Σελίδα 15 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 1644

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Όχι,παλιά λόγω ανταγωνισμού των ιδιωτικών ΚΤΕΩΝ (!) δεν χρεώνανε πρόστιμο για να τσιμπήσουν πελάτες,τώρα όμως τα βρήκανε μεταξύ τους και ακολουθούν κοινή πολιτική.
    Απο τοτε που εγινε ενιαια η πλατφορμα για τα ΚΤΕΟ, το προστιμο βγαινει αυτοματα και μαλιστα αν περασεις τους 6 μηνες βεβαιωνεται στην εφορια, δεν το πληρωνεις εκει. Το εμαθα απο τυπο που περνουσε πριν απο εμενα και του εξηγουσε η κοπελα στο γκισε

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Απο τοτε που εγινε ενιαια η πλατφορμα για τα ΚΤΕΟ, το προστιμο βγαινει αυτοματα και μαλιστα αν περασεις τους 6 μηνες βεβαιωνεται στην εφορια, δεν το πληρωνεις εκει. Το εμαθα απο τυπο που περνουσε πριν απο εμενα και του εξηγουσε η κοπελα στο γκισε
    Όντως Νίκο γιατί η κοστολόγηση βγαίνει πλέον από το Υπουργείο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Άσχετο αυτό που λες.....
    Οσον αφορα την αυξηση των τιμων στα ΚΤΕΟ ,εδω και κατι χρονια,σχετικοτατο.Η αυξηση ηταν σχεδον 100%.Και μηχανακια και στα αυτοκινητα.ΚΑΘΑΡΗ επεμβαση και ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ,λογω αδυναμιας ανταγωνισμου του κρατους προς τους ιδιωτες.Και φυσικα αυτο ευνοησε τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΕΟ.Αντι να σφαγουν μεταξυ τους τωρα λογω διατιμησης εχουν τις ιδιες τιμες ολοι.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Οσον αφορα την αυξηση των τιμων στα ΚΤΕΟ ,εδω και κατι χρονια,σχετικοτατο.Η αυξηση ηταν σχεδον 100%.Και μηχανακια και στα αυτοκινητα.ΚΑΘΑΡΗ επεμβαση και ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ,λογω αδυναμιας ανταγωνισμου του κρατους προς τους ιδιωτες.Και φυσικα αυτο ευνοησε τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΕΟ.Αντι να σφαγουν μεταξυ τους τωρα λογω διατιμησης εχουν τις ιδιες τιμες ολοι.

Ρε συ Παναγιώτη....κατανοείς ΤΙ διαβάζεις η μπα;
    Ο Νίκος αναφέρθηκε στο ΠΡΟΣΤΙΜΟ που τότε το χρέωναν η όχι, τα ΚΤΕΟ και όχι στο κόστος του, αυτό καθ΄αυτό. Κάποια, λοιπόν, ΚΤΕΟ δεν χρέωναν, ως όφειλαν το πρόστιμο αν πήγαινες εκπρόθεσμα το όχημά σου, για να τσιμπίσουν την εργασία/ποσό.
    Πλέον το σύστημα ΔΕΝ επιτρέπει να το περάσεις ΧΩΡΙΣ να μπει το πρόστιμο, οπότε.....

Το πιάνεις τώρα η ακόμα δεν;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ρε συ Παναγιώτη....κατανοείς ΤΙ διαβάζεις η μπα;
    Ο Νίκος αναφέρθηκε στο ΠΡΟΣΤΙΜΟ που τότε το χρέωναν η όχι, τα ΚΤΕΟ και όχι στο κόστος του, αυτό καθ΄αυτό. Κάποια, λοιπόν, ΚΤΕΟ δεν χρέωναν, ως όφειλαν το πρόστιμο αν πήγαινες εκπρόθεσμα το όχημά σου, για να τσιμπίσουν την εργασία/ποσό.
    Πλέον το σύστημα ΔΕΝ επιτρέπει να το περάσεις ΧΩΡΙΣ να μπει το πρόστιμο, οπότε.....

Το πιάνεις τώρα η ακόμα δεν;
    το πιανω ρε,δεν ειμαι τοσο βλακαςΑπλως ανεφερα και την γενικοτερη αυξηση που θυμιζει καρτελ κρατους ιδιωτων,και ετσι οι τιμες πηραν την ανηφορα,προς οφελος και των μεν και των δε.Πω -πω ζοχαδας που εισαι αδερφακι μου.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    το πιανω ρε,δεν ειμαι τοσο βλακαςΑπλως ανεφερα και την γενικοτερη αυξηση που θυμιζει καρτελ κρατους ιδιωτων,και ετσι οι τιμες πηραν την ανηφορα,προς οφελος και των μεν και των δε.Πω -πω ζοχαδας που εισαι αδερφακι μου.

Και το θεώρησες σχετικό; μάλιστα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    δεν εγινε λογο αδυναμιας ανταγωνισμου του κρατους. εγινε γιατι ειχε μαζεψει ολο τον κοσμο το mrkteo που το ειχε 10ευρω και οι υπολοιποι πηγανε στην κυβερνηση και της θυμισαν οτι εχουμε ελευθερη αγορα μονο οταν μας συμφερει. οποτε και τους "εφτιαξε" με το 25αρι. γιατι ο ανταγωνισμος πρεπει να λειτουργει.

Και το θεώρησες σχετικό; μάλιστα....
    ε ναι ρε,αφου κι αυτο μια μορφη αυξησης ηταν.εξ αλλου σου ειπα,μια βλακεία την εχω.εχω πεσει αρκετες φορες απο δικυκλο,50 χρονια στο κουρμπετι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Σας είδα μεγάλη παρέα με τα μεγάλα on-off σας για Ναύπλιο, ο τύπος με το 1250GSA που είχε πιάσει το αντίθετο ρεύμα, να έχει υπόψιν του ότι αμάξι vs μοτοσικλέτα, σημειώσατε 1...
    Με τετοιο μαστοδοντο μαλλον 1-1 ειναι τ αποτελεσμα.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εξαρτάται τον αντίπαλο του μαστόδοντου, αλλά και Smart να είναι, ο αναβάτης δύσκολα θα μείνει όρθιος...έως ακατόρθωτο.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Πάντα αμάξι vs μηχανή το αποτέλεσμα είναι 1. Αυτό που παίζει είναι αν θα έχει απώλεια ή τραυματισμό..........
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τα είπε όλα η από πάνω...

εχω δει αμαξι σε συγκρουση με μαστοδοντο να κοβεται στα δυο ,να σκοτωνεται ο οδηγος του,και ο αναβατης να σωζεται με τραυματισμο περνωντας απο πανω.γενικα ομως αυτη η πιθανοτητα ειναι μικρη.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    εχω δει αμαξι σε συγκρουση με μαστοδοντο να κοβεται στα δυο ,να σκοτωνεται ο οδηγος του,και ο αναβατης να σωζεται με τραυματισμο περνωντας απο πανω.γενικα ομως αυτη η πιθανοτητα ειναι μικρη.
    Αν κάνεις μια στατιστική έρευνα αυτή η πιθανότητα δεν είναι απλά μικρή. Είναι αμελητέα και μη αξία αναφοράς! Δεν ορίζεται καν σαν πιθανότητα λόγω της ελάχιστης τιμής της. Είναι σα να πλησιάζουμε το ένα προς άπειρο. Κι αυτό γιατί πρώτα πρέπει να πάρεις την πιθανότητα να είναι μια τέτοια μηχανή (αμάξι vs μηχανή σημειώσατε 1), και δεύτερον η πιθανότητα να γίνει κάτι τετοιο (τόσα τροχαία αμάξι vs μηχανή, ξέρουμε πως κατέληξαν). Άρα καλό είναι να μην το αναφέρουμε ούτε σαν αστείο!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν είναι κινέζικο θα βγει αγρατζούνιστο.

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3