Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν φταιω εγω γαμωτ ...
Το περασαν για "υλικο συσκευασιας" και μου το πεταξαν ...![]()
![]()
![]()
Note takenΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ναι! Ναι! Θελω δυο!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν φταιω εγω γαμωτ ...
Το περασαν για "υλικο συσκευασιας" και μου το πεταξαν ...![]()
![]()
![]()
Note takenΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ναι! Ναι! Θελω δυο!!
![]()
![]()
![]()
![]()
βολτα παω καθε κυριακη......με την λεσχη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Carlos.1on2
Γουστάρω!!!! Αλλά πόσες μέρες κυκλοφορείς στην πόλη και πόσες πας βόλτα????
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Κίνηση ξεκίνηση......στο φανάρι περιμένεις στην ουρά????
Απλώς την επόμενη φορά που θα πας βόλτα φρόντισε να βάλεις.......uniroyal....ξέρεις......τα βροχολάστιχα,για καλύτερο κράτημα
Nαι,ναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
μαλλον χρηστο μου ξεχνας οτι ηρθα απο πατρα με βροχη στο δελεαρ για καφε και ξανα παλι πατρα .........
Και στα ψιλοβροχα ερχεσαι στη λεσχη με τ΄αμαξι![]()
Θα σε βγαλω στη σεντρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα'ι'δεγουε'ι' που λεμε σε απλα ελληνικα,δεν εχω καν διπλωμα ουτε οδηγαω τουτού.Τα μεταφορικα μου μεσα ειναι το Vstrom και το Innova για δουλεια!!!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Nαι,ναι....
.........................
Στην Λεσχη με τ' αμαξι ????![]()
![]()
:hypnotize
Στην Λεσχη με τ' αμαξι :a029:
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Nαι,ναι....
Θα σε βγαλω στη σεντρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΙΕΡΟΣΥΛΕΕΕΕΕ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ναι,το χειμωνα το καναμε αχαικη λεσχη αυτοκινητιστωνΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Στην Λεσχη με τ' αμαξι ????![]()
![]()
:hypnotize
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Η αληθεια ειναι οτι και ο Θανασης εχει και σε καποια σημεια καποιο δικιο.Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις μηχανη για να λες και καλα οτι εισαι μοτοσυκλετιστης.Πρεπει λιγο και να το εχεις λιγο μεσα σου.Και σαφως δεν μπορεις να αποκλεισεις αυτον που χρησιμοποιει το αμαξι στα δυσκολα απο το να αγαπαει το μηχανακι του!![]()
Συμφωνώ και επαυξάνω. Κ εγώ τη γκόμενα δε τη βγάζω βόλτα με το μηχανάκι όταν έχει ψόφο , ούτε πάω στα μπουζούκια χειμώνα καιρό με το Suzuki.
Αλλά τώρα που δεν έχω ούτε γκόμενα ούτε λεφτά για μπουζούκια την χαίρομαι κάθε μέρα όλη μέρα![]()
![]()
![]()
δεν καταλαβα ρε γιαννη.πρεπει σονι και καλα να γινω μουσκεμα για να πω οτι ειμαι μοτοσυκλετιστης?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ναι,το χειμωνα το καναμε αχαικη λεσχη αυτοκινητιστων![]()
![]()
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Και βεβαια οχι.Συζητηση κανουμε,και λιγο πλακα.Ο καθενας με τις αποψεις του,να ακουγομαστεΑρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
δεν καταλαβα ρε γιαννη.πρεπει σονι και καλα να γινω μουσκεμα για να πω οτι ειμαι μοτοσυκλετιστης?
Μακρια απο μας οι αποκλεισμοι,ολοι αγαπαμε τα μηχανακια!
το ξερω ρε γιαννη.......απλα καποιοι ειναι τοσο πολυ μοτοσυκλετιστες που δεν μπορουν να μιλησουν με ημιμοτοσυκλετιστες........Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Και βεβαια οχι.Συζητηση κανουμε,και λιγο πλακα.Ο καθενας με τις αποψεις του,να ακουγομαστε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να μιλησω με τον οποιονδηποτε για το οτιδηποτε.Το μονο που με χαλαει ειναι ο ξερολισμος που εσχατως ειναι της μοδας εν ΕλλαδιΑρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
το ξερω ρε γιαννη.......απλα καποιοι ειναι τοσο πολυ μοτοσυκλετιστες που δεν μπορουν να μιλησουν με ημιμοτοσυκλετιστες........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα τρελαθουμε; τι ταμπελες ειναι αυτες ρε παιδια.σε λιγο θα μετραμε το ποσοστο οδηγησης; σημερα πηρα το αυτοκινητο για 10km. αυριο την μηχανη 15km.
ααα!!! αυριο θα ειμαι περισσοτερο μοτοσυκλετιστης απο σημερα.
στο κατω-κατω μαγκια του καθενα να κυκλοφορει με οτι γουσταρει...και ναι οταν βρεχει θα παρω (οχι παντα) και το αυτοκινητο.
εξαλλου την μηχανη γουσταρω να την χαιρομαι και διαολε στην βροχη δεν την χαιρομαι.
τα πηρα τωρα λεμε![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Ψιλοάσχετο, για τη βροχή πήρα ένα σπρει απωθητικό βροχής κατάλληλο για τη ζελατίνα του κράνους της wurth.
Κάνει δουλειά,το νερό κυλάει και δεν μένουν σταγόνες στη ζελατίνα.
(100ml-13 e)