Πάλι τα ίδια...:ZZZ: :hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
παρε υπνοστεντολ οποτε ερχεται πανσεληνος βρε συ! :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
![]()
![]()
Τι είναι αυτά; Χαπάκια; Δε γουσταίρνω !!!![]()
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Ετσι παθαινουν οσοι γερνανε ρε !Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Χωρις καμια πλακα και με φοβερα νευρα ζηταω βοηθεια...Μπορει καποιος να μου το εξηγησει, γιατι οποτε εχει πανσεληνο δεν κοιμαμαι...Δεν το ηξερα για χτες το βραδυ και το καταλαβα γιατι απλα παλι δεν κοιμηθηκα...Γιατι συμβαινει αυτο ρε γαμωτο??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη σκας ... ηλικιακο ειναι εκτος κι' αν σε δαγκωσε κανας κοπριτης στο Λεδεαρ οποταν λιγα ειναι τα ψωμια σου ...
Βρες θεση στα ανεκδοτα στα "Σκυλια" εκτος και αν βιαζεσαι οποταν και οι "Αγελαδες" καλες ειναι !
Η στανη εκλεισε ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aν δεν σου αρεσουν υπαρχουν και τα ARDAN με σιγουρο αποτελεσμαΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
παρε υπνοστεντολ οποτε ερχεται πανσεληνος βρε συ! :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Εγώ λέω όποτε έχει πανσέληνο να κατεβαίνεις και να πλένεις το μηχανάκι.![]()
![]()
......λεω να παω να κυνηγησω τα ποντικια που τρωνε τα λαστιχα της BMWΑρχικά δημιουργήθηκε από Carlos.1on2
Εγώ λέω όποτε έχει πανσέληνο να κατεβαίνεις και να πλένεις το μηχανάκι.![]()
![]()
![]()
Δε θα τα βρεις. Τα έφαγε η γάτα που γέννησε στη μεγάλη και άνετη σέλα
και που να ηξερες ποσο κοπριτης ειναι αυτος που τον δαγκωσε.... διαρκειας!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
... ηλικιακο ειναι εκτος κι' αν σε δαγκωσε κανας κοπριτης στο Λεδεαρ οποταν λιγα ειναι τα ψωμια σου ...
![]()
![]()
![]()
![]()