Ώπα παιδιά έχουμε και μια ηλικία, σε μια βδομάδα γινόμαστε 30 μερικοί, μην μας πεθάνετε!!!
Τι ομορφιά είναι αυτή;
Μερακλής! Άπεφτο και αγρατζούνιστο να είναι μάστορη!!
Ώπα παιδιά έχουμε και μια ηλικία, σε μια βδομάδα γινόμαστε 30 μερικοί, μην μας πεθάνετε!!!
Τι ομορφιά είναι αυτή;
Μερακλής! Άπεφτο και αγρατζούνιστο να είναι μάστορη!!
Από μασίφ τιτάνιο; monoblock.. απίστευτη δουλειά! Πολύ ωραίες![]()
είναι για έκθεση το εργαλείο, να το χαζεύεις με τις ώρες![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Όταν έχεις brembo και τις αλλάζεις για καλύτερες brembo... inception!!!
Ride(s) the wind of change...
Τελευταία τροποποίηση από JIMK7; 10/07/2024 στις 11:42.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Να το χαιρεσαι φίλε!
Ερωτήσεις:
-Την προηγούμενη μανέτα, την είχες αλλάξει γιατί στα πολλά χλμ "πάταγε" μόνη της φρένο λόγω του αέρα. Αυτή τώρα που έβαλες, δεν θα κάνει το ίδιο?
-Εχεις άλλάξει κάποια εξαρτήματα 2 και 3 φορες, δεν είναι πεταμένα λεφτά αυτά? Γιατί δεν πας για το καλύτερο απο την αρχή ? Καταλαβαίνω την κ@υλα για συνεχη βελτίωση, αλλά σε αυτα τα κόστη, κατα την άποψη μου, ισως είναι λίγο πιο σώφρον να περνάς κάποια ενδιάμεσα στάδια.
Keep on keeping on!!
Υ.Γ. Άυτό που εκπλήσει είναι το πόσες φορές έχεις λύσει /δεσει όλη την μοτοσυκλέτα. Το ρεζερβουαρ μόνο και το ψαλίδι προφανώς άπειρες, αλλά δεν βλέπω να είχες καμία αστοχία. Παίζει ρόλο η υπομονή? Τα εργαλεία? Τα ίδια τα εξαρτήματα λόγω ποιότητας?
Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 10/07/2024 στις 11:18.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Οι προηγουμενες δαγκανες που ειχα ειχουν εμβολα 4Χ32 και θελουν ντρομπα φρενου 19Χ18 οι καινουργιες δαγκανες που πηρα τωρα εχουν 4Χ30 εμβολα οποτε θελουν αλλο νουμερο ντρομπα φρενου 19Χ16 ειναι το σωστο
Τοτε που πηρα το μηχανακι δεν υπηρχαν οι καινουργιες δαγκανες που πηρα τωρα, οποτε λογικο να ειναι μετα απο τοσα χρονια κατα πολυ καλυτερες γιατι οι τεχνολογια κανει αλματα οσο για τις παλιες δεν θα τις πεταξω θα τις πουλησω και μαλιστα αρκετα καλα λεφτα γιατι ειναι κι αυτες παρα πολυ καλες αλλα ειπαμε ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Μας έχει φύγει το κεφάλι με αυτά που βλέπουμε.
Νομιζω ελάχιστα πράγματα έχουν μείνει που θέλουν αναβάθμιση πλέον
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Εγώ παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον την πτώση του βάρους. Εντυπωσιακό. Πόσο είναι τώρα;