Όχι δεν έχω μετρήσει βολτ, θα το κάνω όμως. Με έχει κουράσει το θέμα , κάθε τρείς μήνες λύνω όλη την μοτοσυκλέτα για να φθάσω στις ενώσεις κάτω από το φιλτροκουτι. Το καλώδιο της μεγάλης σκάλας είχε ψηθεί, το έκανα και αυτό by-pass . Δεν έχω φώτα πορείας, δεν ξέρω πιο καλώδιο και σε ποια φυσα είναι. Όποιος το γνωρίζει θα με βοηθήσει πολύ.
Το κακό είναι ότι τα καλώδια είναι πραγματικά τσιμα τσιμα. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τους Ιάπωνες όσο αφορά τις καλωδιώσεις, όλα τα έχουν κάνει χωρίς μποσικα, ούτε φυσες δεν μπορείς να αλλάξεις αφού αφού άμα κόψεις τις παλιές φυσες μετά δεν θα φτάνουν να κάνουν ένωση οι νέες φυσες αφού θα έχεις φάει μήκος από τα καλώδια.
Πλαίσιο και κινητήρας σούπερ καπ τα ηλεκτρικά για τα μπάζα!
4 χρόνια μετά....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Επιτέλους το έφτιαξα και αυτή την φορά. Όλοι ακόμα και συνεργεία εστίαζαν στο διακόπτη της μίζας , κανένας δεν έβρισκε το πρόβλημα. Σε όλες τις επαφές μου έχει κάψει που έχει να κάνει με τα φώτα. Αυτή την φορά είχε φύγει από κόλληση καλαϊ που βρίσκεται στον αριστερό διακόπτη. Επειδή το καλώδιο είναι σφινομενο μια έκανε επαφή μια όχι και μας είχε μπερδέψει. Ένα βράδυ έφαγα φλασια ότι είναι το μοναδικό σημείο που δεν έχω ελέγξει οπότε και εντόπισα το πρόβλημα.
Συνοψίζοντας όσοι έχετε πρόβλημα με τα φώτα 1)κοιτάτε στην αριστερή φυσα με το μαύρο λαστιχένιο κάλυμμα, 2)κάτω από το φιλτροκουτι, 3)στον διακόπτη της μίζας και 4)στον αριστερό διακόπτη των φώτων στο τιμόνι.
Ελπίζω να βοήθησα.