Φασον μάρκα με δανεικά κασωματα και ιδιαίτερο μπρίο στην διακόσμηση.
Φασον μάρκα με δανεικά κασωματα και ιδιαίτερο μπρίο στην διακόσμηση.
Το Invicta pro diver αν το βρεις κάτω από 100€, αξίζει.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Τι ειδους ρολοι ψαχνεις για να σε βοηθησουμε;
Π.χ. αυτοματο,μπαταριας,καταδυτικο;
Ποιο invicta σου εχει γυαλισει ας πουμε
για να σου προτεινουμε κατι αντιστοιχο
Υπάρχουν και πολύ καλοβαλμενα orient και citizen, πρώτα όμως η αναφορά που λέει ο husky.
Η voge δεν βγάζει ρολόγια αλλά seiko υπάρχουν και με 150-250 ευρώ, αυτόματα. Άρα η διαφορά είναι αρκετά κάτω από 100 ευρώ από τα invicta οπότε δεν αξίζει να πας εκεί.
Εκτός και αν ψάχνεις ξέρω γω κανένα καταδυτικό ρολόι.
Ακόμα και εκεί, όμως, εγώ έχω ένα citizen promaster solar diver το οποίο κοστίζει 280 ευρώ. Πάλι δεν αξίζει την διαφορά η invicta...
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Θα πρέπει ο φίλος να γίνει πιο συγκεκριμένος στο τι ρολόι θέλει, μηχανικό, quartz, κλπ για να μην συγκρίνουμε και μεις πατάτες με μήλα.
Αν θέλει μηχανικό καταδυτικό, το μοντέλο που πρότεινα πιο πάνω δεν υπάρχει αντίστοιχο seiko με κάτω από 100€ το 2024. Θα πρέπει να κοιτάξει aliexpress και εκεί πάλι δύσκολα θα βρει κάτω από 100€. Το μόνο αξιόλογο καταδυτικό με 100€ που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Vostok amphibia.
Καταδυτικό αυτόματο seiko με 200€; ποιο είναι;
Ε, αυτό δεν έγραψα και γω πιο πάνω; να γίνει πιο συγκεκριμένος.
Τα invicta γενικώς είναι μέτρια προς χάλια, αλλά το pro diver αξίζει αν το βρεις στα 80€.
γνωμούλα για tag heuer connected; ψαχνω να πουλήσω το μηχανάκι για να πάρω ένα ρολοι εως 2κ. θα ήθελα κάποιο ελβετικό, ηλιακό, σκελετό/να φαίνεται λιγο μεσα ο μηχανισμός. Αν γινόταν να είναι και λίγο σμαρτ και λίγο ιδιαίτερο/αντισυμβατικό...
done.