Σελίδα 29 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 192425262728293031323334 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 539

Θέμα: Παιδική Χαρά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_M. Προβολή μηνύματος
    Στέκομαι σε αυτή την πρόταση κ επιβεβαιώνω την πλήρη άγνοια σου.

ΟΛΑ τα gs απο το 1994 κ δωθε έχουν απίστευτα φρένα της brembo με abs κ ενίοτε servo κ intergrale που απλά σταματάς με την ιδέα.
    Παρτο και έλα Σέρρες.άσχετος μπορεί να είμαι, συμφωνώ αλλά 2 φορές που πήρα gs 1250 στα χέρια μου και προσπάθησα να το πάω σε ρυθμούς που παω το multistrada έμεινα από φρένα... Τώρα τι μου λες εσύ...
    Επίσης, η brembo έχει διάφορες σειρές από τρόμπες και δαγκάνες... Δεν είναι όλα τα ίδια...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Παρτο και έλα Σέρρες.άσχετος μπορεί να είμαι, συμφωνώ αλλά 2 φορές που πήρα gs 1250 στα χέρια μου και προσπάθησα να το πάω σε ρυθμούς που παω το multistrada έμεινα από φρένα... Τώρα τι μου λες εσύ...
    Επίσης, η brembo έχει διάφορες σειρές από τρόμπες και δαγκάνες... Δεν είναι όλα τα ίδια...
    Το Multistrada φοράει Stylema. Το R1250GS φοράει Hayes ή Brembo (όχι Stylema). Μέσα σε πίστα αμφιβάλω αν ακόμα και το R1300GS με τα sport Brembo (ανάθεμα αν κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτό) μπορεί να φρενάρει όπως το Multistrada.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Taz Προβολή μηνύματος
    Το Multistrada φοράει Stylema. Το R1250GS φοράει Hayes ή Brembo (όχι Stylema). Μέσα σε πίστα αμφιβάλω αν ακόμα και το R1300GS με τα sport Brembo (ανάθεμα αν κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτό) μπορεί να φρενάρει όπως το Multistrada.
    Η σύγκριση με το μουλτι αφορούσε το δρόμο φίλε μου.
    Εγώ δεν λέω ότι δεν είναι καλή μοτοσυκλέτα το gs.μια χαρά είναι, αλλά κοστίζει και αρκετά χρήματα οπότε αλίμονο αν δεν ήταν.
    Αυτό που λέω είναι, πως ΔΕΝ είναι το σούπερ ντουπερ εργαλείο που νομίζουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες. Και σίγουρα δεν είναι στην κορυφή της κατηγορίας. Και το πόσα απίδια βάζει ο σάκος και αν έχει γίνει σοβαρή δουλειά φαίνεται στη γρήγορη οδήγηση.
    Σε τουριστικούς ρυθμούς όλα καλά είναι.

Ρε παιδες,μην το κουραζουμε και το ξεχειλωνουμε,το θεμα.Ταχουμε ξαναπει.Το μηχανακι γι αυτο που ειναι,και γι αυτο που το αγοραζουν,(και ειναι στην κορυφη των πωλησεων στην κατηγορια του)μια χαρα ειναι.Ομως μην κανουμε την τριχα τριχιά,επειδη βλεπουμε καποιον να το πηγαινει στο οριο,στα ορια της βλακείας.Η bmw το εφτιαξε για φορτωμενα ταξιδια και για κει ειναι μανούλα.Αν προσπαθησεις να κανεις,κατι διαφορετικο (πολη,μοτοκρος,σκληρο εντουρο,αλματα,κοκκινα,κλπ ταρζανιες) θα τα παρεις συντομα στο χερι,ειτε απο κινητηρα ειτε απο αξονα κλπ.Καθε πραγμα ειναι καταλληλο γι αυτο που κατασκευαστηκε.ΤΕΛΟΣ.

Μέλος
    Η σύγκριση με το μουλτι αφορούσε το δρόμο φίλε μου.
    Εγώ δεν λέω ότι δεν είναι καλή μοτοσυκλέτα το gs.μια χαρά είναι, αλλά κοστίζει και αρκετά χρήματα οπότε αλίμονο αν δεν ήταν.
    Αυτό που λέω είναι, πως ΔΕΝ είναι το σούπερ ντουπερ εργαλείο που νομίζουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες. Και σίγουρα δεν είναι στην κορυφή της κατηγορίας. Και το πόσα απίδια βάζει ο σάκος και αν έχει γίνει σοβαρή δουλειά φαίνεται στη γρήγορη οδήγηση.
    Σε τουριστικούς ρυθμούς όλα καλά είναι.
    Το αν είναι στην κορυφή της κατηγορίας ή όχι θα το κρίνουν οι πωλήσεις. Οι επιδόσεις δεν είναι το μοναδικό κριτήριο που αγοράζει κάποιος μια μοτοσυκλέτα, ειδικά αυτής της κατηγορίας

Το αν είναι στην κορυφή της κατηγορίας ή όχι θα το κρίνουν οι πωλήσεις. Οι επιδόσεις δεν είναι το μοναδικό κριτήριο που αγοράζει κάποιος μια μοτοσυκλέτα, ειδικά αυτής της κατηγορίας
    Οχι, οι πωλήσεις θα κρίνουν αν αρέσει και βολεύει την πλειοψηφία των πελατών. Άλλο αυτό άλλο αν είναι το καλύτερο. Το πιο βολικό ναι.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Οχι, οι πωλήσεις θα κρίνουν αν αρέσει και βολεύει την πλειοψηφία των πελατών. Άλλο αυτό άλλο αν είναι το καλύτερο. Το πιο βολικό ναι.
    Αυτό.

Και μη ξεχνάμε ότι ο πολύς κόσμος δε θέλει ducati ή ktm γιατί φοβάται.

Administrator
    Επιπλέον το telelever για τον αδαή είναι μεγάλο εργαλείο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδες,μην το κουραζουμε και το ξεχειλωνουμε,το θεμα.Ταχουμε ξαναπει.Το μηχανακι γι αυτο που ειναι,και γι αυτο που το αγοραζουν,(και ειναι στην κορυφη των πωλησεων στην κατηγορια του)μια χαρα ειναι.Ομως μην κανουμε την τριχα τριχιά,επειδη βλεπουμε καποιον να το πηγαινει στο οριο,στα ορια της βλακείας.Η bmw το εφτιαξε για φορτωμενα ταξιδια και για κει ειναι μανούλα.Αν προσπαθησεις να κανεις,κατι διαφορετικο (πολη,μοτοκρος,σκληρο εντουρο,αλματα,κοκκινα,κλπ ταρζανιες) θα τα παρεις συντομα στο χερι,ειτε απο κινητηρα ειτε απο αξονα κλπ.Καθε πραγμα ειναι καταλληλο γι αυτο που κατασκευαστηκε.ΤΕΛΟΣ.
    Ούτε για αυτό ακριβώς το έφτιαξε. Αν θες κάτι τέτοιο πάρε το rt η το κ1600gtl.
    Ειδικά το νέο gs1300 έχει αρκετά χωμάτινο προσανατολισμό.
    Άλλο γιατί εξελίχθηκε ένα μηχανάκι άλλο γιατί νομίζουμε.

Μέλος

Ποιο είναι τότε το καλύτερο; Το πιο γρήγορο, το πιο άνετο, αυτό με τη λιγότερη κατανάλωση, που δεν σε ζεσταίνει στην κίνηση, με τους λιγότερους αεροδυναμικούς θορύβους κλπ
    Υπάρχουν άπειρα κριτήρια και για τον καθένα έχουν διαφορετικό συντελεστή βαρύτητας.
    Εσύ το λες βολικό, εγώ το λέω καλύτερο. Τώρα αν είναι καλύτερο για εσένα ή εμένα εξαρτάται από τις ανάγκες και τα θέλω του καθενός.

Ποιο είναι τότε το καλύτερο; Το πιο γρήγορο, το πιο άνετο, αυτό με τη λιγότερη κατανάλωση, που δεν σε ζεσταίνει στην κίνηση, με τους λιγότερους αεροδυναμικούς θορύβους κλπ
    Υπάρχουν άπειρα κριτήρια και για τον καθένα έχουν διαφορετικό συντελεστή βαρύτητας.
    Εσύ το λες βολικό, εγώ το λέω καλύτερο. Τώρα αν είναι καλύτερο για εσένα ή εμένα εξαρτάται από τις ανάγκες και τα θέλω του καθενός.
    Καλύτερο είναι κυρίως αυτό που είναι πιο άρτια εξελιγμένο και με τα ποιοτικότερα περιφερειακά. Και συνήθως αυτό φαίνεται στη γρήγορη οδήγηση.
    Φυσικα και όλα αυτά που αναφέρεις μετράνε αλλά και σε αυτά δεν υπερτερεί κάπου το gs.

Όπως έχουν πει και διάφοροι πιο σχετικοί από μένα,στο μόνο που υπερτερεί ένα gs είναι πως λόγο του πολύ χαμηλού κέντρου βάρους βολεύει τους ηλικιωμένους να το σηκώσουν πολύ ευκολα από το πλαϊνό σταντ και να νιώθουν ασφάλεια με αυτό.
    Αν είναι αυτό λόγος αγοράς πάω πάσο...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Οταν δουλευουν βεβαιως εχει πολυ καλα φρεναζ.Αλλα αρκετες φορες ΔΕΝ δουλευουν.Μπες σε αγγελιες και κοιτα σε ποσες περιπτωσεις ανω της δεκαετίας,οι ιδιοι οι ιδιοκτητες το αναφερουν στις αγγελιες οτι το σερβο ή το ABS ΔΕΝ δουλευει,και τα ποσα προβληματα εχουν σ αυτον τον τομεα γενικως,και σε πολυ μικροτερα χρονικα διαστηματα, που εχουν χιλιοαναφερθει στα διαφορα γκρουπ στο ιντερνετ.Να τα λεμε κι αυτα.Εχω κινεζικη μηχανή,και δεν εχω αλλαξει υγρα εδω και δυο χρονια,σπανια πλενω το μηχανακι,και το ΑBS της bosch λειτουργει.Γιατι αφου εχει το ιδιο η bmw ,παρουσιαζει ολο προβληματα???? Δικαιολογειται σε τοσο ακριβη μοτοσυκλεττα,οταν σε 250αρια μικρης αξιας σκουτερ,μοτοσυκλετακια κλπ,λειτουργουν ανελλιπως???ΑΝ δεν μπορει ολοκληρη bmw να τα λυσει,ας βαλει κι εκει ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ,και οριο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,οπως εκανε με τον αξονα,που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 30 χρονια να λυσει το προβλημα.ΕΛΕΟΣ ΠΧΙΑ.
    Το σερβό έχει καταργηθεί από το 2007! Επι 17 συνεχόμενα χρόνια ΔΕΝ έχει παρατηρηθεί ούτε ένα φαινόμενο ελλειπών φρενων και το σύστημα συνδυασμένων φρενων 70-30 έχει αποδείξει ότι λειτουργεί άριστα, η 270 κιλών μοτοσυκλετα κοκαλώνει ακαριαία.

Μην γράφουμε λοιπόν ανακρίβειες, να διασταυρωνουμε και κάτι.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Καλύτερο είναι κυρίως αυτό που είναι πιο άρτια εξελιγμένο και με τα ποιοτικότερα περιφερειακά. Και συνήθως αυτό φαίνεται στη γρήγορη οδήγηση.
    ...
    Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το κριτήριο είναι υποκειμενικό;

Δεν κρίνονται όλα με το γυρολόγιο.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Mην κατηγορούμε τους ηλικιωμένους και οι πιτσιρικάδες το σηκώνουν..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2024-BMW-R1300-GS-REVZILLA-11.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	93,5 KB 
ID:	454031

Administrator
    Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια.

Ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει να οδηγεί, oπότε επιλέγει βάσει prestige και ευκολίας.
    Οπότε παίρνει BMW.

Παρόμοια θέματα

1. η παιδικη χαρα
    από geopitt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 14:05
  2. Γεια και χαρα σας!!!
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 20:53
  3. Γεια Χαρα Στουσ Μισουσ Τεστ Νο2
    από celtic13 στο forum Off topic