη αν δε είχες το κορίτσι μαζί σου θα σε έκλεγε η μανούλα σου ρε πστ…

Συνεχίζεται…

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Δεν ήμουν εκεί δεν ξέρω αλλά από όσα διαβάζω αυτός ο χαρακτήρας παύλα ήρωας που στη νοβελα εδώ πλασάρεται ως Χάρης,θα έπρεπε να τιμηθεί με τον μετάλλιο του πορφυρού σταυρού του μότο.γρ για τις κατευθυντικες του ικανότητες σε αντίξοες συνθήκες.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Δεν ήμουν εκεί δεν ξέρω αλλά από όσα διαβάζω αυτός ο χαρακτήρας παύλα ήρωας που στη νοβελα εδώ πλασάρεται ως Χάρης,θα έπρεπε να τιμηθεί με τον μετάλλιο του πορφυρού σταυρού του μότο.γρ για τις κατευθυντικες του ικανότητες σε αντίξοες συνθήκες.
    Don’t worry, θα τονΕ "τιμήσω" εγώ….
    Μου τη γλύτωσε την περασμένη Δευτέρα γιατί έκατσε μακριά και έφυγε νωρίς…

Σήμερα κρατήστε μου θέση δίπλα του

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator

Έχω κλάσει στα γέλια....
    Ο Χάρης παίζει να χάθηκε 20 φορές, ξέρω γώ, σε 1 βόλτα...

Moderator
    Η βροχή λοιπόν που ξεκίνησε μόλις δυο στροφές μετά την εκκίνησή μας, μας έκανε παρεούλα μέχρι το Νεοχώρι.
    Αλλά μη προτρέχω γιατί το ταξίδι ως το Νεοχώρι έχει ζουμί, πολύ ζουμί…

Αφού όπως είπα -γλαφυρά ίσως, θα το παραδεχτώ- είχαμε γίνει μούσκεμα ως το κόκκαλο, συνεχίσαμε τη διαδρομή μας ως το φράγμα.
    Και φτάσαμε… και είχε φανάρι… κόκκινο φανάρι… και σταματήσαμε σαν τους μαλάκες και περιμέναμε το φανάρι, ώσπου δεν αντέξαμε άλλο και το κάψαμε καθώς όπως φαινόταν δε θα γινόταν ποτέ πράσινο
    Περάσαμε λοιπόν το υπέροχο φράγμα -δεν είδαμε τίποτα έτσι; Εννοείται. Ίσα που γίναμε παπιά από το νερό- και συναντήσαμε μια υπέροχη, πανέμορφη επιγραφή που έλεγε, «Νεοχώρι 14χλμ.».
    Και όπως καταλαβαίνετε, άρχισα να μετρώ τα χλμ, ένα-ένα.
    Όλα αυτά, πίσω από τον Χάρη που μαντέψτε;;; ΕΙΧΕ ΤΟ GPS!!

Φτάνουμε λοιπόν σε μια διασταύρωση που έλεγε με αυτά τα υπέροχα (ό,τι είχε να κάνει με το ότι πλησιάζουμε στο Νεοχώρι μου φαινόταν πανέμορφο, υπέροχο, φανταστικό κ.λπ.) λευκά γράμματα, για Νεοχώρι να πάμε αριστερά.
    Ναι ok!
    Ο Χάρης πήγε δεξιά γιατί έτσι ΈΛΕΓΕ ΤΟ GPS!

Έχω μείνει μαλάκας!
    Να είμαι πίσω από τον Χάρη και να βρέχομαι όλο και περισσότερο.
    Και να συνεχίζει ο αθεόφοβος να πηγαίνει…
    Κάποια στιγμή επιτέλους κάνει αριστερά!
    Λέω, έτσι και στις επόμενες δύο στροφές δε βρούμε το κατάλυμα θα τονΕ πλακώσω στο ξύλο
    Nope, ούτε στις επόμενες δύο, ούτε στις επόμενες 12 δεν βρήκαμε τον ξενώνα, γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ…

Μαλακά Χάρη αν δε είχες το κορίτσι μαζί σου θα σε έκλεγε η μανούλα σου ρε πστ…

Συνεχίζεται…
    The Dirty Harry

Moderator
    Don’t worry, θα τονΕ "τιμήσω" εγώ….
    Μου τη γλύτωσε την περασμένη Δευτέρα γιατί έκατσε μακριά και έφυγε νωρίς…

Σήμερα κρατήστε μου θέση δίπλα του
    Τελείωσε με το καλό που μία βόλτα 1000 χλμ την έκανες ταξιδιωτικό μέχρι την Νορβηγία να ούμε και θα γράψω το δικό μου ''POV' σε όλο αυτό το μύθευμα.
    The Dirty Harry

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Τελείωσε με το καλό που μία βόλτα 1000 χλμ την έκανες ταξιδιωτικό μέχρι την Νορβηγία να ούμε και θα γράψω το δικό μου ''POV' σε όλο αυτό το μύθευμα.
    Το τι;;;;

"Μυθευμα";

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Τα μισά να μου λέγε Χαιρλαε...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια 2024 - Τα γκρουπ
    από harris_x στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2024, 14:11
  2. Ετήσια 2017 - Τα μεθεόρτια
    από amyroukai στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 137
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2017, 14:53
  3. Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2011 - Τα μεθεόρτια
    από gixxerpap στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 647
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2011, 07:24
  4. Ετήσια moto.gr, 2009: Τα μεθεόρτια...
    από npat στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 587
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2009, 00:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF