Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Ο καλύτερος λαστιχάς που έχω συναντήσει.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Πέρσι την άνοιξη έβαλα ένα σετακι diablo και μετά πήγα για στρωσιμο με παρέα μέχρι τον Αι Γιάννη.

Την Δευτέρα μετα τις ΣΚ βόλτες έπιασα να καθαρίσω το μηχανάκι και είδα ότι το λάστιχο ήταν 2 ετών.

Το λάστιχο εννοειτε ότι είχε μακαρόνια μέχρι τις άκρες αλλά παρολα αυτα τα παιδια που μου τα βάλανε πήγα και μου τα αλλάξανε χωρίς 2η κουβέντα και είπανε και συγνώμη.

Για εξυπηρετηση δέν μιλάμε και κάνουν και καλές τιμές

MOTO RACER Αγ.Γλυκερίας 21 στο Γαλάτσι 210-2927718

Έχουν ότι λάστιχα γουστάρεις απο γόμες για πίστα μέχρι για παπί
    και πελάτες τους έχουν γίνει πολλόι ΄΄γρήγοροι΄΄ εδω μέσα όπως και μερικοί mod.

gourou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Πέρσι την άνοιξη έβαλα ένα σετακι diablo και μετά πήγα για στρωσιμο με παρέα μέχρι τον Αι Γιάννη.

Την Δευτέρα μετα τις ΣΚ βόλτες έπιασα να καθαρίσω το μηχανάκι και είδα ότι το λάστιχο ήταν 2 ετών.

Το λάστιχο εννοειτε ότι είχε μακαρόνια μέχρι τις άκρες αλλά παρολα αυτα τα παιδια που μου τα βάλανε πήγα και μου τα αλλάξανε χωρίς 2η κουβέντα και είπανε και συγνώμη.

Για εξυπηρετηση δέν μιλάμε και κάνουν και καλές τιμές

MOTO RACER Αγ.Γλυκερίας 21 στο Γαλάτσι 210-2927718

Έχουν ότι λάστιχα γουστάρεις απο γόμες για πίστα μέχρι για παπί
    και πελάτες τους έχουν γίνει πολλόι ΄΄γρήγοροι΄΄ εδω μέσα όπως και μερικοί mod.
    επειδή οι καλοί πρέπει να δια-φημίζονται .......... +1 για το MOTORACER (Αντώνης & Δημήτρης)
    κ.
    My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.

...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"

www.fireblades.org

και να μην ξεχνάμε πώς

όταν κάπου παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας και η κάθε κίνηση μας, απόδοση στη δουλειά, διάθεση κλπ είναι ψυχοτροπικά

είναι όλα σχετικά

για να ολοκληρώνεται ένα σωστό feedback αγοράς!

YEC Το avatar του/της alexk
    Σήμερα πήγα να αλλάξω το πίσω ελαστικό από το μωρό μου, στον Δημήτρη Μπούκη.

Ένα έχω να πω, άψογος. Όσα έχουν αναφέρει στα παραπάνω posts, είναι λίγα μάλλον.
    Είμαι πολύ περίεργος σε θέματα προσοχής της μηχανής μου (σε συνεργείο έχω μεγαλώσει) και έχω να πω ότι ο άνθρωπος αυτός είναι γνώστης και άριστος επαγγελματίας.
    Μπράβο!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Σήμερα πήγα να αλλάξω το πίσω ελαστικό από το μωρό μου, στον Δημήτρη Μπούκη.

Ένα έχω να πω, άψογος. Όσα έχουν αναφέρει στα παραπάνω posts, είναι λίγα μάλλον.
    Είμαι πολύ περίεργος σε θέματα προσοχής της μηχανής μου (σε συνεργείο έχω μεγαλώσει) και έχω να πω ότι ο άνθρωπος αυτός είναι γνώστης και άριστος επαγγελματίας.
    Μπράβο!
    Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος, κι εγώ δεν αλλάζω λαστιχά με τίποτα......

Γειά σου Δημήτρη μάστορα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    δημητρης μιχελακακης...στην δοιρανης,απο του καλυτερους λαστιχαδες που εχω συναντησει ever...ειδικα για μηχανες...
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    δημητρης μιχελακακης...στην δοιρανης,απο του καλυτερους λαστιχαδες που εχω συναντησει ever...ειδικα για μηχανες...
    +1 Πηγαίνω στο Μήτσο από το 99
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Πρωτη φορα βλεπω ενα ολοκληρο forum να μιλαει με τετοια λογια για εναν μηχανικο!
    Μπραβο σου Δημητρη με εκανες πελατη χωρις να σε ξερω!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Πρωτη φορα βλεπω ενα ολοκληρο forum να μιλαει με τετοια λογια για εναν μηχανικο!
    Μπραβο σου Δημητρη με εκανες πελατη χωρις να σε ξερω!
    για διευκρινιστικους λογους, λαστιχας ειναι, οχι μηχανικος!!!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas

μπραβο του τον παιχτη..αυτο ειναι επαγγελματισμος και πολυ καλα εκανες και το ανεφερες γιατι αυτη οι ανθρωποι σπανιζουν στις μερες μας....ολοι κοιτανε την μαρμαγκα μονο.....
    Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι ο Δημήτρης όντως κάνει πολύ καλή δουλειά, έχει καινούργια λάστιχα σε στόκ, ελέγχει και τη μηχανή σου (τακάκια, αλυσίδα, δίσκοι, κλπ) κατά τη διαδικασία αλλαγής χωρίς να το παίζει μηχανικός, και ΚΥΡΙΩΣ είναι πολύ πολύ καλό παιδί/άνθρωπος, δουλευταράς και από ότι καταλαβαίνω καλός οικογενειάρχης.

Οι τιμές του από ότι είδα (σε σχέση με δύο βουλκανιζατέρ που ρώτησα) είναι και αυτές καλές.

Αξίζει να υποστηρίζουμε και να αναδεικνύουμε τέτοιους επαγγελματίες

Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Μπραβο στο παιδί !!!!!
    Και λέω εγώ τώρα.....ακόμη και να μην περάσει ο φίλος μας να τον πληρώσει κάποια στιγμή για το λάστιχο (υποθετικά μιλάω).....αυτός τι έπαθε ? Ε ?

"Εχασε" ένα λάστιχο...και κέρδισε 50 πελάτες !!!!

Μακάρι να είχαν ολοι αυτη την νοοτροπία !!!

Πάντως παιδιά, γενικά ο χώρος εχει αρκετους που σε βλέπουν σαν πορτοφόλι και τπτ άλλο.
    Καλό είναι λοιπόν τέτοιοι άνθρωποι, κι αυτοι φαίνοντε και απο τους πελάτες-φίλους που βλέπεις πάντα να ρέουν στα μαγαζιά τους, να ακούγοντε και να προωθούντε σε αντίθεση με κάποιους επιστήμονες-ξερόλες-σφάχτες που είναι ψυχροί ως άνθρωποι και επαγγελματίες του έμπα-πάρε-φύγε!
    CALCULATOR ISLAND

Αφήστε ρε μάγκες...που πάω την μηχανή για λάστιχα,γυρνάω να την παραλάβω(δεν είχα αφήσει κλειδιά-ήταν ξεκλείδωτη)και βλέπω το τερματικό του τιμονιού σπασμένο:a53: !Παραλίγο να ξανάρχιζα το κάπνισμα από τα νεύρα μου...με κόβω να πηγαίνω προς Πειραιά μερια και'γω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Χθες άλλαξα στο Δημήτρη λάστιχα
    χαλάλι τα 10? παραπάνω απ' αυτά που έδωσε πριν λίγες μέρες ο Nrgman για τα ίδια ακριβώς

πίνεις τον καφέ σου, ακούς τη μουσική σου μαθαίνεις και 50 κουτσομπολιά από τους περαστικούς

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Χθες άλλαξα στο Δημήτρη λάστιχα
    χαλάλι τα 10? παραπάνω απ' αυτά που έδωσε πριν λίγες μέρες ο Nrgman για τα ίδια ακριβώς

πίνεις τον καφέ σου, ακούς τη μουσική σου μαθαίνεις και 50 κουτσομπολιά από τους περαστικούς
    Τι λαστιχάκια έβαλες? Και σε τι τιμή αν επιτρέπεται?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2010, 22:17
  2. Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2006, 18:02
  3. Οι χειροτερη διαφημιση που εχω δει!
    από zephyr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2006, 08:14
  4. Το Σάββατο που έχω Γιορτή
    από latris mixanis στο forum Off topic