Κλασικη εργασια ρουτινας...
Καθαρισμος και λιπανση αλυσιδας...
(δεν εβφαλα foto!)
Κλασικη εργασια ρουτινας...
Καθαρισμος και λιπανση αλυσιδας...
(δεν εβφαλα foto!)
προσέχουμε για να έχουμε!...
Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη ειδικά εργασία, εάν έχει γίνει με επιμέλεια δεν είναι τόσο εύκολο να φωτογραφηθεί κιόλας (με την έννοια ότι τα χέρια θα έχουν γίνει κwλος από τα γρασα).
Ε μετά, όταν έχεις πλυθεί και καθαριστεί, λες δεν πειράζει την επόμενη φορά.... χαχα.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Θέλω να πιστεύω όλοι εσείς που απαντήσατε για τον "πενηντάρη" ότι τρολαρετε ασυστολα.
Βέβαια δεν φταίτε καθώς ο geioann δεν έγραψε 50αρι αλλά 50αρη εκ παραδρομής...σωστά κ. geioann?
Δεν είμαι τρελός έτσι δεν είναι? (Χαχα)
Πάντως το δικό μου (wheel bracket) κάνει κανένα 25αρη με 30αρη...(Θέλει πιο νέους από τους πενηντάρηδες του καβαλέτου)
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
πριν 2 εβδομάδες έβγαλα τον κινητήρα με σκοπό να ρυθμίσω βαλβίδες
πριν μια εβδομάδα τον έβαλα πάνω
σήμερα έκανα κάποιες δευτερεύουσες εργασίες
1)αλλαγή ρελέ μίζας επειδή το τελευταίο δίμηνο 4 φορές εν κινήση άρχισε να δουλεύει η μίζα στα καλά καθούμε
2)καθάρισμα καρμπυρατέρ αλλαγή pilot screw κύριο ζιγκλέρ και pilot ζιγκερ
3)άλλαξα τα σωληνάκια βενζίνης από φ8 πουβείχα όλα αυτά τα χρόνια σε φ10 και πόμπα βενζίνης αλλά δυστυχός η πόμπα δούλευει σε μεγαλύτερη πίεση με αποτέλεσμα να διοχετεύει συνέχεια βενζίνη και να υπερχειλήζει οπότε κράτησα την παλία.
συνδέω και υποπιεσόμετρα το στροφόμετρο και βάζω μπρός να ζεσταθεί για να ισορροπίσω τα καρμπυρατερ και να ρυθμίσω την βίδα ρελαντι
και εκει που δουλέυει αρχισε να ξερνά παραφλου στην αρχή νόμιζα οτι δεν έσφιξα τα κολάρα αλλα τελικά έστασε το πλαστικό που βιδώνει η τάπα
οπότε αναζήτηση ανταλλακτικού και συνεχίζουμε άλλη μέρα
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Έχεις την πρώτη μου μοτοσυκλετα μετά το παπάκι, κάθε φορά που σε βλέπω την σκέφτομαι συνεχώς, πρεπει να έχω διαβάσει και 5 φορές την ανακατασκευή σου!!