Πες μέρος και ώρα να φέρω "κοντο" dt360x.![]()
Παιδιά ωραία αυτά τα μικρά αλλά.....δεν. Προφανώς έχουν εκπτώσεις σε άλλους τομείς (όχι στην ποιότητα), βλέπω μικρά ροδάκια και με 8-9 αλογάκια με 2 άτομα επάνω θα ζοριστούν.
Και μπαίνει και το αισθητικό κομμάτι.
Για χρήση σε επαρχιακή πόλη είναι ταμαμ.
Σημερα με έπιασε σπαρίλα το πρωί και δεν πήγα να δω το κυμκο, τελικά έχω αρκετά καταστήματα (και συνεργεία, το κυριώτερο!) κοντά στο σπίτι να το δω από κοντά και αν υπάρχει διαθέσιμο να το κανω και καμια βόλτα.
Δυστηχως η Mototrend δεν ειναι ανοιχτη τα σκ και καθημερινή δεν προλαβαίνω να πάω από Καλλιθέα στη Νεα Φιλαδέλφεια. Οπότε θα παιξει Βυνιος που έχει παντου.
Επειδή κ γω ψάχνω για σκουτερ, έκανα κσι νεο ποστ. 2 πραγματα θελω ν πω 1..Το Sym symphony 125 αν κ μ αρεσει πολύ μου κανει πολύ εντυπωση οτι κ πολλα πουλάνε κ σε πολυ χαμηλη τιμή (βρήκα σε μαγαζί πολυ καλη κατάσταση 780€!)..κ 2 Αυτο εδω υο yamaha
RAYZR 125 που κανει 2190 καινούργιο!!Το ξερει κάνεις??.. Βλέπεις τιμές σκουτερ Yamaha ολα πανω απο 3 κ αυτο 2200??Τι φαση?ξερει κάποιος να μας πει??
Γνωμουλα για medley;
Εχω δει αρκετά στο δρόμο και η αλήθεια είναι το καλοβλεπω λίγο, αν και το μπατζετ ξεφευγει αρκετά. Το μοτερ φαινεται πολύ ενδιαφέρον, το ερώτημα είναι αν αντέχει επίσης.
Εχει κανεις εμπειρια από το start stop; Προσφέρει κάτι; Απ'ότι κατάλαβα δεν εχουν μιζα αυτά, το ρόλο της μιζας τον παιζει το δυναμό.