Και πόντιος ; Ου μπλέξεις με σπείρα από σπουργίτια !
The Dirty Harry
Καλημερα παιδια .τα φωτα σας. εχω παρει ενα peugeot 308 1.2 benzinh toy 2015. με πεταει ενα σφαλμα με λαμπακι service στο καντραν.το συνδεσε ο μηχανηκος στον εγκεφαλο και του βγαζει αυταναφλεξη πριν τον σπινθηρα. αλλα δειχνει να μη ξερει τι πρεπει να αλλαξω.μπορει καποιος να με βοηθησει?ευχαριστω.
2 πιθανές αιτίες που μου έρχονται γρήγορα στο μυαλό: κακή ποιότητα καυσίμου η κακός χρονισμός μοτέρ.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξεις κάτι, αρχικά, πας σε κάποιο εταιρικό βενζινάδικο, ιδανικά, με άδειο σχεδόν ρεζερβουάρ, γεμίζεις και κάνεις μια καλή βόλτα.
Αν το θέμα επιμένει, πας σε σωστό μηχανικό να στο ρυθμίσει.
Μήπως όμως να ρωτήσεις σε πιο κατάλληλο φόρουμ; εδώ είναι για μοτοσυκλέτες.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
sorry μετα απο αναζητηση google επεσα στο φορουμ δεν ειδα οτι ειναι για μηχανες.και το καυσιμο πιστευω ειναι καλο.98αρα δοκιμαζω να βαλω τις τελευταιες μερες. επισης σετ ιμαντα αλλαξα προσφατα και δειχνει οκ και αυτο αλλιως θα το εβγαζε στη διαγνωση του εγκεφαλου .πραγματικα δε ξερω τι να κοιταξω.
οχι την επιβεβαιωση την εδωσε αλλος μηχανικος με διαγνωστικο peugeot που του ελεγα τις σκεψεις μου περι μη σωστου χρονισμου και μου ειπε οτι θα το εδειχνε αν δεν ηταν καλα χρονισμενο.επισης ναυτο το θεμα υπηρχε πριν κανω εγω το σερβις. να τονισω οτι το αμαξι παει πολυ καλα στο δρομο ,δεν κοβει δε ρεταρει δεν εχει καποιο θεμα στη συμπεριφορα του.αλλα πεταει αυτο το check
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Πάντως παίζει και να σβήσει μόνο του το λαμπάκι οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθεί κανεις τη στιγμή που δεν έχει κανένα συμπτωμα