Σας προσκαλούμε όλους στην 2η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 10/05/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Το μήνυμα όμως είναι διαχρονικό
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Το μήνυμα όμως είναι διαχρονικό Η λεζάντα κάτω από τη φωτό " Κάποτε..... " αναφέρεται στην 635 ?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Η λεζάντα κάτω από τη φωτό " Κάποτε..... " αναφέρεται στην 635 ? Κάθε προϊόν του Μονάχου παλιώνει σαν το καλό κρασί
Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Μωρή μουστόγρια Γιωργάκη την αρχαιολογία το bmw είδες και αποφάσισες να γράψεις ? μ' αρέσει που μας το παίζεις και kawasakόβιος οχι ρε Πανουλη ....τα ραματα που εχω στην κεφαλη ο φταιχτης (παλι εχασες επεισοδια )
Προσέξτε το όνομα του αντιπροσώπου. Η μοτοσυκλεττα του αιώνος! Ένα δίχρονο chopper 125cc. Και όμως. Είναι Harley. Jawa. Με ιδιόκτητο πολυώροφο κτίριο, παρακαλώ. Η Rolls Roys των μοτοσυκλεττών.
"Νάχα μιά ΥΑΜΑΗΑ!" Το σλόγκαν έπαιζε και σε διαφήμιση στη τηλεόραση. Ασπρόμαυρη φυσικά. ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
Τελευταία τροποποίηση από Triathlon 7; 28/10/2018 στις 18:38.
Αυτό, νομίζω το έβαζες σε σακ-βουαγιάζ και το έπαιρνες μαζί σου.
Να χα μια Yamaha!!! πω πω τι μου θυμίζεις.
sapila racing team bimota SB6 1995 Hornet 900 2005 Yamaha SR500 1981 BMW R75/6 1975 BMW R26 1957
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Σήμερα καθάρισα κάποια παλιά πράγματα και βρήκα τα Υπερατού (circa 1990).