Σελίδα 24 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 539

Θέμα: Παιδική Χαρά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια πάντως είναι ότι εκείνη την εποχή έβρισκες αυτοκίνητο και μοτό πενταετίας τζάμπα.
    Λοιπόν άλλη μια φορά καταλήγουμε ότι φταίνε οι τράπεζες.
    Ευκολη δικαιολογια για αποποιηση ατομικων ευθυνων.Η τραπεζα ειναι μαγαζι και πουλαει χρημα.Οταν υπογραφεις για δανειο,υπογραφεις και τους ορους του δανειου ,και τις συνεπειες ΑΝ δεν το εξυπηρετεις συμφωνα με τους ορους που εχεις υπογραψει.ΑΝ δεν το κανεις ΑΣ προσεχες.Η δικαιοπραξία των δανειων ,απευθυνεται σε ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ,που ειναι ωριμοι γι αυτο,αφου ΨΗΦΙΖΟΥΝ κι ολας.Η ληψη δανειου ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικη,αλλα ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ.Οπως και η αγορα π.χ με δοσεις μιας BMW 1250gs με δανειο απ την BMW bank.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Δηλαδή τώρα θα στερήσουμε το δικαίωμα στη χαζομάρα στον κόσμο;
    Η αλήθεια είναι ότι δεν κυκλοφορεί χρήμα και για αυτό το λόγο κρατάνε τιμές τα μεταχειρισμένα.
    Ας δίνανε δάνεια η τράπεζες και θα έβλεπες τα μεταχειρισμένα πάτο και όλοι με κούτα 1300 και βάλε.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    και το 07 δωσανε δανεια,και ολοι που δεν ειχαν δευτερο βρακι να φορεσουν πηρανε suv,και μετα δεν ειχανε να πληρωσουν τα τελη κυκλοφοριας.
    Η αλήθεια πάντως είναι ότι εκείνη την εποχή έβρισκες αυτοκίνητο και μοτό πενταετίας τζάμπα.
    Λοιπόν άλλη μια φορά καταλήγουμε ότι φταίνε οι τράπεζες.
    Εκείνη την εποχή, (2007) δίνανε οι τράπεζες και στην κουτσή Μαρία για να πάρει το Cherokee που γούσταρε και ας μην μπορούσε μετά να το πληρώσει από την 2η δόση και έπειτα. Το έβλεπα λόγω δουλειάς στην ISUZU, ερχόταν ο κάθε γιαλαντζί "αγρότης" (κυνηγοί ως επί το πλείστον και το έκαναν και 2 ξαδέρφια μου) έπαιρνε το 4πορτο 3λιτρο πικάπ "για να φορτώνει 200 ευρώ ντομάτες τον χρόνο" (τόσα ζητούσε ο νόμος).
    Πήγε κατά συνέπεια η κατάσχεση σύννεφο και γέμισαν οι τράπεζες αμάξια και δεν ήξεραν που να τα πάνε, πως να τα πουλήσουν!
    Σε αρκετές περιπτώσεις κάνανε μεν την κατάσχεση αλλά άφηναν το αμάξι στον οφειλέτη "να το προσέχει μέχρι να πουληθεί"
    Και αρκετοί από αυτούς τα κατέστρεψαν....
    Μεγάλο μέρος της κρίσης (στην Ελλάδα) οφείλονταν σε αυτά τα δίχως λογική δάνεια και τεράστια κεφάλαια εξανεμίστηκαν υπό μορφή αμαξιών που δεν ήθελε κανένας καθώς είχαν αλλάξει και τα τεκμήρια της εφορίας και τα 2.000 κυβικά θεωρήθηκαν, εν μια νυκτί (αφού βεβαίως βεβαίως πρώτα είχαν πωληθεί κάμποσες χιλιάδες κομμάτια σε πικραμένους που δεν είχαν ούτε για το σουπερ μάρκετ) είδος πολυτελείας και γέμισαν οι γειτονιές με παρατημένα Chrysler Stratus και λοιπά παρεμφερή οχήματα.

Είναι εύκολο να κατηγορήσουμε τον κόσμο για χαζομάρα που πήγαν και αγόρασαν χωρίς σκέψη, δεν τους έβαλε κανείς το μαχαίρι στον λαιμό να αγοράσουν.

Από την άλλη, για τα περίφημα "golden boys" των τραπεζών που είχαν την "φαεινή ιδέα" να δίνουν αβέρτα και πήραν τα παχυλότατα bonus "λόγω επιδόσεων" η το κράτος που έκρινε ότι "2.000 κυβικά αμάξι είναι πολυτέλεια" την επόμενη μέρα αφού είχαν προηγηθεί τα "κίνητρα τόνωσης της αγοράς" έγινε κάτι;
    Οι ευθύνες βαραίνουν όλες τις πλευρές.

Εν κατακλείδι,
    Η αγορά είναι αυτή που είναι, οι τιμές είναι αυτές που είναι. ΕΜΕΙΣ που πουλάμε/αγοράζουμε (κυρίως αυτοί που αγοράζουν) εξετάζουμε, αξίζει; το χρειαζόμαστε όντως; μπορούμε να το πληρώσουμε; να το συντηρήσουμε; η ειλικρινής απάντηση σε αυτές τις απλές ερωτήσεις είναι το κλειδί της επιτυχούς η όχι αγοράς....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Το 2λιτρο είναι πολυτέλεια, τα έχουμε πει αυτά. Δεν μπορείς κύριέ μου να κυκλοφορείς με κάτι τρύπες ΝΑ, προκαλείς...

NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Του χουμ ιτ μέη κονσερν

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2656030-vomit-color-chart-what-different-colors-mean_body-1296x1327-1-1000x1024.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	78,3 KB 
ID:	453682
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Του χουμ ιτ μέη κονσερν

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2656030-vomit-color-chart-what-different-colors-mean_body-1296x1327-1-1000x1024.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	78,3 KB 
ID:	453682
    κανε μας και μια μεταφραση γιατρε μου.

Παλαιό μέλος
    Ότι χρώμα και να έχει,δεν τα φάγαμε μαζί.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Ευκολη δικαιολογια για αποποιηση ατομικων ευθυνων.Η τραπεζα ειναι μαγαζι και πουλαει χρημα.Οταν υπογραφεις για δανειο,υπογραφεις και τους ορους του δανειου ,και τις συνεπειες ΑΝ δεν το εξυπηρετεις συμφωνα με τους ορους που εχεις υπογραψει.ΑΝ δεν το κανεις ΑΣ προσεχες.Η δικαιοπραξία των δανειων ,απευθυνεται σε ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ,που ειναι ωριμοι γι αυτο,αφου ΨΗΦΙΖΟΥΝ κι ολας.Η ληψη δανειου ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικη,αλλα ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ.Οπως και η αγορα π.χ με δοσεις μιας BMW 1250gs με δανειο απ την BMW bank.

Έχεις ακούσει τα δάνεια με τα ελβετικά φράγκα ?
    Τα Στεγαστικά που το επιτόκιο ξεκινά από την 2η μέρα μη-εξυπηρέτησης και προσαυξάνεται εις το διηνεκές?

Η τράπεζα δεν είναι μαγαζάκι. Δεν είμαστε ΑΜΕΡΙΚΑ εδώ με κορπορατισμό . Στην Ευρώπη υπάρχουν κανόνες για το πως λειτουργούν οι Τράπεζες.
    Ε οι τράπεζες το 2008 ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι δεν λειτουργούσαν εντός των κανόνων αυτών.

Τι σκατά, ούτε 20 χρόνια δεν περάσαν θα ξεχάσουμε και αυτά που ΖΗΣΑΜΕ , με απόψεις τύπου '' όλοι φταίμε αναλογικά το ίδιο?'' .
    ΌΧΙ , δεν φταίμε όλοι το ίδιο.
    ΌΧΙ , δεν φταίει ο δανειολήπτης των 20.000 ευρώ το ίδιο με την τράπεζα που πόνταρε αναλογιστικά ΔΙΣ χρημάτων σε μαύρες τρύπες.

--------------------
    Δεν απαντώ άλλο γιατί πάμε σε καθαρά πολιτικά μετά , πράγμα που θα υπενθυμίσω ότι δεν επιτρέπεται στο Forum .
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Προφανως και οι τραπεζες δεν ειναι μαγαζακια.Ειναι το πιο δυνατο οπλο της εξουσιας,πανω απο πολιτικη/κομματα/ιδεολογιες.Παμε καλα,ΟΛΑ απο εκει ξεκινανε.Τα κομματα οι ιδεολογιες τα ΜΜΕ τα παντα ολα.

Το ποιος θα γινει επιτυχημενο κομμα,ΜΜΕ κτλ εξαρταται καθαρα απο την τραπεζα αφου σε αυτην χρωστανε.Το ποιανου το χρεος θα ειναι βιωσιμο το αποφασιζουν οι τραπεζες.''Ελα να σε πω τι να κανεις και θα τα βρουμε με το χρεος σου''....οχαχαχα

Τι κανονες εχουν οι Ευρωπαικες τραπεζες?Οι μπραβοι της νυχτας πιο πολλους κανονες εχουν...Σου κανει ο αλλος την πετυχημενη Deutsche bank μεσα σε μια μερα μαναβικο αν θελει.Αν χρειαζεται να χειριστουν με καποιο τροπο την Γερμανια πχ και η Γερμανια δεν ακουσει

Σιγα μην εδωσε ο ξενος Αυτοκρατορας στον αλλοφυλο/αλλοθρησκο Ελληνα καρπαζοεισπρακτορα τζαμπα λεφτα να χαρει να παρει αμαξια.Χειροτερο και απο Παλαιστινιο σε εχει στο μυαλο του(απο θεμα αντιπαθειας) αλλα χρησιμο για διαφορους λογους.

Ολοι βλεπανε τι γινεται και ολοι ξερανε,τιποτα δεν γινεται καταλαθος.

Τι τα εχω τοσα χρονια τα χρεη στην υπογραφη μου απο κατω?Να τα πατατε να βλεπετε να γελατε.

Βιωσιμη Ελλαδαρα!!

https://www.instagram.com/p/C4OHp3qAeT4/

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Προφανως και οι τραπεζες δεν ειναι μαγαζακια.Ειναι το πιο δυνατο οπλο της εξουσιας,πανω απο πολιτικη/κομματα/ιδεολογιες.Παμε καλα,ΟΛΑ απο εκει ξεκινανε.Τα κομματα οι ιδεολογιες τα ΜΜΕ τα παντα ολα.
    Το δυνατό όπλο της εξουσίας είναι τα ΜΜΕ...Οι τράπεζες, πολύ απλά, όποιος και να βγει πάνω, καλά θα τα έχουν μαζί του...όπως κι αυτός που θα βγει, με τις τράπεζες...και το ΜΛ-ΚΚΕ να γινόταν κυβέρνηση, πλακάκια θα τα χε κάνει με τις συστημικές...

Θυμάμαι τότε με το Βαρουφάκειο "αγάπη μου τα κατάφερα, έκλεισα τις τράπεζες", που κάτι στοχαστές του καναπέ, με τον freddo ανά χείρας, διατείνονταν ότι οι τράπεζες δεν χρειάζονται...βέβαια, για να απολαύσουν τον freddo τους, έπρεπε να σταλεί ένα τραπεζικό έμβασμα από Ελλάδα, για να στείλει ο εισαγωγέας το εμπόρευμα, και να μπορέσει ο φωστήρας να στοχαστεί αναμασώντας το καλαμάκι.

Y.Γ. Η Πειραιώς ήδη αλλάζει στα μαγαζιά της την ταμπέλα, έφυγε από την εταιρική ονομασία η λέξη bank, κι έμεινε σκέτο το Piraeus...τυχαίο;...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Έχεις ακούσει τα δάνεια με τα ελβετικά φράγκα ?
    Τα Στεγαστικά που το επιτόκιο ξεκινά από την 2η μέρα μη-εξυπηρέτησης και προσαυξάνεται εις το διηνεκές?
    Ναι εχω ακουσει.Και λοιπον?Οταν το πηρε ηξερε τους ορους και τους υπεγραψε οτι πρεπει να το αποπληρωσει σε ελβετικα,ανεξαρτητως ισοτιμιας.Ελβετικα πηρε,ελβετικα θα δωσει.

Κι σ αυτην την περιπτωση ισχυει ,οπως το προηγουμενο.Οι οροι ειναι σαφεις.

Οπως λοιπον λετε και σεις οι νομικοι,αγνοια νομου ,απαγορευεται.Πρεπει λοιπον (δυσκολο να γινει ομως)να ξερει κανεις να εχει παπλωμα ,μεχρι εκει που φτανουν τα ποδια του.Και γω θελω goldwind 1800 που κανει 45000 ευρω,αλλα μπορω μονο να βογκαω με το Voge των 6500 ευρω.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι εχω ακουσει.Και λοιπον?Οταν το πηρε ηξερε τους ορους και τους υπεγραψε οτι πρεπει να το αποπληρωσει σε ελβετικα,ανεξαρτητως ισοτιμιας.Ελβετικα πηρε,ελβετικα θα δωσει.

Κι σ αυτην την περιπτωση ισχυει ,οπως το προηγουμενο.Οι οροι ειναι σαφεις.

Οπως λοιπον λετε και σεις οι νομικοι,αγνοια νομου ,απαγορευεται.Πρεπει λοιπον (δυσκολο να γινει ομως)να ξερει κανεις να εχει παπλωμα ,μεχρι εκει που φτανουν τα ποδια του.Και γω θελω goldwind 1800 που κανει 45000 ευρω,αλλα μπορω μονο να βογκαω με το Voge των 6500 ευρω.
    Αν κάποιος σου ζητήσει να του δανείσεις 10 χιλιάρικα κι εσύ το κάνεις, όσα συμφωνητικά και να έχετε υπογράψει, αν δεν μπορεί να σε αποπληρώσει, έχεις κι εσύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αν σκόπευες να κερδίσεις κιόλας από αυτό, έχεις το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Risk/reward.

Βέβαια οι τράπεζες είναι τράπεζες και απολαμβάνουν ακριβώς 0 ρίσκο για μέγιστες απολαβές, όπως όλοι γνωρίζαμε αλλά έγινε θρασύτατα εμφανές την τελευταία 20ετία. Τέτοια μπίζνα ξέρω να κάνω κι εγώ και να γίνομαι δισεκατομμυριούχος.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν κάποιος σου ζητήσει να του δανείσεις 10 χιλιάρικα κι εσύ το κάνεις, όσα συμφωνητικά και να έχετε υπογράψει, αν δεν μπορεί να σε αποπληρώσει, έχεις κι εσύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αν σκόπευες να κερδίσεις κιόλας από αυτό, έχεις το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Risk/reward.

Βέβαια οι τράπεζες είναι τράπεζες και απολαμβάνουν ακριβώς 0 ρίσκο για μέγιστες απολαβές, όπως όλοι γνωρίζαμε αλλά έγινε θρασύτατα εμφανές την τελευταία 20ετία. Τέτοια μπίζνα ξέρω να κάνω κι εγώ και να γίνομαι δισεκατομμυριούχος.
    Το ρισκο στον δανεισμο, οπως και το κερδος υφισταται και για τους δυο συμβαλομμενους,και ειναι θεμιτο.Και εσυ δανειζεσαι να κανεις την δουλειά σου,που αλλιως ΔΕΝ μπορεις,και εγω που σε δανειζω θελω να κερδισω απ αυτην την ενέργεια.ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ λεγεται ή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,και διέπεται οπως και ολα τα αλλα,απο ορους,υποχρεωσεις και κανονες,του δικαιοπρακτικού δικαιου.Αν δεν αρεσει σε κάποιους,μπορουν να πανε να ζησουν στο ΣΚΛΗΡΟ ΙΣΛΑΜ,οπου ΔΕΝ επιτρεπεται ο δανεισμος.Τράπεζα = Δάνειο.Ετσι λειτουργει και κινειται η οικονομια,παγκοσμιως.Επισης οπως λεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι χρέος, αρχή δουλείας Αν χρωσταγες στην αρχαια Αθηνα σε καποιον ή στο κρατος,γινοσουνα απο ελευθερος πολιτης ,δουλος μεχρι να το ξοφλησεις,και μετα ξαναγινοσουν ελευθερος πολιτης .C est la vie.Και γω θελω να παω στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ να παρω τσαμπα φετα ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ που την λατρευω,αλλα ΔΕΝ μου την δινουν ΤΣΑΜΠΑ.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το ρισκο στον δανεισμο, οπως και το κερδος υφισταται και για τους δυο συμβαλομμενους,και ειναι θεμιτο.Και εσυ δανειζεσαι να κανεις την δουλειά σου,που αλλιως ΔΕΝ μπορεις,και εγω που σε δανειζω θελω να κερδισω απ αυτην την ενέργεια.ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ λεγεται ή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,και διέπεται οπως και ολα τα αλλα,απο ορους,υποχρεωσεις και κανονες,του δικαιοπρακτικού δικαιου.Αν δεν αρεσει σε κάποιους,μπορουν να πανε να ζησουν στο ΣΚΛΗΡΟ ΙΣΛΑΜ,οπου ΔΕΝ επιτρεπεται ο δανεισμος.Τράπεζα = Δάνειο.Ετσι λειτουργει και κινειται η οικονομια,παγκοσμιως.Επισης οπως λεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι χρέος, αρχή δουλείας Αν χρωσταγες στην αρχαια Αθηνα σε καποιον ή στο κρατος,γινοσουνα απο ελευθερος πολιτης ,δουλος μεχρι να το ξοφλησεις,και μετα ξαναγινοσουν ελευθερος πολιτης .C est la vie.Και γω θελω να παω στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ να παρω τσαμπα φετα ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ που την λατρευω,αλλα ΔΕΝ μου την δινουν ΤΣΑΜΠΑ.
    Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις μόνος σου ότι το να θέλεις δωρεάν φέτα απέχει από τα ληστρικά δάνεια των τραπεζών.

ΥΓ: Για να είμαστε ξεκάθαροι, προσωπικά δε χρωστάω τίποτα και δεν έχω πάρει ποτέ μου δάνειο. Αλλά επίσης δεν εθελοτυφλώ, ούτε δουλεύω για τους κλέφτες με τα κοστούμια.
    Life begins at 45°.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Το ότι εσύ έχεις αποδεχτεί ότι είναι οκ η εκμετάλλευση των αδύναμων από λίγους ισχυρούς, δεν σημαίνει κι ότι έτσι είναι τα πράγματα.
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις μόνος σου ότι το να θέλεις δωρεάν φέτα απέχει από τα ληστρικά δάνεια των τραπεζών.

ΥΓ: Για να είμαστε ξεκάθαροι, προσωπικά δε χρωστάω τίποτα και δεν έχω πάρει ποτέ μου δάνειο. Αλλά επίσης δεν εθελοτυφλώ, ούτε δουλεύω για τους κλέφτες με τα κοστούμια.
    Εαν δεν σ αρεσουν τα ληστρικά δανεια,των τραπεζων,μπορεις να πας στην ελευθερη παρααγορά
    δανεισμου,που εκει επικρατουν αλλοι κανονες,που μποοστα τους οι τραπεζες ειναι η ''ΑΓΙΑ ΤΕΡΕΖΑ'' .

Παρόμοια θέματα

1. η παιδικη χαρα
    από geopitt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 14:05
  2. Γεια και χαρα σας!!!
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 20:53
  3. Γεια Χαρα Στουσ Μισουσ Τεστ Νο2
    από celtic13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30