Καλησπέρα και καλώς ήρθατε άλλη μια φορά να ταλαιπωρήσω τα δύσμοιρα εγκεφαλικά σας κύτταρα,
είναι μια ερώτηση που σίγουρα δεν με απασχολεί προσωπικά άμεσα για πολλούς λόγους, αλλά:
Αφ'ενός βλέπω-διαβάζω και εκτός φόρουμ αρκετό κόσμο να ξεκινάει πολύ απότομα στα βαθειά -κατ'εμέ τουλάχιστον- και πιστεύω θα είναι χρήσιμο και πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείτε την άποψη σας και την διαδρομή σας και....
...κατά δεύτερον, θα ήταν ενδιαφέρον να μοιραστείτε οι πιο παλιοί χωρίς φόβο και πάθος
αλλιώς δεν έχει νόημα...
Πώς κρίνετε/κρίνατε οτι ήσαστε έτοιμοι να ανεβείτε ιπποδυνάμεις και κυβικά, αλλά και να αναφερθείτε όσοι ανεβήκατε κατηγορίες στο κατά πόσο πιστεύετε οτι ήταν η σωστή απόφαση, με κριτήρια όπως το κατά πόσο νιώθετε οτι καταχράζεστε το γκάζι/ έχετε τις ικανότητες να το διαχειριστείτε, αλλά και πρακτικούς παράγοντες όπως η πραγματική λειτουργικότητα για τη σχετική προορισμένη χρήση(πχ 1000άρι που χρησιμοποιείται και σαν καθημερινό μέσο), όπως και ότι άλλο θέλει να πει κάποιος.
***Επειδή είναι πολύ σημαντικό για εμένα να απαντήσει ο καθένας με ειλικρίνεια, από μεριάς μου θέλω να επισημάνω οτι σκοπός του νήματος δεν είναι η επίκριση κανενός που θα μπει στον κόπο να μοιραστεί την εμπειρία του.
Θα παρακαλούσα να μην υπάρξουν απαντήσεις επί των επιλογών κανενός εκτός αν ζητηθεί, ευχής έργον είναι ο κάθε αναγνώστης να κρίνει από μόνος του αν μια θέση τον εκφράζει ή όχι από τις απαντήσεις που θα δοθούν.***
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους μπουν στον κόπο!
Για να κάνω την αρχή, ξεκινάω αυτό το θέμα από ένα άκρο, ως ένας άνθρωπος με μία σίγουρη δόση ψευδούς αυτοπεποίθησης, που έχω καταλήξει οτι προκειμένου να συνεχίζω να χρησιμοποιώ μοτοσυκλέτα νιώθω οτι θα πρέπει να περιορίζομαι σε ισχύ, κυριολεκτικά γιατί οτι και να μου έδινες θα έψαχνα ευκαιρία να το ανοίξω, δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ έτσι
Κάποιος μπορεί να μου πει είσαι λάθος άσε τα μηχανάκια και τράβα με μετρό, ή πάρε μεγαλύτερο να φοβηθείς, για εμένα οι σχολιασμοί θα είναι δεκτοί.