Το 675R (που είχα Ελλάδα) εφυγε και αρχιζω να κοιταω τον αντικαταστατη.
Χρήση: μερικά trackdays (Knockhill) και σκάρτες 10 βόλτες μέσα στο χρόνο. Δεν με ενδιαφέρει να είναι άνετο, δεν με ενδιαφέρει πόσο θα καίει. Η θέση οδήγησης που προτιμώ είναι σαν του 675 η και πιο σπορ. Σούζες δεν ψαχνω.
Οδηγικά, your average Joe που έχει κάνει μερικά trackdays.
Επιλογες:
1. Το ιδιο, 675R-Rx. Το ξέρω με ξέρει, τα πάμε καλά, κάνει ολα αυτά που θέλω και μου αρέσει. Τίμιες περιπτώσεις στα £4-4,5κ
2. Duke 790. Διαφορετικό, αντίστοιχο entry level σε αυτη την κατηγορία με το 675. Προβληματισμος: θέση οδήγησης. Δεν έχω ανέβει πάνω, αλλά εχω την ασίθηση οτι κάθεσαι τσολιας. Πάνω κάτω ίδια τιμή.
3. 765RS. Πιο δυνατό, καλύτερες αναρτήσεις (?) και ηλεκτρονικά χωρίς IMU καθώς δεν κοιτάω το νεο μοντέλο. Τιμές £6-7k
4. Duke 890R. Αντίστοιχα το πιο 'premium' duke, ανάλογα περιφεριακά και on paper καλυτερα ηλεκτρονικά. Προβληματισμός για τη θέση οδήγησης ίδιος. Τιμές £8k
5. Panigale 899. Το πιο track oriented και πιο παλιό χρονολογικά. Ηλεκτρονικά 'πρώτης γενιάς' και ίσως το πιο απόλυτο. Τιμές £8-9k
Ξέρω δεν είναι ίδια κατηγορία. Ψάχνω κάποιον που έχει εμπειρία απο τα παραπάνω σε δρόμο η πίστα να μοιραστεί τι του αρέσει και τι όχι. Αν τυχόν κάποιος έχει εμπειρία σε περισσοτερα του ενός, ακόμα καλυτερα.![]()