Διόρθωσε το "πετρέλαιο" και βάλε " βενζίνη" και σβήσε τα βαψιματα,διότι ο αγοραστής ψυλιαζεται ότι για κάποιο λόγο το έβαψες.
Διόρθωσε το "πετρέλαιο" και βάλε " βενζίνη" και σβήσε τα βαψιματα,διότι ο αγοραστής ψυλιαζεται ότι για κάποιο λόγο το έβαψες.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να μου λένε ότι κοστίζει μόνο 2000 ευρώ?
1500 δίνουν τα lifan..
Κοίτα ξανά το ποστ #7 τελευταία παράγραφο.
Κοινώς μην ακούς και,κυρίως,μην απαντάς σε τέτοια.
Δεν έχει σχεδόν καμία πρακτική αξία. Όποιος το πάρει θα τα δώσει για να το βλέπει μόνο .
Φαντάσου έναν μαντραχαλο 2 μέτρα 100 κιλά να πηγαίνει με αυτό στον Κηφισό,, για δουλειά ντελιβερι δεν κάνει, ούτε μακρινές βόλτες, άντε μέχρι το περίπτερο που είναι 10 λεπτά απόσταση η για να μάθει να οδηγεί ο 15χρονος γιος.
Άρα το αγοραστικό κοινό είναι μόνο συλλέκτες που θέλουν μόνο αυτό,, και έχει και πάρα πολλά συλλεκτικά μηχανάκια που είναι και χρηστικά,
Όπως παλιά τουριστικά,παλιά xt 550 κτλ
Τα βαψιματα αφαιρούν αξία,
Υρ ξέρω εμπόρο που του πήγαινες τέτειο με 5000 χιλιόμετρα, τα γυρνούσε στα μηδέν και το ξαναπουλουσε για καινούριο.
Ό,τι σου είπε ο karellen. Μην ασχολείσαι. Και φθηνά το έχεις βάλει. Αυτοί που σου τα λένε αυτά δε σε απασχολούν γιατί πολύ απλά δεν είναι το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεσαι.
Βάλε αγγελία σε ξένα site. Αν δεν το έχεις με τις ξένες γλώσσες ζήτα βοήθεια από κάνα πιτσιρικά.
Παίζει να το πήγαινα στο cash or trash αν ήταν δικό μου πάντως. Όχι για να το πάρουν αυτοί προφανώς, αλλά για να το δει κόσμος.
Μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεις....
Μετά τα βαψίματα (που όντως ηταν άστοχα) δεν συμπληρώνεις και λίγο αέρα στα λάστιχα;
Το μηχανακι ειναι πραγματικά μπιμπελό και οι φωτογραφίες επάνω στο τραπέζι του δίνουν πόντους (ότι του λείπει από μπόι δηλ!)αλλά βάλε λίγο αερα στα λάστιχα!
Δεν ειναι ότι θα κάνει την τρελή διαφορά (ίσως και καμία) αλλά για το γαμώτο.
Καλοπούλητο!
1)μαζεψε τους ολους,και βαλτους σε πλειστηριασμό.
2)βαλτους σε σιδερενιο κλουβι ,κι ο τελευταιος που θα μεινει δωστο.
3)κατα χρονικη σειρα,και αν δεν αποφασισει ή αλλαξει γνωμη ,ο επομενος.
4)με κληρωση παρουσια ολων των ενδιαφερομενων.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Πάντως πέρα από την πλάκα, η λογική για εμένα είναι first in, first served.
Όσες φορές χρειάστηκε να πουλήσω κάτι, τήρησα αυστηρή σειρά προτεραιότητας σε αυτούς που δέχτηκαν σοβαρά τα αιτήματα μου.
Πάντα λειτουργούσα με το σκεπτικό, πως θα ήθελα εμένα να με αντιμετωπίσει ο πωλητής, υπό αυτήν την λογική λειτούργησα και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα.
Καλοπουλητο να είναι αν και εάν δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα και δεν σου είναι βάρος, καλό είναι να το κρατήσεις.
Εγω ας πουμε που ειμαι γεννηνενος την συγκεκρημενη χρονια , αν ειχα πολλα λ7 και δεν με ενοιαζε , μπορουσα να το παρω και για τα 2πλασια απο αυτα που ζητας .
Αυτα τα μηχανακια δεν εχουν τιμη .
Την τιμη την καθοριζει ο κατοχος και οποιος θελει ας το παρει .
Δεν ξερω αν την χαλαω σε κανεναν που το θελει , αλλα εγω για 4Κ δεν θα το εδινα με τιποτα .
Ενα ιδιο στα χρωματα του xr της εποχης , αλλα χωρις να εχει παρει ποτε μπροστα πουληθηκε στα 8 Κ πριν καμποσα χρονια .
Σημερα αν το πουλαγα εγω,δεν θα το εδινα κατω απο 6Κ.
Αλλα θα προσπαθουσα να το κρατησω και να το δοσω στο παιδι μου εστω και κορη ,βλεποντας το σαν επενδυση .
Οσο παλιωνει , τοσο παιρνει αξια , αν η κατασταση παραμηνει η ιδια .
Θα συμφωνησω με το φιλο πιο πανω που σου ειπε πως αυτα εχουν τους πελατες τους .
Οσο και να το βαλεις , αυτος που θα το παρει , δεν θα σε ρωτησει ποτε ποσο το αφηνεις
Θα τον ενδιαφερει μονο να το δει απο κοντα για να διαπιστωσει την κατασταση που βλεπει στις φωτο και αν του αρεσει θα το παρει .
Ολοι οι υπολοιποι δεν ειναι για σενα .
Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 17/07/2024 στις 01:02.
Αυτη ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι το εχεις βαλει φτηνα. Θα συμφωνησω με τον Lioulios οτι ανετα σε παιρνει να ζητησεις ενα 50% πανω. Εχεις κατι μοναδικο και μαλιστα σε ξεχωριστο μοντελο που μπορει να χτυπαει συναισθηματικη χορδη σε πολλους (πχ πρωτο μηχανακι οταν ηταν πιτσιρικαδες).