Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Honda z50j 1979

Παλαιό μέλος
    Θα συμφωνήσω με τους προηγουμενους οτι η αξία του ειναι ΜΟΝΟ συναισθηματική.

ΠΧ αν ήταν γαλάζιο ντεπόζιτο με καφέ ανοιχτόχρωμη σέλα θα το έπαιρνα σήμερα και €5000 να έλεγες, ηταν το μηχανακι που ειχε γειτονας και το εβλεπα στον υπνο μου πιστιρικάς.

Σε κόκκινο δεν μου κάνει να δώσω πάνω απο Χ λεφτά.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία ενος αντικειμένου είναι εκείνη που ειναι διατεθειμένος κάποιος να την μετατρέψει σε χαρτονομίσματα.

Πολλοί πουλάνε πράγματα σε τιμές που δεν αντιστοιχουν σε λεφτα που ειναι διατεθιμένος κάποιος να δώσει.

Παντως εσύ είσαι ο πιο καλός πωλητής γιατι εισαι "κληρονόμος"

Η αξια δεν ειναι μονο συναισθηματικη .
    Προκειται για σπανια μοντελα που ΔΕΝ ξαναβγαινουν δηλαδη ΜΟΝΑΔΙΚΑ και επειδη λιγα υπαρχουν μαμα και ακομα λιγοτερα με ελαχιστα χλμ σαν καινουρια ,μιλαμε για ιδιαιτερη περιπτωση .
    Δεν ειναι απο ανακατασκευη ...Ειναι μαμα , καινουριο ...

Και ενοειται πως τα μαμα λαστιχα δεν θα τα βγαλεις απο πανω ποτε .
    Μονο αν καποια στιγμη αποφασισεις να το κυκλοφορεις.
    Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 17/07/2024 στις 15:46.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και για τις διάφορες απόψεις. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά που λέτε τα ακούω από κόσμο που με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει το θέλω γιατί ήταν το πρώτο μου μηχανακι. Δυστυχώς δεν μπορώ να νοιώσω το ίδιο. Και σίγουρα πολλοί από αυτούς δεν είναι και άνετοι θεωρώ οικονομικά για μια τέτοια αγορά χωρίς ουσιαστική χρήση. Αλλά το συναίσθημα είναι δυνατό και στο μέλλον μπορεί να κάνω και γω το ίδιο με το πρώτο μου μηχανακι. Οσονούπω θα ανεβάσω και βίντεο να το χαζεύουμε μαζί όσο είναι ακόμα στην κατοχή μου.

Προκειμενου να το αποκτησουν , μπορει να ακουσεις διάφορα ...
    Μην απορρησεις αν το δωσεις και μετα αυτος που ηταν το 1ο του μηχανακι το ανεβασει στο καρ κανα δυο χιλιαρικα πανω ...
    Μπορει επισης και να μεταπωληθει σε ατομα που ηλικιακα αν το παρεις ...δεν εχουν καμια σχεση με το ιντερνετ αλλα εχουν μαρουλι.
    Μην πιστευεις κανεναν απο την αλλη ακρη του ακουστικου οτι και να σου λεει ....ακομα και αν σου λεει την αληθεια .
    Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 18/07/2024 στις 10:28.

Μέλος Το avatar του/της RENZ
    Έχεις απόλυτο δίκιο!
    Πριν αρκετά χρόνια πουλούσα (φθηνά) ένα ψιλοσάπιο καλάθι από BMW R25 και με πήρε κάποιος τηλέφωνο, λέγοντάς μου ότι το θέλει για να ασχολείται ο πατέρας του που είχε παλιά ένα ίδιο.
    Μόλις το αγόρασε - πριν το παραλάβει καν - ανέβασε αγγελία στο car με τις δικές μου φωτογραφίες και τιμή +500€! Ήταν από μαγαζί στη Θεσσαλονίκη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Θα είμαι ειλικρινής, οπότε το πιθανότερο όχι ευχάριστος.

Όταν είδα το ποστ σου πριν προλάβει να απαντήσει κανείς, μου άφησε μια αίσθηση "παπάντζας".
    Μου φάνηκε ότι μπήκες εδώ να βολιδοσκοπήσεις διαθέσεις, να δεις τιμές και ίσως να βρεις και πιθανό αγοραστή.

Βρέθηκαν διάφοροι, γαλαντόμοι, "χουβαρντάδες", που ο καθένας πρότεινε την δικιά του τιμή, φυσικά με "ξένο" αντικείμενο και με "ξένο" πορτοφόλι.
    Κανείς ως συνήθως, δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη, αλλά αρκέστηκαν όλοι σε φιλοφρονήσεις και αν και αν και αν...
    Δεν σχολιάζω καν τις "μαρκετίστικες" γελοιότητες που γραφτήκαν.

Αρχικά έχω κάποιες απορίες:

- Το μηχανάκι που φυλάσσονταν σε εσωτερικό χώρο γιατί χρειάστηκε βαφή σε σκελετό και ντεπόζιτο;

- Βάφτηκε με τους κωδικούς της Honda και από ποιόν;

- Έχω την εντύπωση ότι το κόκκινο έβγαινε με νίκελ φτερό μπρος-πίσω και όχι με μπέζ.
    Κάνω λάθος;

- Τα πλαϊνα καπάκια φαίνονται ότι έχουν επεξεργασία, είναι γυαλιστερά ενώ στο μαμά νομίζω όχι, κάνω λάθος;
    Φαίνεται σαν να έχει περάσει βούρτσα.

-Στα νίκελ φαίνεται αρχή "ψώρας" ή ξεγελάει η φωτο;

- Πολυ θα ήθελα να δω μια αυθεντική φωτό από την εποχή της αγοράς του ή έστω από τα παλιά.

Στα της "αγοράς" τώρα.

Όταν βγαίνει κάτι για πώληση, πρώτοι τηλέφωνο παίρνουν οι επαγγελματίες, τα λεγόμενα και "κοράκια", που θέλουν να αγοράσουν φθηνά για να μεγιστοποίησουν το κέρδος τους.
    Είτε μιλάμε για τρακαρισμένο για ανταλλακτικά, είτε για "συλλεκτικό κομμάτι".

Θες να πουλήσεις, κάτι "εξειδικευμένο", που καταλήξατε με κάποιο τρόπο ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε "συλλέκτες".
    Μικρό κοινό έτσι κι αλλιώς, στην Ελλάδα ακόμα μικρότερο.
    Όσο ανεβαίνει η τιμή του αντικειμένου, μικραίνει, πολλές φορές ούτε καν αναλογικά και το αγοραστικό κοινό.

Βάζεις μια τιμή με την οποία είσαι εσύ ικανοποιημένος, ΣΗΜΕΡΑ.
    Αξιολόγησε πόσο αξίζουν οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα σου, βρες το price tag σου και όταν φύγει έφυγε και θα ξέρεις ότι δεν θα έρθει κανένας στον ύπνο σου να σου λέει "τι μαλακία πήγες και έκανες".
    Άσε τι θα βγάλει ο αγοραστής, αν θα το πουλήσει πιο ακριβό, αν θα το δώσει στο γιο του να το σπάσει, αν ήταν το πρώτο του μηχανάκι ή αν με αυτό φίλησε την πιο όμορφή κοπελιά της γειτονίας στα 13.
    Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία, ούτε για εσένα ούτε για εκείνον.
    Το πούλησες, το αγόρασε, έφυγε για ΠΑΝΤΑ.
    Αν το μετανιώσεις, ας πρόσεχες, ας το σκεφτόσουν καλύτερα.

Άραγε πόσο κοστολογούνται, τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις, "δήθεν" και "αληθινές;
    Υποθέτω διαφορετικά για τον καθένα.

Για να είμαι και στο κλίμα το φόρουμ, και πιο large απ' ούλους, βάλτο 30.000€ και όποιος το θέλει πολύ ας το πάρει.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος
    Και 700€ να το έβαζε εγώ θα προτιμούσα να πάρω ένα χρέπι παπί, supra, dv,glx γιατί είναι ποιο χρήσιμα.

Στα 3000 παίρνεις καινούριο honda παπί, η xt,ktm, versus,africa,cr, Πήγασο,enduro,γυμνό,on off, και γενικά καμιά 20αρια ακόμα επιλογές σε μεγάλες μηχανές μέχρι 100 άλογα σε ότι κατηγορία υπάρχει,

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	26241198-10211671116953185-34968296-n-1.jpg 
Προβολές:	83 
Μέγεθος:	58,8 KB 
ID:	454572
    Εδώ μια φοτο, όλα αυτά τα πούλησα κοντά 8000€+
    Που ήταν περίπου τα διπλάσια από όσο τα πήρα,
    Άλλοι βάζανε ένα ίδιο σε χειρότερη κατάσταση 8000. Εγώ πούλησα οι άλλοι είναι ακόμα στο car gr
    Θα μπορούσα και περισσότερα αν περίμενα η έδινα στο εξωτερικό. Συλλεκτικά,σπάνια, με γκάζι, με ποιότητα,με ιστορία,και με αγωνιστική ιστορία..
    Αν είχα την επιλογή με 3000 να αγοράσω ένα από αυτά η τον μπομπο, σίγουρα δεν θα διάλεγα τον μπομπο.

Παλαιό μέλος
    Ενταξει kostaskk, το καταλαβαμε. Εσενα δε σου κανει. Παμε παρακατω.

Δε νομιζω πολλα απο τα δικα σου να ειχαν 115χλμ στο κοντερ παντως. Μη συγκρινουμε μηλα με πλυντηρια.

Kουβαρντας δεν ειμαι αλλα αν ειχα πραγματικα πολλα λ7 και δεν με ενοιαζε ...και ηταν αβαφο ( γιατι εγω δεν ειδα πουθενα να λεει οτι ειναι βαμενο) και με αυτα τα χλμ αν ειναι πραγματικα , θα εδινα οσο μου ζητουσαν για να το αποκτησω ....χθες...
    Μιας και ειμαστε της ιδιας χρονολογιας .

Για τα υπολοιπα τεχνικα και βουρτες -μπ@υτσες , δεν εχω ιδεα

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Θα είμαι ειλικρινής, οπότε το πιθανότερο όχι ευχάριστος.

Όταν είδα το ποστ σου πριν προλάβει να απαντήσει κανείς, μου άφησε μια αίσθηση "παπάντζας".
    Μου φάνηκε ότι μπήκες εδώ να βολιδοσκοπήσεις διαθέσεις, να δεις τιμές και ίσως να βρεις και πιθανό αγοραστή.

Βρέθηκαν διάφοροι, γαλαντόμοι, "χουβαρντάδες", που ο καθένας πρότεινε την δικιά του τιμή, φυσικά με "ξένο" αντικείμενο και με "ξένο" πορτοφόλι.
    Κανείς ως συνήθως, δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη, αλλά αρκέστηκαν όλοι σε φιλοφρονήσεις και αν και αν και αν...
    Δεν σχολιάζω καν τις "μαρκετίστικες" γελοιότητες που γραφτήκαν.

Αρχικά έχω κάποιες απορίες:

- Το μηχανάκι που φυλάσσονταν σε εσωτερικό χώρο γιατί χρειάστηκε βαφή σε σκελετό και ντεπόζιτο;

- Βάφτηκε με τους κωδικούς της Honda και από ποιόν;

- Έχω την εντύπωση ότι το κόκκινο έβγαινε με νίκελ φτερό μπρος-πίσω και όχι με μπέζ.
    Κάνω λάθος;

- Τα πλαϊνα καπάκια φαίνονται ότι έχουν επεξεργασία, είναι γυαλιστερά ενώ στο μαμά νομίζω όχι, κάνω λάθος;
    Φαίνεται σαν να έχει περάσει βούρτσα.

-Στα νίκελ φαίνεται αρχή "ψώρας" ή ξεγελάει η φωτο;

- Πολυ θα ήθελα να δω μια αυθεντική φωτό από την εποχή της αγοράς του ή έστω από τα παλιά.

Στα της "αγοράς" τώρα.

Όταν βγαίνει κάτι για πώληση, πρώτοι τηλέφωνο παίρνουν οι επαγγελματίες, τα λεγόμενα και "κοράκια", που θέλουν να αγοράσουν φθηνά για να μεγιστοποίησουν το κέρδος τους.
    Είτε μιλάμε για τρακαρισμένο για ανταλλακτικά, είτε για "συλλεκτικό κομμάτι".

Θες να πουλήσεις, κάτι "εξειδικευμένο", που καταλήξατε με κάποιο τρόπο ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε "συλλέκτες".
    Μικρό κοινό έτσι κι αλλιώς, στην Ελλάδα ακόμα μικρότερο.
    Όσο ανεβαίνει η τιμή του αντικειμένου, μικραίνει, πολλές φορές ούτε καν αναλογικά και το αγοραστικό κοινό.

Βάζεις μια τιμή με την οποία είσαι εσύ ικανοποιημένος, ΣΗΜΕΡΑ.
    Αξιολόγησε πόσο αξίζουν οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα σου, βρες το price tag σου και όταν φύγει έφυγε και θα ξέρεις ότι δεν θα έρθει κανένας στον ύπνο σου να σου λέει "τι μαλακία πήγες και έκανες".
    Άσε τι θα βγάλει ο αγοραστής, αν θα το πουλήσει πιο ακριβό, αν θα το δώσει στο γιο του να το σπάσει, αν ήταν το πρώτο του μηχανάκι ή αν με αυτό φίλησε την πιο όμορφή κοπελιά της γειτονίας στα 13.
    Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία, ούτε για εσένα ούτε για εκείνον.
    Το πούλησες, το αγόρασε, έφυγε για ΠΑΝΤΑ.
    Αν το μετανιώσεις, ας πρόσεχες, ας το σκεφτόσουν καλύτερα.

Άραγε πόσο κοστολογούνται, τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις, "δήθεν" και "αληθινές;
    Υποθέτω διαφορετικά για τον καθένα.

Για να είμαι και στο κλίμα το φόρουμ, και πιο large απ' ούλους, βάλτο 30.000€ και όποιος το θέλει πολύ ας το πάρει.
    Καλησπέρα στον φίλο. Στο νήμα του forum ανέφερα με λεπτομέρειες τα πάντα. Την αγγελία την την ανέβασα γιατί δεν μπορούσα να ανεβάσω τις φωτογραφίες. Καμία διάθεση πώλησης εδώ μέσα. Ούτε χρειάζεται να ψαρέψω αγοραστές όπως λες. Αυτό ίσως είναι η μεγαλύτερη αστοχία σου και θα σου εξηγήσω τον λόγο.
    Ακόμα και μπαταρία που πήγα να πάρω για να αλλάξω στο μηχανάκι βρήκα αγοραστή. Και πίστεψε αν το κάνω μια βόλτα 9 στους 10 θα με ρωτήσουν αν το πουλάω. Ίσως να μη δεινουν τα λεφτά που ζητάω αλλά οι πιθανότητες μου αυξάνονται κατακόρυφα.
    Το ντεπόζιτο καχυποπτε φίλε μου βάφτηκε γιατί είχε ένα μικρό χτυπήματακι επάνω. Όπως και ο σκελετός για φρεσκάρισμα. Δυστυχώς όταν πέρασε στην κατοχή του πατέρα μου δεν είχαμε κανέναν να μας συμβουλέψει ότι δεν θα έπρεπε να το κάνουμε. Κοινώς κάναμε λαλακια! Και τα καπάκια είναι γυαλισμένα γιατί μου άρεσαν περισσότερο. Επίσης λάθος! Τώρα αυτά για ψωρες κτλ που λες δεν τα ξέρω.
    Ο μηχανικός που το άφησα σήμερα να καθαρίσει το καρμπυρατέρ και να αλλάξει λάδια έπεσε επάνω του και το φιλαγε σήμερα.
    Όλοι οι αγοραστές ενημερώνονται για τα πράγματα που έχουν γίνει. Παρόλα αυτά η ιστορία είναι αληθινή δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν την πιστεύεις και αν ενδιαφερόσουν και μου ζήταγες φωτογραφίες κατά πάσα πιθανότητα θα γέλαγα μαζί σου.
    Εκτός από αυτά που ανέφερα παραπάνω το μηχανακι είναι όλο μαμά. Ούτε βίδα. Όλα 45 χρόνων και τα χιλιόμετρα είναι 115. Αν ξέρεις μπορείς εύκολα να το καταλάβεις. Αν είχες την ευκαιρία να το δεις από κοντά.
    Όσο για την αίσθηση παπατζας δεν το σχολιάζω. Δεν με ξέρεις, οπότε την επόμενη φορά θα σε συμβουλευα να προσέξεις πως χαρακτηριζεις τα λεγόμενα μου.
    Ευχαριστώ τους λοιπούς μη καχυποπτους για την βοήθεια τους.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Kουβαρντας δεν ειμαι αλλα αν ειχα πραγματικα πολλα λ7 και δεν με ενοιαζε ...και ηταν αβαφο ( γιατι εγω δεν ειδα πουθενα να λεει οτι ειναι βαμενο) και με αυτα τα χλμ αν ειναι πραγματικα , θα εδινα οσο μου ζητουσαν για να το αποκτησω ....χθες...
    Μιας και ειμαστε της ιδιας χρονολογιας .

Για τα υπολοιπα τεχνικα και βουρτες -μπ@υτσες , δεν εχω ιδεα
    Φίλε μου αν δεν ήταν βαμμένο το ντεπόζιτο θα το έδινα 10000. Όχι 4000.
    Ρώτησα και μίλησα με έναν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες στην Ελλάδα. Έχει 20 τέτοια. Δεν υπάρχει ούτε σαν ιδέα καινούργιο ντεπόζιτο. Ούτε καν μεταχειρησμενο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Τελικά πουλήθηκε? Γιατί έχω ένα monkey με συμπλέκτη 4ταχυτο να ανεβάσω. Να παίρνω σειρά
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thkassanis Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου αν δεν ήταν βαμμένο το ντεπόζιτο θα το έδινα 10000. Όχι 4000.
    Ρώτησα και μίλησα με έναν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες στην Ελλάδα. Έχει 20 τέτοια. Δεν υπάρχει ούτε σαν ιδέα καινούργιο ντεπόζιτο. Ούτε καν μεταχειρησμενο.
    Σου είπε τι θεωρεί ως λογική τιμή;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Σου είπε τι θεωρεί ως λογική τιμή;
    Νομίζω δεν έχει πλέον νόημα να συζητάμε για τιμές. Αν ήταν άβαφο δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, ούτε αγορά για να την καθορίσεις. Ακόμα και τα αξεγαδιαστα είναι ανακατασκευασμενα με γνήσια ανταλλακτικα. Δεν είναι το ίδιο και δεν κοστολογειται. Μπορεί και 10000. Πάντα στον κατάλληλο αγοραστή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Οποτε πουλα το ΚΑΝΑ ΤΑΛΛΗΡΟ,και μια χαρά ειναι.Καλοπούλητο λοιπόν , και αμα φύγει,πες το και στο φόρουμ ,γιά να χαρουμε.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. HONDA CM400T 1979
    από vag 70 στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 136
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2014, 07:44
  2. Agora Honda CB-1 400
    από MARK στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2004, 21:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •