Καλημέρα παιδιά.
Άναψε την Πέμπτη πρωί με το σφάλμα 46, όταν πήγαινα για δουλειά, και το απόγευμα η μπαταρία ήταν γονατισμένη δεν μιζάριζε, εντομεταξύ προσπάθησα να σβήσω το σφάλμα με το kill swich και δεν έσβηνε...την φορτίζω κανά 9ωρο και τα χαράματα Παρασκευή πριν πάω για δουλειά την βάζω, όλα οκ και το σφάλμα έσβησε μόνο του. Σάββατο όλα οκ, και Κυριακή 28/7 ξανά άναψε ενώ οδηγούσα, μετά από 2,5 ώρες μιζάρω όλα οκ, στην πορεία όμως η μπαταρία αποφορτίστηκε και το μηχανάκι άρχισε να μπερδεύει σαν να μην έχει βενζίνα, ήμουν σε κατηφόρα με νεκρά και έσβηνε, έβαζα ταχύτητα ξανά έπερνε αλλά για να μην σβήσει , έπρεπε να πηγαίνω γκαζομένος και το μηχανάκι έκανε διακοπές...τελικά μου έσβησε κοντα στο σπίτι μου...βγάζω την μπαταρία και την μετράω, ήταν 10.80V, τωρα την φορτίζω, και θα την αφήσω κανά δυό μέρες, να δω αν κρατάει το ρεύμα...η μπαταρία είναι gs 7.5 μηνών, το επισημένω γιατί έχει λεχθεί ότι ίσως φταίει η μπαταρία, σαν πρώτη αιτία....μέσα σε 1.5 μέρα, από 12.80V έφτασε 10.80V....μπαταρία η κάποια απώλεια;(πριν ξεκινήσω μετρήσεις σε ανορθωτή και πηνία)