Ότι είναι άσχημο είναι.
Αλλα το κόκκινο χρώμα του press kit είναι το ασχημότερο.
Στο triple black η στην έκδοση με το πράσινο ισορροπεί κάπως...
Υγ. Μην βαράτε...![]()
Ότι είναι άσχημο είναι.
Αλλα το κόκκινο χρώμα του press kit είναι το ασχημότερο.
Στο triple black η στην έκδοση με το πράσινο ισορροπεί κάπως...
Υγ. Μην βαράτε...![]()
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Πάντως πέρα από την πλάκα, μόλις το είδα νόμιζα πως μας έκαναν πλάκα.
Όσο το βλέπω αρχίζω και το συνηθίζω και δεν μου φαίνεται τόσο άσχημο.
Γενικά πότε δεν μου άρεσαν οι adventure εκδόσεις των GS και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση.
Καλές προθέσεις είχαν αλλά το παράκαναν.
Είναι σαν να καβαλάς ειδικό εξοπλισμό.
Δεν μπορώ να φανταστώ ρεαλιστικό σενάριο που να υπερτερεί αυτό σε σχέση με το απλό.
Που θα πας και θα είσαι καλύτερα χωρίς να κινδυνεύεις απο αυτό;
Το βάρος του και τον όγκο του θα τα πληρώσεις παντού. Σε κάθε χρήση, σε κάθε σημείο.
Η εμφάνιση του φωνάζει γδάρτε με να βγάλετε πενταετία, που θα πάει, στους πόλους κάνει κρύο.
Μ' αυτά και μ' αυτά έχουν καταφέρει και ασχολείται όλος ο πλανήτης με το συγκεκριμένο.
Όπως έλεγε κι ένας φίλος any publicity is good publicity.
είναι καθαρά εξοικείωση στο μάτι και σε δέυτερο βαθμο οι αναρτήσεις του ειδικού τύπου
σε ένα χρόνο απο τώρα θα είναι το απόλυτο όπλο της κατηγορίας
εγω είμαι περίεργος τι βρίσκεται κατασκευαστικά πίσω απο τα αλουμινένια πλαινά καπάκια γιατί χρειάστηκε να πάρει τόσο πλάτος ψηλά. Γιατί δε μπορεί κάτι θα έχει απο πίσω, είδα τα μεσοπλάγια περίτεχνα ψυγεία, αλλά και πάλι γιατί τόσος όγκος εκεί
you rise you fall you're down then you rise again
έτσι εξηγείται είναι η συνέχεια του κατα μήκους ρεζερβουάρ
ωραίος george
you rise you fall you're down then you rise again
Όσο το βλέπω μου αρέσει.
Αν σκεφτείς ότι με 2.5000€ πας από την ασχήμια του απλού σε αυτό πρέπει να πούμε και ευχαριστώ στους Γερμανούς.
Καλές αγορές σε όλους !!!
Οταν βγηκε το nc λεγανε/λεγατε θα το συνηθίσουμε, το strom 800 τα ιδια, το τουαρεγκ τα ιδια, αυτο τα ιδια... Οχι δεν τα συνηθίσαμε, ενα κακο σχεδιο είναι ενα κακο σχεδιο και αυτο ειναι χειροτερο απο κακο. Αν μια μηχανη σε ενδιαφερει να ειναι εμφανίσιμη για να νιωθεις καλα που την πλήρωσες και την καβαλας,αυτο το πραμα δεν το αγοραζεις.
Και θα ενιωθα δυο φορες ηλιθιος να πληρώσω αυτο τον αχταρμα με ροδες οταν ξερω οτι αλλες εταιριες προσπαθησαν πραγματικά να σχεδιασουν κατι ομορφο. Μπορει να ειναι πρακτικο το σχεδιο, λειτουργικο η κατι αλλο. Ομως σιγουρα μπορουσε να γινει καλυτερη δουλεια. Αυτο ειναι σαν ομοιωμα απο λεγκο που τα ταιριαξανε 4χρονα παιδακια.
Η BMW έφτιαξε ουσιαστικά το πρώτο SUV μηχανάκι.![]()
The Dirty Harry