Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 143

Θέμα: Σχολείο στα εξωτικά Σερρας με την BG-Trackdays 24-25/8

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Έμενα το πηγαινε-ελα με αποθαρρύνει απο Αθήνα...
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Θεωρώ πως το συγκεκριμένο αξίζει μόνο σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την πίστα...οποιαδήποτε εφαρμογή στο δρόμο δε θα πάει καλά...του χουντρα τα riding school είναι πολύ καλύτερα για οδήγηση στο δρόμο με ασφάλεια..επίσης το ότι κάνει κάποιος ένα σχολείο όπως και αν λέγεται αυτό δε σημαίνει ότι αμέσως έγινε πιλότος στα F16....το είπα και στην αρχή και εδώ οι έμπειροι το ξέρουν.. η ταχύτητα έρχεται μόνη της με τον καιρό και αν πραγματικά το έχει κάποιος και έχει και την ανάλογη άγνοια κινδύνου ασχέτως που οδηγάει..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Έμενα το πηγαινε-ελα με αποθαρρύνει απο Αθήνα...
    Αμα έχεις βαν η πρόσβαση σε βαν μην το σκέφτεσαι καν! Οδικά δεν το προτείνω σε κανέναν! Το κάνω με το αμάξι και δεν έχει πλάκα! Το άγχος είναι μεγάλο!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ πως το συγκεκριμένο αξίζει μόνο σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την πίστα...οποιαδήποτε εφαρμογή στο δρόμο δε θα πάει καλά...του χουντρα τα riding school είναι πολύ καλύτερα για οδήγηση στο δρόμο με ασφάλεια..επίσης το ότι κάνει κάποιος ένα σχολείο όπως και αν λέγεται αυτό δε σημαίνει ότι αμέσως έγινε πιλότος στα F16....το είπα και στην αρχή και εδώ οι έμπειροι το ξέρουν.. η ταχύτητα έρχεται μόνη της με τον καιρό και αν πραγματικά το έχει κάποιος και έχει και την ανάλογη άγνοια κινδύνου ασχέτως που οδηγάει..

Μάζευε και ας είναι ρώγες….
    Από κει και ύστερα θέλει κριτική σκέψη… εγώ προσωπικά επειδή θέλω να ασχοληθώ και με τα μηχανάκια στις πίστες μου κάνει. Το learning curve θα είναι πολυ καλύτερο αμα κάνω 2-3 σχολεία.

Ναι είμαι αρκετά γρήγορος με το αμάξι, και θέλω να φτάσω στο ίδιο επίπεδο και με την μηχανή. Δεν είμαι πιλότος, θέλω απλά να είμαι ασφαλής και αποτελεσματικος (οι μλκιες που πετάω δεν πιάνονται )

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Στο ίδιο επίπεδο δε θα φτάσεις ποτέ γιατί τα αυτοκίνητα είναι πιο γρήγορα στις πίστες.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Στο ίδιο επίπεδο δε θα φτάσεις ποτέ γιατί τα αυτοκίνητα είναι πιο γρήγορα στις πίστες.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο RAGE ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

Το βλέπω να ανεβάζουμε φωτό από Σέρρες με το αμάξι και να μας πετάνε ντομάτες στο Φόρουμ..

Ξέρω ότι ξέρεις την απάντηση αλλά θα την πω, εννοώ να είμαι το ίδιο γρήγορος αναλογικά. Πχ να έχω καλούς χρόνους και με το αμάξι και με την μηχανή!

Υγ όσοι είναι πραγματικοί petrolheads πρέπει να αγαπάνε τις μηχανές.. Δεν γίνεται αλλιώς!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο RAGE ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

Το βλέπω να ανεβάζουμε φωτό από Σέρρες με το αμάξι και να μας πετάνε ντομάτες στο Φόρουμ..

Ξέρω ότι ξέρεις την απάντηση αλλά θα την πω, εννοώ να είμαι το ίδιο γρήγορος αναλογικά. Πχ να έχω καλούς χρόνους και με το αμάξι και με την μηχανή!

Υγ όσοι είναι πραγματικοί petrolheads πρέπει να αγαπάνε τις μηχανές.. Δεν γίνεται αλλιώς!
    αστον (βίλλα) μωρέ τον κουτάκια. πάνε χρόνια που μας πρόδωσε.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    αστον (βίλλα) μωρέ τον κουτάκια. πάνε χρόνια που μας πρόδωσε.
    Θα σας κάνω όλους μπεμβεδακιδες!
    Προσηλυτίζω κόσμο για να τους βάλω την ομάδα Greek M Owners και μετά θα σας πείσω όλους να πάρετε GS..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Θα σας κάνω όλους μπεμβεδακιδες!
    Προσηλυτίζω κόσμο για να τους βάλω την ομάδα Greek M Owners και μετά θα σας πείσω όλους να πάρετε GS..
    Μέχρι M pack σε ταπεινό 2.0l Ε46 coupe έφτασα . Πραγματικό Μ ούτε στα όνειρα μου.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Μέχρι M pack σε ταπεινό 2.0l Ε46 coupe έφτασα . Πραγματικό Μ ούτε στα όνειρα μου.
    Ε46 μαγεία και σχολείο!

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της asxetost
    Εμένα μάλλον δε με βλέπω, ενώ παραδόξως θα μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα αυτή τη στιγμή, μου φαίνεται οτι θα ήταν πολύ καλύτερο να πάω κάποιες μέρες free practice πρώτα.
    Αμφιβάλλω αν με εμπειρία 2 ετών με ούτε το μισό από αυτά στα μεσαία κυβικά να μπορώ να γεφυρώσω το χάσμα της παντελούς έλλειψης επαφής με το αγωνιστικό περιβάλλον και όχι μόνο, αρκετά ώστε να μπορώ να παρακολουθήσω.
    Άν στο μέλλον ξαναγίνει κάτι τέτοιο και έχω φροντίσει να έχω κάνει μια προεργασία φαντάζομαι θα είναι και πιο αντικειμενικό το κριτήριο μου, όταν θα μπορώ να συγκρίνω τα δικά μου όρια(εφόσον μιλάμε για πίστα πάντα), πριν και μετά το σεμινάριο...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ποιο είναι το πρόγραμμα του σχολείου;

Τι κάνουν την πρώτη ημέρα και τι τη δεύτερη;

Παλαιό μέλος
    Το σχολειο απευθυνεται σε οσους θελουν να κανουν τα πρωτα τους βηματα σε πιστα. Δεν βρηκα καπου αναλυτικο προγραμμα της "υλης" αλλα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι κανεις sessions μαζι με τους εκπαιδευτες και σε καποια φαση υπαρχει feedback απο τους τελευταιους.

Για καποιον που δεν ενδιαφερεται για track riding θα συμφωνησω με τον Θοδωρη πως μαλλον ενα σχολειο σαν το Riding School ή κατι αντιστοιχο θα ηταν καλυτερος τροπος να ξοδεψει κανεις τα λεφτα του. @ asxetost το να πας μονος σου στις Σερρες για ελευθερη προπονηση δεν ξερω ποσο χρησιμο θα ειναι. Σιγουρα θα εχεις μια παραπανω εξοικειωση με τη μηχανη σου ακομα και χωρις να εχεις κανεναν να σου πει πεντε πραγματα, αλλα τα λεφτα που θα ξοδευες εκει (~100€) νομιζω θα πιασουν καλυτερο τοπο σε ενα σχολειο οδηγησης.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    οπότε ΔΕΝ ειναι σχολείο.

είναι Τrack Day με παρακολούθηση πιο έμπειρων.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    οπότε ΔΕΝ ειναι σχολείο.

είναι Τrack Day με παρακολούθηση πιο έμπειρων.
    Δεν ξερω ποιος ειναι ο επισημος φορεας στη χωρα που δινει τον τιτλο σχολειο σε καποια διοργανωση Χαρη. Οι διοργανωτες ονομαζουν τη διοργανωση Hela Moto School παντως.

Καλυτερα να επανελθουμε αφου θα εχω συμμετασχει για να κανω τη συγκριση με το Riding School που εχω επισης παρακολουθησει και να δουμε αν αξιζε τα λεφτα του ή οχι τελικα.

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΜΜ ΣΤΑ ΜΠΙΣΙΑ, 25/4
    από sotos 8 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2010, 06:28
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2009, 03:18
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2008, 16:50
  4. Σχετικα με την ενοτητα "Trackdays" προς φανταστικο admin
    από gcrook στο forum Προτάσεις & σχόλια