Οσον αφορα την αυξηση των τιμων στα ΚΤΕΟ ,εδω και κατι χρονια,σχετικοτατο.Η αυξηση ηταν σχεδον 100%.Και μηχανακια και στα αυτοκινητα.ΚΑΘΑΡΗ επεμβαση και ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ,λογω αδυναμιας ανταγωνισμου του κρατους προς τους ιδιωτες.Και φυσικα αυτο ευνοησε τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΕΟ.Αντι να σφαγουν μεταξυ τους τωρα λογω διατιμησης εχουν τις ιδιες τιμες ολοι.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Ρε συ Παναγιώτη....κατανοείς ΤΙ διαβάζεις η μπα;
Ο Νίκος αναφέρθηκε στο ΠΡΟΣΤΙΜΟ που τότε το χρέωναν η όχι, τα ΚΤΕΟ και όχι στο κόστος του, αυτό καθ΄αυτό. Κάποια, λοιπόν, ΚΤΕΟ δεν χρέωναν, ως όφειλαν το πρόστιμο αν πήγαινες εκπρόθεσμα το όχημά σου, για να τσιμπίσουν την εργασία/ποσό.
Πλέον το σύστημα ΔΕΝ επιτρέπει να το περάσεις ΧΩΡΙΣ να μπει το πρόστιμο, οπότε.....
Το πιάνεις τώρα η ακόμα δεν;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
δεν εγινε λογο αδυναμιας ανταγωνισμου του κρατους. εγινε γιατι ειχε μαζεψει ολο τον κοσμο το mrkteo που το ειχε 10ευρω και οι υπολοιποι πηγανε στην κυβερνηση και της θυμισαν οτι εχουμε ελευθερη αγορα μονο οταν μας συμφερει. οποτε και τους "εφτιαξε" με το 25αρι. γιατι ο ανταγωνισμος πρεπει να λειτουργει.
Τα είπε όλα η από πάνω...
εχω δει αμαξι σε συγκρουση με μαστοδοντο να κοβεται στα δυο ,να σκοτωνεται ο οδηγος του,και ο αναβατης να σωζεται με τραυματισμο περνωντας απο πανω.γενικα ομως αυτη η πιθανοτητα ειναι μικρη.
Αν κάνεις μια στατιστική έρευνα αυτή η πιθανότητα δεν είναι απλά μικρή. Είναι αμελητέα και μη αξία αναφοράς! Δεν ορίζεται καν σαν πιθανότητα λόγω της ελάχιστης τιμής της. Είναι σα να πλησιάζουμε το ένα προς άπειρο. Κι αυτό γιατί πρώτα πρέπει να πάρεις την πιθανότητα να είναι μια τέτοια μηχανή (αμάξι vs μηχανή σημειώσατε 1), και δεύτερον η πιθανότητα να γίνει κάτι τετοιο (τόσα τροχαία αμάξι vs μηχανή, ξέρουμε πως κατέληξαν). Άρα καλό είναι να μην το αναφέρουμε ούτε σαν αστείο!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......